Sisus Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Pa jeste.Sta je tu novo? Cek da dodje Gojko. Quote
Sisus Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Kollias>Sisus>Hellhammer>Vyl>everyone else>Frost Hahaha, pa da. Zna se ko je ubio Meduzu. Quote
oʞɾoƃ Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Neću ništa da komentarišem, ove godine izlazi nova 1349, pa ćemo videti ko kosi, a ko vodu nosi. Quote
Mita Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 buletin sa spejsa Keep of Kalessin returns to Belgrade tomorrow! Body: Samael ,Keep of Kalessin and Noctiferia will play a show in Belgrade tomorrow at the SKC! For those of you who saw us the last time we were here with Metalfest, the show was a bit short,but tomorrow we have a lot more time,and will play some more songs for you! Hope to see you all there!! Quote
Маузер Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Neću ništa da komentarišem, ove godine izlazi nova 1349, pa ćemo videti ko kosi, a ko vodu nosi. A ko nosi masat? Quote
Sisus Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Neću ništa da komentarišem, ove godine izlazi nova 1349, pa ćemo videti ko kosi, a ko vodu nosi. Ja se samo nadam da je taj tvoj vodonosa dobro oznojao stolicu, posto izlaze i novi Nile i Behemoth, bice mnogo posla za njega. Quote
Sisus Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Hahaha, vidi ga kako suzava konkurenciju. Da Frost je najbojli bubnjar. U svom bendu. Quote
dimmu1 Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 ja cu morati da propustim cert sjebale me finansije Quote
Sisus Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Jos ja hteo ovaj bend da overim zbog Frosta, kad ono, jak mi je on kurac i ovaj Vyl ga presrao. Quote
Grobodan Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Malo je ispadao Vyl u decembru, ali samo u nekim momentima... Sisvse, jel dolazis sutra? Quote
Sisus Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Cuo sam da su se svi malo gubili, bio drugar. Jbg, ispada i Frost. Tako je to kad hoces da se kurcis, a ne znas da letis. Zato Grci jebu kevu. Ne dolazim, jbg, pukao sam kes za Mejdene, a i kupio sam novi bubanj. Jbg, hocu i ja da budem bolji od Frosta, ovih dana to i nije tako tesko. Quote
Grobodan Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Frost ovih dana izlazi samo na jedan tip crta. Quote
Lunar Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Nadam se da ce da oprze sutra Wealth of the Darkness . \m/ Inache ono u decembru je stvarno bilo prekratko, nadam se malo duzem setu. Quote
Sisus Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 (edited) Frost ovih dana izlazi samo na jedan tip crta. Odavno. Ne valja mu to. I bode se u petu. Edited February 3, 2009 by Sisus Quote
oʞɾoƃ Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Cuo sam da su se svi malo gubili, bio drugar. Jbg, ispada i Frost. Ko je bio na Satyriconu u ZG, mogao je videti ko je i šta je Frost Quote
Sisus Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Koliko sam cuo, ispadao je na Egzitu k'o nezdrav. A i jaka muda noviji Satyricon. To mozes samo levom da sviras. Zato Grci u brucu. Bez ispada, k'o na albumu. Quote
Lunar Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 (edited) Meshuggah! Edited February 3, 2009 by Lunar Quote
Маузер Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Mozete pricati sta hocete ali Hellhammeru niko od ovih ne moze da prismrdi. Samo poslusajte novi album mayhema. Quote
Sisus Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Dok ne cujem uzivo, ne zanima me. I da, nije sve u brzini. Quote
kuruz Posted February 4, 2009 Author Report Posted February 4, 2009 Pa ja da izdam onako mlak album i ja bih zurio da izdam brze-bolje novo nesto. Jeste znali da je Obsidian bio optuzen za silovanje 2004. kad je bio u Satyriconu? Jaшта, мислим да је то било у Канади. Neću ništa da komentarišem, ove godine izlazi nova 1349, pa ćemo videti ko kosi, a ko vodu nosi. Ко вози трактор, а ко отвара капију. Quote
Recommended Posts