Shores Of Antartica Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 (edited) E red je da otvorim temu.Znaci bend MoonBlooD melodicni black metal postojimo popilicno dugo kao Devouring Flesh ali ime je promonjeno imamo bunjara i jos jedan gitarista i klavijaturista su se pridruzili bendu.Trenutno radimo na snimanju pesme MOONBLOOD a za sada imamo samo neke snimke sa probe i to jedan okacen video od 1.10 minuta na sledecem linku http://www.filegone.com/28120050824102510/ preslusajte i komentarisite. Da ne bi bilo pitanja iz Beograda smo.Postava je sledeca. Dusan (ovdje prisutni Independor)-vokali Alen-gitara Meda-gitara Aca-bas Matija (stimpi)-klavijature Manijak (ovdje prisutni Kolac)-bubnjevi Kontakt [email protected] Videcemo da uskoro snimimo Moonblood pesmu i stavimo na download. Edited August 24, 2005 by (Independor) Quote
Шарки Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Citiram Boru Stjepanovića iz filma "Ko to tamo peva": "OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV!!!!" Dule, svaka ti dala, jebo te, konačno imaš BEND! Quote
Dzimi Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 Ono sto sam cuo je mnogo dobro,nadam se da su i druge pesme takve. Samo napred. Quote
Shores Of Antartica Posted August 25, 2005 Author Report Posted August 25, 2005 Hvala na podrsci Sto se tice pesama da sve imaju klavijature,jedino je tempo razlicit. Quote
Grobodan Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Cast i slava vama,ali morali biste opet da promenite ime,posto vec postoji nemacki bend Moonblood,poprilicno dugog staza i kultnog statusa,pa mi je otprilike jasno koliko vi poznajete BM. Quote
Shores Of Antartica Posted August 25, 2005 Author Report Posted August 25, 2005 (edited) Cast i slava vama,ali morali biste opet da promenite ime,posto vec postoji nemacki bend Moonblood,poprilicno dugog staza i kultnog statusa,pa mi je otprilike jasno koliko vi poznajete BM. Slava! Znam da postoji.Sviraju NS black metal. Edited August 25, 2005 by (Independor) Quote
Grobodan Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Ne,nego Old School BM.Nikakve veze sa NS-om nemaju Quote
Shores Of Antartica Posted August 25, 2005 Author Report Posted August 25, 2005 Ne,nego Old School BM.Nikakve veze sa NS-om nemaju Onda ne znam da li mislimo na isti bend. Imaju neki svapski album.A prva pesma je 14/88 Quote
Baal Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 http://www.metal-archives.com/band.php?id=1088 Quote
Old Smuggler Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 (edited) Meda svira sa vama? zanimljivo ... reci da ga je pozrdavio Majkov klavijaturista Inače, kvalitet snimka je jako loš. I ne samo to, već ste i snimali u totalnom mraku pa se ništa ne vidi. Jako je teško dokučiti išta sem da se jedna deonica vrti u krug. Fino vi svirate, al nema razloga da kačite video dok ne budete imali nešto ozbiljnije da pokažete... I promenite ime pobogu taj bend postoji preko 10 godina ... poz Edited August 25, 2005 by SoulForged Quote
Shores Of Antartica Posted August 25, 2005 Author Report Posted August 25, 2005 Meda svira sa vama? zanimljivo ... reci da ga je pozrdavio Majkov klavijaturista Inače, kvalitet snimka je jako loš. I ne samo to, već ste i snimali u totalnom mraku pa se ništa ne vidi. Jako je teško dokučiti išta sem da se jedna deonica vrti u krug. Fino vi svirate, al nema razloga da kačite video dok ne budete imali nešto ozbiljnije da pokažete... I promenite ime pobogu taj bend postoji preko 10 godina ... poz Promenicemo ime kad se dogovorimo.A da sutra bi trebalo da napravimo celu Moonblood. Quote
Urfaust Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Sine, ja mislim da treba da se zovete Metallica. ili mozda mayhem. A moze i moonblood. kapiraš? Quote
Angelystor Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 http://www.metal-archives.com/band.php?id=1088 Jebote patak kol'ko demoa.. Al grdji logo poodavno nisam video.. Quote
Invictus Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Danas pogledah video. Sila je prejaka!!! Quote
Shores Of Antartica Posted August 26, 2005 Author Report Posted August 26, 2005 (edited) Danas pogledah video. Sila je prejaka!!! ZA VIDEO: This page has been viewed 40 times E evo prekucah tekstove (posto sam pospan verovatno sam gresio): HODOCASCE Ja sam onaj sto je zgresio sto je putem tame krenuo ja sam onaj za kojeg povratka nema ja sam bol i patnja vremena Ja sam onaj sto na kolena pasce ja sam onaj za kojeg ne postoji hodocasce ja sam samo uspomena vremena ja sam samo iluzija unistena Sada zbog mene sve u vodu pasce sada zbog mene nestace hodocasce ja sam crna ovca u belome stadu ja sam onaj koji gubi nadu. Ja sam onaj sto na kolena pasce ja sam onaj za kojeg ne postoji hodocasce ja sam samo uspomena vremena ja sam samo iluzija unistena I zidine zivota sada pasce a sa njima ce i hodocasce i tuga i jad ce svetom vladati srecu i zdravlje ce srusiti Jer,ja sam onaj sto na kolena pasce ja sam onaj za kojeg ne postoji hodocasce ja sam samo uspomena vremena ja sam samo iluzija unistena MOONBLOOD When the last sun rises and when last hope survives moon will become red and world will die in stead Moonblood is falling from the sky and it drops are burning ground and people will not survive and it will be desert all around The sun doesen't rise no more and it is now land of shadows that made bones and nature gone and all that left is desert hell MOONBLOOD!!!! MOONBLOOD!!!! MOONBLOOD!!!! MOONBLOOD!!!! Edited August 26, 2005 by (Independor) Quote
Shores Of Antartica Posted August 28, 2005 Author Report Posted August 28, 2005 Band je promenio ime u AGRESSIVE SILENCE Na metal archives nema nijednog benda koji se tako zove. Quote
Justin Case Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Da Moonblood definitivno postoji, inace je one-man projekt koliko znam ali blisko suradjuje sa Kanwulfom ( Nargaroth) i svira mu na koncertima bubanj mislim . Imam nekoliko albuma Moonblood-a. Dosta je skrnavo, lik je uradio i nekoliko obrada koje zvuce dosta smesno , Maideni,Manowar i tako to... Quote
kasapin Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 svaka cast za vase poznavanje black metala Slava Moonblood-u, ali pravom - Nemackom i neznam za saradnju, ali Kanwulf je obradio na BM Ist Krieg-u, Gates Of Eternity e stvarno bi sledeci projekat trebao da vam se zove Mayhem ili Bathory Quote
Old Smuggler Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 When the last sun rises and when last hope survives moon will become red and world will die in stead Moonblood is falling from the sky and it drops are burning ground and people will not survive and it will be desert all around The sun doesen't rise no more and it is now land of shadows that made bones and nature gone and all that left is desert hell Strukturu pesme i stihove aside, treba da poradite na gramatici. Takođe pokušaj da razmišljaš (ili ko je već napisao pesmu) na engleskom, a ne da misli na srpskom doslovno prevodiš, rezultati će biti mnogo bolji ... poz Quote
Shores Of Antartica Posted August 29, 2005 Author Report Posted August 29, 2005 E konacno sam nasao ime za bend koje nema na Metal Archives te me zabole DARK BLOOD Quote
Shores Of Antartica Posted August 29, 2005 Author Report Posted August 29, 2005 (edited) I novi sajt: http://www.darkblood.8m.net/ Ovo je cisto informativni sajt te ga nisam doradjivao Edited August 29, 2005 by (Independor) Quote
ba+a. Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Iskreno, najgluplje ime za bend koje sam cuo. Quote
Recommended Posts