Jump to content

Recommended Posts

Posted
Sto bi rekao jedan Hornbijev lik geek "Normalni ljudi imaju misljenja, mi imamo liste" :)

Jebote, pa ja nisam normalan :)

Nego, ako je Kolossus 9.5, onda je npr. Darkthrone - A blaze 20? :bigblue: Racunam da su to takvi kriterijumi, a po meni ovaj zadnj KOK ide izmedju 7 i 8. I to samo zbog par stvarno fantasticnih momenata(koji su cista perfekcija). Ali ostatak mi zvuci previse nabacno i pretenciozno(bez pokrica), i prosto mi ne dozvoljava da taj album preslusavam cesce. Inace, dodao bih da mi je pre-Armada period bolji, iako je ovo novo tehnicki superiornije. Ali to sam samo ja i moje subjektivno misljenje :D

Posted (edited)

Ne, Blaze je 10, a da je na Kolossusu bolja produkcija dobio bi i on 10. :da:

Ne dajem ja tako lako desetke, dao sam 3 za 2 godine pisanja. Iskreno, ne lozim se da sam neko novinarsko mudo, pisem zbog promosa i ljubavi prema MS ekipi :) ali trudim se da odrzim neki nivo i ne lupam najvise ocene albumu koji mi se svideo na jedno slusanje.

I ne bih poredio DT i KoK, gledam sta bend zeli i u kom se smeru krece, pa na kraju koliko se uspelo u tome, a ta 2 benda nisu u istim sferama. Za mene su 10-ke remek dela, albumi koje cu slusati godinama, a Kolos meni sigurno ide u tu kategoriju.

Naravno subjektivno :da:

Edited by Grobodan
Posted

Isuvise neznom :bigblue:

Znas kako, meni su 9 i 10 rezervisani za top class albume. Onda ide velika praznina, pa tek 8,7,6... postujem tvoje misljenje, ono je bilo samo zezanje. Prosto, Kolossus mi nije legao kao neki ekstra album, i to je to. Vjerujem ja da je album odlican, cim dobija brdo pozitivnih recenzija na netu. Ali ja eto ne vidim po cemu je on, kao i uopste KoK, nesto za dizanje u nebesa. Eto, ta njihova stara faza mi je dosta dobra, Armada je (posebno u odnosu na Kolossus) vrlo kvalitetan album, al sto ne bi rekli englezi - nothing groundbraking(ak' sam dobro napisao).

Posted

Dok slusam Kolossus,sve vreme mi je u glavi Metallica-Crni album.Mnogo cudan osecaj. :confused: