The Watchtower Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 'neko mora, neko mora zasto sam to uvek ja nije fora, nije fora svaka mi je lutka zla nikad gora, nikad gora nikad gora nedelja lutko moja, lutko moja sto bas meni, sto bas ja' <tribJut tu storm-A-ge(t)d-on baj stJevan andJelkoVIC> rip. in flames > dead end Quote
Goatik Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 ponasaju se kao da imaju 10 albuma iza sebe.. nek' se raspadnu, ko im je kriv.. ne budi tako osecajan, molim te. Quote
Goatik Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 'neko mora, neko mora zasto sam to uvek ja nije fora, nije fora svaka mi je lutka zla nikad gora, nikad gora nikad gora nedelja lutko moja, lutko moja sto bas meni, sto bas ja' <tribJut tu storm-A-ge(t)d-on baj stJevan andJelkoVIC> rip. in flames > dead end ko je stevan??? Quote
Novaliis Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 (edited) Ne znas ko je Stevan? Metes novce.. Edited December 28, 2005 by Thor the Guardian Quote
Goatik Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Ne znas ko je Stevan? Metes novce.. metNes novce.... argh, nikad neces nauciti! a taj li je?? jooooooo...... Quote
Goatik Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 Imam vremena,naucicu. ne bilo ti zapovedjeno! beZim..... zbogom svima.... Quote
The Watchtower Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 ne znas stJevana? www.stevanandjelkovic.com Quote
Goatik Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 uzas................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Quote
Шöне Мики Posted December 28, 2005 Report Posted December 28, 2005 (edited) Sad videh sta se desilo....jebiga,bas sranje za vas.....nije ovo trebalo ovako da se zavrsi,a tek ste poceli da gradite ime... Znaci onaj Moonblood Stormageddon je sada In Death's Embrace,a Lake Of Dying Teras je "novi" Stormageddon? Sve u svemu,zelim srecu i uspesnu karijeru za oba benda,da snimite mnogo albuma i odrzite mnogo svirki @Evil Zajebi se ti ovih mainstream narodnjaka,Jagodinac 'till death! Edited December 28, 2005 by SlavoniC Quote
Leshina Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Dobro ti znas. Hvala lepo na slozi da mene i Duleta izbacite. Makar znam da ste u necemu slozni. E da ostajete bez foruma,sajta i download sekcije. Posto vise niste clanovi benda ocekujem da necete vise da postujete ovde o dogadjajima vezanim za bend.Zadrzite pesme i ime ali ova tema pripada nama i promenicemo joj ime. I da reci Medi da ne mora da mi se ulizuje zato sto ja vam necu organizovati svirke. Inace trazicu od modova da promene ime teme u In deaths Embrace i pesme Diabolical Sickness i Moonblood nam ostaju (Meda se slozio). Pozdrav svima nisam hteo da se ovako zavrsi ali kad Meda se hvali pevacem ATP-a i svojim progresivnim metal rifovima.Sada pocinjete od nule. Iskreno,COKO coko nema potrebe da se nerviras!!!meda,uros i ja smo pre vise od godinu dana planirali da u bliskoj buducnosti napravimo progressive bend.splet okolnosti ucinio je da to sad bude!ne znam sta ti je meda rekao ali ovo sto se desilo nije izbacivanje vec razilazenje!!!molim te nemoj da se ljutis!ostacemo mi u saradnji.mi cemo vama da pomazemo (barem ja za ostale ne znam). a sto se tice mede i tebe u to necu da se mesam jer je to izmedju vas!!! Nadam se da ces prestati da se ljutis i da pristajes da ce In Death's Embrace i Stormageddon biti u bliskoj saradnji!!! Znam da te meda bas iznervirao,ali nemoj uzimati to k srcu znas kakav je meda!!! ajde coko uzdravlje!!! kazi samo kako cemo za teme na forumu? oces da ja otvorim tvoju temu a da ova ostane ili ces premeniti ovu temu pa da ja otvorim novu? Quote
Shores Of Antartica Posted December 29, 2005 Author Report Posted December 29, 2005 (edited) coko nema potrebe da se nerviras!!!meda,uros i ja smo pre vise od godinu dana planirali da u bliskoj buducnosti napravimo progressive bend.splet okolnosti ucinio je da to sad bude!ne znam sta ti je meda rekao ali ovo sto se desilo nije izbacivanje vec razilazenje!!!molim te nemoj da se ljutis!ostacemo mi u saradnji.mi cemo vama da pomazemo (barem ja za ostale ne znam). a sto se tice mede i tebe u to necu da se mesam jer je to izmedju vas!!! Nadam se da ces prestati da se ljutis i da pristajes da ce In Death's Embrace i Stormageddon biti u bliskoj saradnji!!! Znam da te meda bas iznervirao,ali nemoj uzimati to k srcu znas kakav je meda!!! ajde coko uzdravlje!!! kazi samo kako cemo za teme na forumu? oces da ja otvorim tvoju temu a da ova ostane ili ces premeniti ovu temu pa da ja otvorim novu? Ja sam rekao da sto se tice muzike ja sam sa Medom zavrsio i da mi binu kao ni svirku necemo deliti (ukoliko ne moramo). Da raniji stormageddon se pocepao na dva dela Ja i Dule...................................................Manja,Matija.Meda i Vucko In deaths Embrace-melodic black..............Stormageddon-power/progressive Tu je crta napravljena i tema za death's embrace ce da se napravi nova ali posto napravimo promene u ranijim stormageddon pesmama.Nova postava je inace protiv clean vokala i od sada ja se ne pojavljujem na ovoj temi (ukoliko ne moram) Edited December 29, 2005 by (Independor) Quote
Electric_Eye Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 E shteta sto ste se raspali .... Quote
The Watchtower Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 nisHta niJe uzas. np : Milica Todorovic - Reci Ja Quote
Novaliis Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Sinan Sakic je zajebo sve gothic/doom bendove..nema vece depresije i tuge.. Quote
The Watchtower Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 ima.. branislav moJicevic - neizlecivo Quote
Misantrophil Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 kolibica mala,u njoj cica draza spava Quote
Apeiron Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Postavljena recenzija na Serbian-Metal.org Poz! Quote
Postmortal Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Sinan Sakic je zajebo sve gothic/doom bendove..nema vece depresije i tuge.. Вала баш! Quote
Postmortal Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Ја немам појма о каквим распадима зборите. Изменио се састав, то је све. Узгред, Чоко се очигледно много уобразио с обзиром да је изјавио да неће више па посећује ову тему само зато што је замењен другим чланом. Не видим где је ту ортаклук, али 'ајде. Додуше, његова контрадикција би се састојала у томе што би рекао да су га ортаци избацили из бенда, а притом сам зна зашто! Па нисмо колеге, аман човече! И зашто не би делио бину са нама? Бог те маз'о! Quote
Zli Meda Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Ја немам појма о каквим распадима зборите. Изменио се састав, то је све. Узгред, Чоко се очигледно много уобразио с обзиром да је изјавио да неће више па посећује ову тему само зато што је замењен другим чланом. Не видим где је ту ортаклук, али 'ајде. Додуше, његова контрадикција би се састојала у томе што би рекао да су га ортаци избацили из бенда, а притом сам зна зашто! Па нисмо колеге, аман човече! И зашто не би делио бину са нама? Бог те маз'о! E bre Manja, alal ti plajvaz, ti kad kazes ti si ga reko Doslo je do logicnog sleda dogadjaja Coko nije podnosio klin vokale i melodicne pesmice, a mi ostali stvarno ne mozemo ceo zivot da ostanemo na sirovom Bleku i da vrtimo dva rifa... Razdelili smo pesmice i svi imaju neke koristi od onoga sto smo radili zajedno... U svakom slucaju hvala coku za sav trud koji je ulozio u ovaj bend i najiskrenije zelim njemu i novoj ekipi puno uspeha.... Quote
Recommended Posts