Talvi Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Što bi rekao Blagoje, Ostroga mi, ne verujem šta vidim. I što je najjače, pesma je kucačina za sve pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 zasto pokusavaju ponovo :S 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Ma ne takmiče se, ovo je bilo u revijalnom delu koliko shvatam. Ova pesma ti je sa Reptilian. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 dobro je 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 nek se okanu te violine nije to za njih. Under the clear night-sky Universal power unite In the dazzling starlight For the union in twilight Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Bas je do jaja ovo, vise mi se svidja ova verzija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Ma ne takmiče se, ovo je bilo u revijalnom delu koliko shvatam. Ova pesma ti je sa Reptilian. The Divine Land mi je i okiljena stvar sa Reptiliana. Uglavnom, meni ovo super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Dobro zvuce sa violinom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 I meni The Divine Land omiljena sa Reptiliana definitivno pa mozda Dark As Moonless Night , i ok mi je i ova verzija s violinom, ali mi ipak bolja originalna, bilo bi bolje da su oprašili nju , mislim da bi riba iza smrsala u sekundi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Slusao sam danas ovaj album, kako dobro izdanje I onda nakon toga su krenuli losim putem. Armada je tu i tamo, sad kad je opet pustim smorim se. Da ne pricam dalje Al je zato "Through Times of War" rasturancija.. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Losim putem. Ako je los put izdvojiti se od brda bendova koji su tada zvucali isto onda stvarno ne znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Sad ako su se 'izdvojili' od brda bendova, znaci da su dobri? MTV je sigurno najbolji pokazatelj njihovog kvaliteta u BM okvirima. Prvi album najvise volim, poslije toga je sve gore i gore. To sto se nekom svidja put kojim su krenuli, njegova stvar. Meni je to sranje, i cao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Previše si black metal za nove radove. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 uvek je dobro kad bend nadje svoj put i ima cime da se izdvoji od gomile drugih bendova. pogotovo danas kad je "sve vec odsvirano". ne mozes da ih kritikujes sto su pronasli stil koji njima najvise odgovara, svidjalo se tebi to ili ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Previše si black metal za nove radove. Nije tako, i ti to dobro znas Grobe. ja kao zadrti bleker da npr. hvalim COF i njihov Godspeed album, a ne valja mi KoK Prosto me iritira njihov post-Armada stil svirke, zvuci mi ogavno i pederski. Al zato prvi album objasnjava neke stvari. Black Desire dodje i lupi kako su se izdigli iz gomile bendova, a kladim se da nije ni preslusao prvi album. Evo jedne stvari, pa sami procjenite kolika je to gomila bendova koja pravi sl. muziku http://www.youtube.com/watch?v=a746cxWDIjM Mada u sustini preporuka za kompletan album. Ovo dere uzduz i poprijeko njihvou citavu diskografiju, a i sire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Ma samo Reclaim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Nije tako, i ti to dobro znas Grobe. ja kao zadrti bleker da npr. hvalim COF i njihov Godspeed album, a ne valja mi KoK Prosto me iritira njihov post-Armada stil svirke, zvuci mi ogavno i pederski. Al zato prvi album objasnjava neke stvari. Black Desire dodje i lupi kako su se izdigli iz gomile bendova, a kladim se da nije ni preslusao prvi album. Evo jedne stvari, pa sami procjenite kolika je to gomila bendova koja pravi sl. muziku http://www.youtube.com/watch?v=a746cxWDIjM Mada u sustini preporuka za kompletan album. Ovo dere uzduz i poprijeko njihvou citavu diskografiju, a i sire. Šta znam, to je tvoj dojam. Moj utisak jeste da su uhvatili neki svoj stil koji je bio u naznakama do Reclaim i super ga iskristalisali od Armade pa nadalje, i jesu mi posebniji sad nego što su bili na prvom albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Rekoh da to sto su sad 'posebni' ne znaci da su bolji. No kako god obrnes, moj gl. cilj je bio da malo bacim u prvi plan ovaj album koji je nepravedno zapostavljen. Cim se spomene KoK, svi odma pricaju o Armaid, Kolosusus, Reptilianu (il kako li vec). A prva faza ko da im je gubava Samo tolko, my 2 cents. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Ma nije gubava, samo je lošija a ako ćemo već o toj, meni mnogo bolji drugi od prvog albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Ma kul su to albumi ali u to vreme je to bio neki standard i sve je to lepo...ali ovo sto KoK radi danas jeste i posebno i jedinstveno i originalno, oni sa bubnjem, gitarom i basom zvuce epskije od 90% bendova koji se tako zarko trude i koriste simfonije i ostala cuda. O vokalu i da ne govorim, Thebon moze sve! Covek zna znanje i jedan je od naj vokala danas u metalu. Ne govorim da su stari albumi losi, ali jednostavno zvuce kao samo jos jedan black metal iz Norveske, koji je i tada bio i odsviran i presviran i sta ti ja znam. A ako hoces da budes zapazen danas ne mozes da sviras black metal iz 96'. Sviraj nesto novo, nesto svoje, ostavi trag. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Epicnost koja se preplice sa brutalnoscu. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Epicnost koja se preplice sa brutalnoscu. Genijalno:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vozd Jovan Pogani Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Kip of kurlesin je stvarno ultra smece od benda. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 16, 2011 Report Share Posted June 16, 2011 Reizdanje "Reclaim"-a sa dva live bonusa: http://www.mediaboom.org/344374-keep-of-kalessin-reclaim-reissue-2011.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 (edited) Sad sam izbacivao neko smeće iz sobe i bacao nepotrebne stvari, i dok sam preturao po fioci nadjem ovo. Mislim da je to za mene bio najbolji kombo koncert ikada(Arsis,Morbid,Keep,Grave). A istog toga dana cini mi se da smo ovo kupili ja, Gojko, Jaroslav i jos dvoje ljudi ne mogu tacno da se setim ko. Edited November 13, 2011 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts