Zli Meda Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 E jelena o kakvim falsevima ste pricali u pemi? Jel to za vokale? Quote
Zli Meda Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 nisam to rekla, ali pogodio si suštinu... KIDZ... Aha...e matorko jedna! Quote
Zli Meda Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Ni kod stare babe vise nema dzabe. (stara narodna) Quote
Platina Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Aha...e matorko jedna! Mogu mama da ti budem... Quote
Goatik Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 E jelena o kakvim falsevima ste pricali u pemi? Jel to za vokale? da, za vokale, i mislim da je lead u pitanju. ako nisam pogresila, molim vas navezbajte pevaca, steta je, stvarno je slatka pesmica. i na svirci je zvucalo fals, al kad tako gledas i pevac kaoara falsira..... zaboravih mu ime..... niko nije savrse n . . . . Quote
Novaliis Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Cekaj sta ja sad odjednom idem u vrtic,nosim pelene i piskim u gace? Ozbiljno? Quote
Novaliis Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Nisi čuo... cccc Evo tek sad..ccc.. Quote
Zli Meda Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Mogu mama da ti budem... Mozes bivsa riba da mi budes. Quote
Goatik Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Ni kod stare babe vise nema dzabe. (stara narodna) e, mali, dosta vise sa tim izrekama!!!!!!!!!!!!!! di je matija, nema ga nesto? Quote
Zli Meda Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 da, za vokale, i mislim da je lead u pitanju. ako nisam pogresila, molim vas navezbajte pevaca, steta je, stvarno je slatka pesmica. i na svirci je zvucalo fals, al kad tako gledas i pevac kaoara falsira..... zaboravih mu ime..... niko nije savrse n . . . . Uzgred matija je otpevao. Quote
Goatik Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Mozes bivsa riba da mi budes. e, to vec moze! mis'im nista licno...! Quote
Goatik Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Uzgred matija je otpevao. sta, MATIJA je otpevao FALS LEAD????!!!!!!! ma, ne mogu da verujem! daj ne zezaj! ma daj........... kako....? Quote
Zli Meda Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Jebiga brzo smo snimali i to gajbi i nisu stisani vokali i nema efekata am nikakvih koji svi dodaju i onda ispadnu extra vokali iako nisu precizni.Al dobro otpevace on to bolje. Inace scream je otpevao svetski,a nase. Quote
+DamyaN+ Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 E da, screamovi stvarno jesu super u pesmi...svaka cast... Quote
Goatik Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Inace scream je otpevao svetski,a nase. apsolutno! al prosto onako, mogu da ga zamislim.... Quote
AleeciA Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Jebiga brzo smo snimali i to gajbi i nisu stisani vokali i nema efekata am nikakvih koji svi dodaju i onda ispadnu extra vokali iako nisu precizni.Al dobro otpevace on to bolje. Inace scream je otpevao svetski,a nase. Ma birga vas,..jovo nanovo pa ce biti bolje. Bitno je samo da dovrsite. Quote
Шöне Мики Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 cek,pa sta je onda Coko pevao? Quote
liMa neBa! XD Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Мораћу да скинем ту песму да чујем...Иначе-Алеециа, потпис ти је голо говно !!! Quote
+DamyaN+ Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Meni se bash svidja...naravno idemo na varijantu desno... Quote
+DamyaN+ Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Znash kako, josh sam mlad, ima vremena da je zajebem, svestan sam sranja koje ona nosi, pa zato ne preterujem...a i zajebacu je verovatno vrlo uskoro... Quote
Zli Meda Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Burazeru ostavi to sranje pod hitno.Mani se prazna posla. Uradi isto sto i ja zameni je alkohom i pljugama. Ne valja ni to al opet su manje sanse da postanes raspali narkos. Quote
Frankenchrist Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Burazeru ostavi to sranje pod hitno.Mani se prazna posla. Uradi isto sto i ja zameni je alkohom i pljugama. Ne valja ni to al opet su manje sanse da postanes raspali narkos. Ali ti mnogo vise prsne organizam i vece su sanse da dobijes rak... i svakojake druge bolesti. A na jake droge niko ne mora da te natera, ako ti neces da ih radis. Quote
+DamyaN+ Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Mislim da stvarno nije bolje pushiti i piti od ganja varijante...pushenje je gore za pluca i grlo od dzidze...a josh plus alkohol koji ti rascepa jetru i josh dota toga, ukljucujuci i mozak...ostavicu se trave, ali necu je zamenjivati pljugama i alkoholom Quote
Recommended Posts