RaVeN Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Meni Armada puno bolja! E pa meni nije !! No, dobar ovaj Kolossus....Escape The Union,The Mark Of Power,Ascendant Sto mi se svidja...imaju normalnu produkciju....sve instrumente lepo cujes !!! Quote
WoI Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Armada bolja, al novi album nimalo ne zaostaje za prethodnim :rockdevil: :rockdevil: Quote
Guest Pit Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Armada bolja, al novi album nimalo ne zaostaje za prethodnim :rockdevil: :rockdevil: Pa,kako je onda Armada bolja,ako Kolossus nimalo ne zaostaje za njom?U tom slucaju bi trebalo da budu jednako dobri. Quote
WoI Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 mnogo kenjate bre po kvalitetu su oba podjednako dobra, s tim sto meni jednostavno vise lezi armada i zbog toga je za mene ako bih morao da biram armada bolji album. pusite ga purgeri Quote
kuruz Posted September 20, 2008 Author Report Posted September 20, 2008 dve reci: ----------------------- C o m e D a m n a t i o n ----------------------- Levitation!! Antichristian!! TO THE COOOOREEE!!! Quote
Brynhildr Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Iskreno se nadam da cu ih videti u decembru... mnogo dobar bend... Quote
Angelystor Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Levitation!! Antichristian!! TO THE COOOOREEE!!! Zvacu te za tu pesmu, nema frke Quote
Nisko_Se_Mazim Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 (edited) Poslusao sam samo album Armada i nesto mi se ne svidja preterano Sta sve naslusah o ovom bendu tipa "naj i rasturaju" a u fazonu-nista nisu specijalno,bar po ovome sto sam cuo Ali ako imate da preporucite jos neki album-slusam... Edited October 10, 2008 by Full_Metal_Yakuza Quote
oʞɾoƃ Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Pa ja to odavno pričam, bend je overhyped do jaja. Quote
Josif Visarionovič Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 najbolji black metal bend Quote
Nisko_Se_Mazim Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Pa jbg meni se nesto i ne svidja Mozda zbog toga sto volim da slusam stari Emperor,Mayhem,Bathory,Burzum i tome sl-nisu ovi novi za mene Quote
kuruz Posted October 11, 2008 Author Report Posted October 11, 2008 Pa ja to odavno pričam, bend je overhyped do jaja. Теби је My Skin Is Cold одличан... Quote
Wise Owl Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Armada odlična, Kolossus još bolji! Btw - Mlađo bre - nemoj porediti babe i žabe...daleko je Keep od bendova tipa Emperor, Mayhem, Bathory, Burzum po svim aspektima. Jbg. - ja bih ovo što svira KOK krstila ko Power death black :) Quote
Guest Pit Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Vau,kako mastovito! Keep of Kalessin su danas epic extreme metal. Quote
oʞɾoƃ Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Vau,kako mastovito! Keep of Kalessin su danas epic extreme metal. Iskreno, ovo je odličan opis. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Armada odlična, Kolossus još bolji! Btw - Mlađo bre - nemoj porediti babe i žabe...daleko je Keep od bendova tipa Emperor, Mayhem, Bathory, Burzum po svim aspektima. Jbg. - ja bih ovo što svira KOK krstila ko Power death black :) Pa sta znam Za mene je black metal pankerica metal muzike-skupe se likovi,naprave bend,u drugom planu je kako sviraju(izuzetaka naravno ima-npr Emeperor i Dimljeni Burger),a u prvom ideologija vise Mada ta vremena su odavno prosla bar sto se tice black pravca Ali kada cujes Mayhem-ov Live in Leipzig nekako ti srce zaigra,no? Quote
Lunar Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Full metla Yakuza. E vidi sad, aj poslusaj Kolssusa. Mozda ti se on svidi jel dosta ljudi ovde vole Armadu ali pljuju na Kolossus, tak oda probaj . Quote
Lunar Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Pvo Keep gledamo u decembru, pa onda u februaru! Sta svira ovaj Noctiferia? Quote
Uruk Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 (edited) sunce ti poljubim, jel ovo znaci Samael u Srbiji!!!!! noctiferija je slovenacki bend, bili su predgrupa morbidima, nisam sasvim siguran sta sviraju, ja mislim nesto moderno, ali cuo sam da su dobri Edited November 4, 2008 by Uruk Hai Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Prvi album Noctiferije je bio odlican death metal album . A onda su poceli da sviraju neka govna... Quote
oʞɾoƃ Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Noctiferia, do jaja čoveče!!! A i ova druga dva nisu loša Quote
Recommended Posts