Vucko Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 (edited) O Putnice, svrati jedan od ovih dana, da proprzimo pred probu... Edited January 6, 2006 by Vucko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osmi Putnik Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Hocu,hocu Vucko,nema frke...mislim da cu moci u Ponedeljak i tako to... Zelim celom bendu da se zahvalim na ovim pohvalama,ali...nisam ja taj koji je stisao i sredio bagru...zajedno smo to uradili,ja sam samo predlozio(dobro...mozda malo ostrije,ali dobro )...To je zajednichki napredak, a naravno bice ih sigurno jos...Ne sumnjam...Vucko hvala na pohvalama i Winstone-u...koristi,majku mu:),samo ja vas dodjem jos 220(Volti),mislim dinara za probe...bice sve ok samo da se Marko pojavi...i odma krecemo u napad... @Natasha! Ne znam da si nas slusala,niti sta si slusala,samo...ne kudi konja koga nisi jahala... C-ya Mir boziji i hristos se rodi drugari,sve najbolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 @Natasha! Ne znam da si nas slusala,niti sta si slusala,samo...ne kudi konja koga nisi jahala... C-ya Mir boziji i hristos se rodi drugari,sve najbolje He he .... konja!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 e, a zasto vise niko ne visi na vasem forumu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Pa nikako da uradimo nesto novo... Da snimimo nesto, da odrzimo neku svirku ili nesto slicno... Ili bar meda da se prokurci pa da ga napusavaju... Sta ljudi vise da pisu o nama... Uskoro cemo stvarno da sednemo i da snimimo nove pesmice, ali prvo Demo Masters... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Pa nikako da uradimo nesto novo... Da snimimo nesto, da odrzimo neku svirku ili nesto slicno... Ili bar meda da se prokurci pa da ga napusavaju... Sta ljudi vise da pisu o nama... Uskoro cemo stvarno da sednemo i da snimimo nove pesmice, ali prvo Demo Masters... ehh... pa dobro..! ali nema cak ni Sporednih Likova!! ma, tog malog govneta nema ni na mom forumu! zapravo, mozda i ja otvorim temu 'napusite zlog medu' pa mozda i svrne...! dodji i ti, imas liMk u mom potpisu! (mozda se ne vidi, ljubicast je ispod lignjoslava) (hehe) (!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shores Of Antartica Posted January 8, 2006 Author Report Share Posted January 8, 2006 (edited) Pa nikako da uradimo nesto novo... Da snimimo nesto, da odrzimo neku svirku ili nesto slicno... Ili bar meda da se prokurci pa da ga napusavaju... Sta ljudi vise da pisu o nama... Uskoro cemo stvarno da sednemo i da snimimo nove pesmice, ali prvo Demo Masters... Spori ste Baci pogled u moj potpis,bice ti jasno. Mada opet ni mi nismo nista brzi samo da zavrsim jebeni intro. Ima da smori lhude ko stoke a posle odmah druga pesma-111 P.S Uradite nove stvari pa da svirkamo (vi cete biti noramlno predgrupa ) Edited January 8, 2006 by (Independor) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Spori ste Baci pogled u moj potpis,bice ti jasno. Mada opet ni mi nismo nista brzi samo da zavrsim jebeni intro. Ima da smori lhude ko stoke a posle odmah druga pesma-111 P.S Uradite nove stvari pa da svirkamo (vi cete biti noramlno predgrupa ) Sad cu da skinem, a za ovo jebiga, ali sad cemo to brzo, samo Manja da iscuka bubnjeve, trebalo bi u narednih desetak dana ili da preradimo lake ili da snimimo nesto novo... A sto se tice svirki, znas da smo uvek za... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 oj ljudi srecna vam nova godina,badnje vece i SRATAN BOZIC!!!!!! samo da se ja vratim iz vranjceta! pa da zakazemo probu 13.og!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 ohhoo, leshino, pa ti se i po ovi mrcni budzaci vijes??!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Baci pogled u moj potpis,bice ti jasno. Ima da smori lhude ko stoke a posle odmah druga pesma-111 In Nomine - nije lose... mallo previse efekata za moj ukus, ali ok je. p.s. podseca me na mayhem (konkretno onaj silvester anfang sa mediolanum capta est) ..mada, ludo jest. valjda ce biti jos nekih instrumenata?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xLilyx Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Pa nikako da uradimo nesto novo... Da snimimo nesto, da odrzimo neku svirku ili nesto slicno... Ili bar meda da se prokurci pa da ga napusavaju... Sta ljudi vise da pisu o nama... Uskoro cemo stvarno da sednemo i da snimimo nove pesmice, ali prvo Demo Masters... vala, nista da se desi (ni da se razidjete, ni da se dodatno prikupite, ni da se dogovorite za zajednicke svirke...). a i meda- taman pocne da se vraca, pa htedoh sa cokoladicom da ga napusavam, a onda se ti ulogujes kao on... i sve ...upropastis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 (edited) pa, zeno bozija, RASPUST JE!!!! makar ovim klincima... edit: klincima... => nista licno!! Edited January 9, 2006 by Goatik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 vala, nista da se desi (ni da se razidjete, ni da se dodatno prikupite, ni da se dogovorite za zajednicke svirke...). a i meda- taman pocne da se vraca, pa htedoh sa cokoladicom da ga napusavam, a onda se ti ulogujes kao on... i sve ...upropastis A bre mico, jos i ti da nas napusavas, stvarno nema smisla, taman rasterasmo one zlotvore... a jos nam i s.... po temi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 (edited) Pazaricu nov bas. Edited January 10, 2006 by Vucko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electric_Eye Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Napalio sam se da kupim HAMMERA sa floydom...Covece mnogo mi se svidja ta gitara poceca na peaveya...Sano moram prvo da prodam svog DEMONCASTERA da bi srpio lovu... koji model ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Meda Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 koji model ? Jao zaboravio sam koj je tacno model majku mu!...Al nacicu ga ja...Nije vektor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Meda Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Gitara je CALQ Californian Quilt Body Type: Maple w/ Abalone Binding Top: Flat Tuners: Black Electronics: 1-Volume, 1-Tone, 3-Way Toggle Bridge: Tune-O-Matic Inlays: Single Boomerang Cap: Quilted Maple Veneer Neck Joint: Set Scale Length: 25 1/2" Neck Pickup: Hamer Humbucker Bridge Pickup: Hamer Humbucker Znaci mnooooooooooogo mis e svidja!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electric_Eye Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Nije vektor... znam , vector nema floyd rose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electric_Eye Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 (edited) Gitara je CALQ Californian Quilt Body Type: Maple w/ Abalone Binding Top: Flat Tuners: Black Electronics: 1-Volume, 1-Tone, 3-Way Toggle Bridge: Tune-O-Matic Inlays: Single Boomerang Cap: Quilted Maple Veneer Neck Joint: Set Scale Length: 25 1/2" Neck Pickup: Hamer Humbucker Bridge Pickup: Hamer Humbucker Znaci mnooooooooooogo mis e svidja!!!!! Ja mislim da je taj model jedan od skupljih. koliko traze? Edited January 10, 2006 by Electric_Eye Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electric_Eye Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 nego ja chekam februar rekli mi ovi iz mix-a da dobijaju left handed ibanez e da mi je jedna ova...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Meda Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 nego ja chekam februar rekli mi ovi iz mix-a da dobijaju left handed ibanez e da mi je jedna ova...... Ta na slici mislim da nema ispod 1000eura... Jebem mu lebac moram da valjam svoju prvo... A koja left-handed? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Meda Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Ja mislim da je taj model jedan od skupljih. koliko traze? U ovoj klasi u kojoj je ona a bio sam na hamerovom sajtu...ona je najbolja od svih modela koji lice na nju... A za takvu gitaru cena je zesce smesna. 400 eura.Dzabe!To mu je oko 35000 dinara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electric_Eye Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 (edited) Ta na slici mislim da nema ispod 1000eura... pa ima za nekih 2500e A koja left-handed? Pa rekli su samo da ce od februara da dobiju ibanez left handed gitare, ali nisu rekli koje modele. za koliko kesha mislis da uvaljas demoncastera? Edited January 10, 2006 by Electric_Eye Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electric_Eye Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 U ovoj klasi u kojoj je ona a bio sam na hamerovom sajtu...ona je najbolja od svih modela koji lice na nju... A za takvu gitaru cena je zesce smesna. 400 eura.Dzabe!To mu je oko 35000 dinara... A jel si isao do mix music-a da vidis koliko je kod njih? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts