Josif Visarionovič Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Pa ne znam,ne nadam se nicemu epohalnom ni kod 1349.Danas da bi cuo nesto originalno treba zaroniti u neku underground scenu jer ovi poznati bendovi sa gomilom albuma iza sebe tesko da mogu nesto toliko dobro da snime da bi se svrsavalo na sve strane. Quote
Angelystor Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ko ide na koncert, a ko ide na utakmicu? :) Кад је утакмица? Пробаћу да уђем у Пионир... A ispiti kolega? cCccC... Quote
Sisus Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ajd ko ide na Kokcinu nek se lepo provede i ako neko moze da mi pogleda koje pedale koristi Vyl. Quote
oʞɾoƃ Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Juriću ga ja za potpis, pa ću ga pitati ako ga navatam. Quote
Sisus Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 E fala. Video sam jedan klip gde koristi Iron Cobru, ali ne znam da li jos uvek to koristi. Quote
oʞɾoƃ Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Sad slušam album ceo, spremam se za koncert, i ova Warmonger je toliko loša da je to jezivo. Zvuči kao metalkor hitić. Quote
WoI Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ajd ko ide na Kokcinu nek se lepo provede i ako neko moze da mi pogleda koje pedale koristi Vyl. i dalje je na cobri cini mi se, al bacicu pogled pa javljam Quote
kuruz Posted February 4, 2009 Author Report Posted February 4, 2009 Ko ide na koncert, a ko ide na utakmicu? A ispiti kolega? cCccC... Mислио сам на утакмицу са Панатинаикосом. Quote
Grobodan Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Kuruze, što ne krećeš na koncert? Quote
Feniks . Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Kuruze, što ne krećeš na koncert? Ne moze, kupio je gel za kosu, i ostale preparate sto zivot znace Quote
Sisus Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 i dalje je na cobri cini mi se, al bacicu pogled pa javljam Ajde. I gledaj da nesto naucis kad si vec tamo. Quote
Маузер Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Evo sisuse ako treba live dokaz. Covek ubija vola u glavu. Quote
Sisus Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Jel to onaj cigan sto voli decake? HAjde ti sad meni lepo objasni sta je tu toliko komplikovano? Sta je to sto ubija vola u glavu? Sta je to on tu odsvirao sto ne moze jedan Kollias, Vyl, Inferno ili Frost? Pa na Dimmu Borgiru je svirao 10 puta komplikovanije. Quote
Маузер Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Covece prelazi su toliko napaceni, a i sa tim da on jedini od ponudjenih bubnjara uzivo svira graviti beatove. Quote
Sisus Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Covece prelazi su toliko napaceni, a i sa tim da on jedini od ponudjenih bubnjara uzivo svira graviti beatove. Ja prelaze tu jedva cujem, ne mogu da znam da su "napaceni", meni na tom snimku deluju sasvim obicno. Gravity blastove uzivo ne sviraju ostali koje sam pomenuo, ali ih ne sviraju ni na albumima, sto ne znaci da ih ne znaju. Quote
Sisus Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Nemoj sada da mi skreces sa teme. Imam je odavno. Quote
dimmu1 Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 to je sasvim dovoljno.gojko jesi vikao IGUMAN!! SINOD!! ? :) Quote
oʞɾoƃ Posted February 5, 2009 Report Posted February 5, 2009 to je sasvim dovoljno.gojko jesi vikao IGUMAN!! SINOD!! ? :) Naravno, i Bludnice Sestre, a ovi ostali manijaci su vikali "Gojkoooo" na sred Noctiferie Quote
Recommended Posts