Leshina Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Ma zajebavam se, bez ljutnje ..... Otvori teme i za ostale clanove benda..... alo vucko svaki clan treba sam da otvori svoju temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Meda Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 alo vucko svaki clan treba sam da otvori svoju temu Vidis........., to obavestenje ce prilicno pomoci, odo ja na cas da otvorim.. WOW he said............... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Sorry, pogresno se ulogovah, ovo malopre bese moj post, ili sto bi nas narod rek'o: jebiga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Hm... pa vi stvarno ne kapirate. Odradili ste dve svirke, a napravili i website i FORUM i kompletni cover za album. I sada želite da ljudi kritikuju članove benda (a ne vaš rad, kako bi trebalo ) na VAŠEM terenu. Dok ne budete nekim novim sranjem ili, nadam se, nečim POZITIVNIM zavredeli moju pažnju, ostavljam vas na miru Do vaše sledeće svirke Uh opet ista prica... Izgleda jos jedna koja se proslavila sa svojim bendom, muzicki je neverovatno obrazovana i zna sablon po kome jedan bend treba da uspe... Ako je tako preklinjem te otkri nam svoju tajnu, a ne vise da lutamo i da pravimo, kako ti to kazes sranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шöне Мики Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 dakle,pizde jedne lenje,prijavio sam vas i nas na tu audiciju....ostavio sam Cokov broj(u medjuvremenu sam se cuo sa njim,rekao je da vas prijavim),zvace ga lik sutra da mu kaze pojedinosti. Dakle,idite ljudi u trecu gimnaziju i priijavljujte se (mislim na ostale) Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 au jebote,ja zamalo da odem zbog vase neobavestenosti u Mirijevo :no ....sutra bi se vratio na rodni Vidikovac.... Pa da nije bilo mene otisao bi . Aj samo mi reci kod koga treba da se ide , velika je to skola . Ili jos bolje da nemas neki broj jer je sad vikend, ne verujem da ima nekog tamo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RokateLi Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 au jebote,ja zamalo da odem zbog vase neobavestenosti u Mirijevo :no ....sutra bi se vratio na rodni Vidikovac.... ja idem pesice da vidim,vi ste pozercine pa koristite moderne tehnologije za informisanje...kao sto je to telefon e, pa lepo svratis kod prijatelja i poneses flasu rakije, valja se . nego, sad mi se cini da sam se i ja zajebo, ova u Mirijevu je 7. gimnazija, a 8. (ex 11.) je u ulici Grzica Milenka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Pa izgleda da to nije 8. gimn jer ovaj lik vucko kaze da je kod slavije, ne znam na koju misli . BIVSA osma je kod slavije (sadasnja treca) @ Heavy jerk sta fali kozeljniku????!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RokateLi Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 BIVSA osma je kod slavije (sadasnja treca) a sadasnja osma je bivsa jedanaesta... klupko pocinje da se odmotava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 a sta je to gimnazija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 a sta je to gimnazija najblaze receno: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 a sadasnja osma je bivsa jedanaesta... klupko pocinje da se odmotava a bivsa treca je sadanja sveti sava..... klupko rules Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demigod Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Evo vam i slike te gimnazije---SLIKA--- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Ko hoce da se odloguje sa sajta, slobodno neka klikne na ovu satro sliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demigod Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Ko hoce da se odloguje sa sajta, slobodno neka klikne na ovu satro sliku. Damn,odlucio si da me unistis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шöне Мики Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Pa da nije bilo mene otisao bi . Aj samo mi reci kod koga treba da se ide , velika je to skola . Ili jos bolje da nemas neki broj jer je sad vikend, ne verujem da ima nekog tamo . hvala ti puno brate Vidi,samo svrati do gimnazije,ima na oglasnoj tabli unutra plakat o toj svirci,tu valjda ima broj telefona,a ja cu se sutra cuti sa tim likom,on ce nas da zove,nije nam dao njegov broj. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Cuo sam da ste se prijavili konacno, i da je razresena misterija 38 gimn. Nek je sa srecom i uzdravlje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Damn,odlucio si da me unistis? MUAHAHAHAHAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAHAAHA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 hvala ti puno brate Vidi,samo svrati do gimnazije,ima na oglasnoj tabli unutra plakat o toj svirci,tu valjda ima broj telefona,a ja cu se sutra cuti sa tim likom,on ce nas da zove,nije nam dao njegov broj. Poz! Nema frke Idem onda u ponedeljak tamo, blizu je moje skole (14. mislim da je ova oduvek 14. ). Jel znas mozda kada je ta audicija ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shores Of Antartica Posted November 19, 2005 Author Report Share Posted November 19, 2005 Nema frke Idem onda u ponedeljak tamo, blizu je moje skole (14. mislim da je ova oduvek 14. ). Jel znas mozda kada je ta audicija ? Audicija je u utorak od 16 do 20 h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Hvala na informaciji Jos kad bi mi dao neko neki kontakt da se ne cimam u trecu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Audicija je u utorak od 16 do 20 h Ha, extra si slozio te smajlice, pravi smo.... Ajde brzo se opravi pa da nastavimo da kidamo u punom !sastavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шöне Мики Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 audicija je od 18 do 22h! Nemam nikakav kontakt,a dan odrzavanja audicije je 22,to jest utorak,zato,CIMAJTE SE do gimnazije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shores Of Antartica Posted November 19, 2005 Author Report Share Posted November 19, 2005 audicija je od 18 do 22h! Nemam nikakav kontakt,a dan odrzavanja audicije je 22,to jest utorak,zato,CIMAJTE SE do gimnazije Dobro sve jedno.Mada ti meni rece od 16 do 20 h ali nema veze jos bolje po nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 ovaj smajli basista iz independorovog potpisa vise lici na suputa!!!! svejedno, super su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts