ba+a. Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Jel mora neki clan benda da bude iz 8.? Da ne bude da spamujem, dobra vam je ona pesma, ona balada, al morate vokale ponovo da snimite, vidi se da ste snimali na nekom socijalnom od 200 din Quote
Goatik Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 (edited) Brate imamo 36 strana na temi. Boga mi zanimljivo ovde postade... da, a ti nakupi lepih 219 postova.... sram da ti udje! Edited November 15, 2005 by Goatik Quote
Шöне Мики Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Jel mora neki clan benda da bude iz 8.? to sam bas i ja hteo da pitam Quote
Goatik Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 mislim da ne mora.... makar sa savom i sa trecom nije bio taj slucaj... Quote
Zli Meda Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Zasto se cudis nase prevozno sredstvo do studija! Unatra staju cak 4 clana benda i skoro svi instrumenti. (a ostali moraju basom) Quote
Zli Meda Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 to sam bas i ja hteo da pitam Ne mora ali ovaj sad utorak se ide na audiciju da ne bi upadali svakakvi debili to mora da se prodje. A nama nije nikakav problem. Quote
Zli Meda Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Jel mora neki clan benda da bude iz 8.? Da ne bude da spamujem, dobra vam je ona pesma, ona balada, al morate vokale ponovo da snimite, vidi se da ste snimali na nekom socijalnom od 200 din Sredicemo mi lepo vokale samo malo da se ustalimo i da vidimo sta bi jos moglo da se uradi u pesmi. Ovo mi saljemo probne snimke da bi ljudi rekli sta treba popraviti i ja sam im zahvalan. Quote
Zli Meda Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 da, a ti nakupi lepih 219 postova.... sram da ti udje! Nije bitan kvantitet vec kvalitet. Quote
Шöне Мики Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Ne mora ali ovaj sad utorak se ide na audiciju da ne bi upadali svakakvi debili to mora da se prodje. A nama nije nikakav problem. dobro brate....lepo sto vam nije problem.....a mi svakako nismo debili,ali necemo da dodjemo na tu audiciju.....tu ce proci samo bendovi sa klavijaturama ili neki blazi bendovi....da ne gubimo vreme bezveze Quote
Vucko Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 dobro brate....lepo sto vam nije problem.....a mi svakako nismo debili,ali necemo da dodjemo na tu audiciju.....tu ce proci samo bendovi sa klavijaturama ili neki blazi bendovi....da ne gubimo vreme bezveze Nisam siguran za to, ja sam bio pre par godina i bilo je stvarno svega: od panka roka bluza do det-a i black-a, tako da ako zelite da svirate ne bi bilo lose da se raspitas Quote
Шöне Мики Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Nisam siguran za to, ja sam bio pre par godina i bilo je stvarno svega: od panka roka bluza do det-a i black-a, tako da ako zelite da svirate ne bi bilo lose da se raspitas ok,raspitacu se....mada svejedno sumnjam u nas nastup tamo. Quote
Zli Meda Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 ok,raspitacu se....mada svejedno sumnjam u nas nastup tamo. Ma zajebavam se ja bre... Ne debili u smislu extremne muzike. Nego u smislu mnogo NENAVEZBANI bendovi ili potpuno nezbiljni likovi koji oce da dodju tamo cisto da bi pravili sranja...Kapiras druze Ako ocete da imate nastup a spremali ste se onda 100% prolazite audiciju za svirku. Veceras cu se raspitam kad i sta. Pa cu razglasiti po forumu. Quote
Goatik Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Zasto se cudis nase prevozno sredstvo do studija! Unatra staju cak 4 clana benda i skoro svi instrumenti. (a ostali moraju basom) vau, tvoj brat svira leteci bas?????!!! Quote
Goatik Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Nije bitan kvantitet vec kvalitet. Quote
Шöне Мики Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 (edited) Ma zajebavam se ja bre... Ne debili u smislu extremne muzike. Nego u smislu mnogo NENAVEZBANI bendovi ili potpuno nezbiljni likovi koji oce da dodju tamo cisto da bi pravili sranja...Kapiras druze Ako ocete da imate nastup a spremali ste se onda 100% prolazite audiciju za svirku. Veceras cu se raspitam kad i sta. Pa cu razglasiti po forumu. ma zajebi...nas bi izbacili na prvom mestu zbog izgleda Veruj mi...niko ne zna kako mi izgledamo....cak ni mi sami Edited November 15, 2005 by SlavoniC Quote
Goatik Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 ... u mraku su sve zene iste...! vazno je bre kako zvucite! ako ste dobri ne vidim razlog zasto ne biste makar pokusali! ne budi pesimista! Quote
ba+a. Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Ok hvala. Ako bi neko bio ljubazan od vas da mi da broj ili sta vec da prijavim svoj bend . Quote
Leshina Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 FALA KURCU DA SE TEMA MALO SMIRILA!!!! Quote
Goatik Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 oho, meshino!!!! di si, djavo ga odnio! Quote
Goatik Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 oj drugovi sta ima!!! samo da vam saopstim da je nova pesma na putu!!!! u pitanju je prilicno progresivni instrumental!!! poradicemo na toj pesmi posle superfinala!!! poz za sve one koji nas podrzavaju!!! samo tako nastavite zvucis ko da ocekujes dete!!!! Quote
Novaliis Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 zvucis ko da ocekujes dete!!!! Svaki njegov post tako zvuci. Quote
Шöне Мики Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 ... u mraku su sve zene iste...! vazno je bre kako zvucite! ako ste dobri ne vidim razlog zasto ne biste makar pokusali! ne budi pesimista! ma ja sam optimista BAs zato,zbog svih stvari koje pripremamo za neku svirku mislim da necemo uspeti da je zavrsimo Nemamo mi novca da placamo stetu nanetu skoli,a sto se tice zvuka,moze se ili voleti,ili mrzeti,sutke su u svakom slucaju neminovne @I am the black wizards Jel' ti vise ne sviras u Toporu? Quote
Platina Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Tema vam je oličenje spama. Ali ostaviću vas na miru. Očekujte moj komentar posle sledećeg nastupa. Quote
Recommended Posts