Demon Seed Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Keep Of Kalesija Keep Of Kalesija ? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 toliko mi je prejaka fora otkad sam je prvi put čuo da moram tako da je ponovim s vremena na vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 of se pise malim slovom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Ovako izgleda malo seljoberski 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 ja to sve velikim, pa nek' ih Alah razvrsta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 kod mene u nazivima bendova i albuma uvek sve ide velikim slovom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Tako je, podrška za initcap. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 (edited) i kod mene sve velikim uvek, i kad ovako znam da ne treba Edited December 18, 2014 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 jumetal upoznaj logo logo upoznaj jumetal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 18, 2014 Author Report Share Posted December 18, 2014 of, the, a i ostalo uvek malim slovima 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Koja bre initcap podrska, članovi, veznici, predlozi se pišu bez velikog slova u naslovima Čmarli, mirođijo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Towards The Inevitable Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 Koliko su losi Obsidianovi klinovi na ovom novom albumu, tesko mi je da slusam. Iako i dalje ima fenomenalnih momenata u svirci, ipak su sada previse zagazili u epiku za moj ukus. Nije ostala ni mrva onog zla sa Armade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Hajde da sami procenimo http://www.mediaboom.org/422402-keep-of-kalessin-epistemology-2015.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Ijoj kad ga raspaakujeem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Doslo je do greske, izgleda da su i braca Rusi zakazali! Pritiskom na skacat dobicete novi Blind Guardian album, u najboljem kvalitetu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 30, 2015 Author Report Share Posted January 30, 2015 nemoguće, ja slušam sad, evo Abata na Dark Divinity, čini mi se drugoj, pardon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Doslo je do greske, izgleda da su i braca Rusi zakazali! Pritiskom na skacat dobicete novi Blind Guardian album, u najboljem kvalitetu. I see what U did there. Prećera ga brat Obsidian sa cleanovima a ne zna da peva, gde ne nađe boljeg pevača... Btw zlo sa Armade? Meni KoK nikad nije ni bio zli bend, samo epik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Mozda na prvim albumima zvucio malo zlo. Sta znam,ima te epik energije u ovom novom,pristojnih delova,cak mi je i malo jaci rifovski od Reptiliana. Ali Bez Tebona nikako nije isto,OC ne može da nadomesti to. Oni bonusi su zanimljivi posto su kratke i brze pesmice. :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilos Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 (edited) Koliko je ovo bio dobar album... Edited January 31, 2015 by Miilos 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Slab ovaj novi. Prvo sto su vokali slabi, drugo sto se jedini dobri delovi ponavljaju do iznemoglosti... kao npr. kraj Epistemology. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Koja smejurija od albuma. Doduše, meni su se još sa Kolosom ogadili. Ali tad su bar i imali onog što umeo kao da peva. Ovo sad tuga. Samo zli kok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Armada sjajan album, Kolossus sranje, Reptilian sjajan, ovaj sranje... sledeci ce verovatno da valja Sad sam se setio na koga me vokali najvise podsecaju - onog nesrecnika Markusa iz Ensiferuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Meni je novi usro i onaj singl koji mi je bio do jaja, cak bas zbog vokala koji su ovde odron. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 (edited) Jebem li ga ja ne bih bio baš toliko strog kao vi ali da fali nešto - fali. Suma sumarum ovde: Prvo sto su vokali slabi, drugo sto se jedini dobri delovi ponavljaju do iznemoglosti. Prvo se svi slažemo. Em što Obsidian nije Thebonu ni do peta, pa je baš zato trebao biti svestan toga i ne trpati klinove gde stigne a na većini mesta stoje kao na kurcu nokat. Ovo drugo... hm, pa to ponavljanje je odlika black metala, šta onda reći za Transylvanian Hunger? Ali opet, složismo se da KoK nije black, šta sad... u pravu si i to. Recimo Necropolis je stradao od toga. Znači ove tehničke manjkavosti snižavaju album bar za dve ocene. S druge strane čuje se da je to Obsidian, ima genijalnih muzičkih delova kao kraj te naslovne koja je na Emperor fazon, Dark Divinity, Universal Core... Ipak na kraju je evidentno da je album sklepan pod presijom i da je mogao biti daleko bolji da je atmosfera u bendu bila valjana i svako radio svoj posao. Final verdict: ovaj bend nikad nije dostigao visine koje su im se realno predviđale posle Armade (Kolosus je savršen album btw) i sa ovim su pali ligu niže. Edited February 10, 2015 by Grobodan 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts