Goatik Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 (edited) c,c,c... manijaaaci.... sad u septembru kas sam bila u spaniji, jedan lik sa kojim sam se tamo upoznala, inace kubanac (bas iz havane!), je ladno kupio ortaku na poklon novi ibanez!!!! (ne znam koji model, niti mi je rekao, niti se razumem..)(ali sve jedno, IBANEZ!!!) ocu i ja takvog ortaka... nego, NECACE, JEBEM TI DETE, DE SI BRE, KO U ZEMLJU PROPAO???!!! \m/ Edited January 10, 2006 by Goatik Quote
Electric_Eye Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 c,c,c... manijaaaci.... sad u septembru kas sam bila u spaniji, jedan lik sa kojim sam se tamo upoznala, inace kubanac (bas iz havane!), je ladno kupio ortaku na poklon novi ibanez!!!! (ne znam koji model, niti mi je rekao, niti se razumem..)(ali sve jedno, IBANEZ!!!) ocu i ja takvog ortaka... nego, NECACE, JEBEM TI DETE, DE SI BRE, KO U ZEMLJU PROPAO???!!! \m/ i tata bi sine Quote
Zli Meda Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Evo imao sam ljubavnih problema pa nikako da svratim ovde... i tako... Nego napravi sam novu stvar...Jebege kevu progresiva... Quote
Zli Meda Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 A jel si isao do mix music-a da vidis koliko je kod njih? pa kod njih sam naso za take pare,mislim da je svuda skuplje i da je tesko naci taj model... Ja bi cenio Demoncastera nekih 250eur. jebiga Seymor Duncan ugradjen,pa onda novi lulica samo za njega,pa vrat od prugastog javora...Valjda je to realno. Quote
Goatik Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 (edited) Evo imao sam ljubavnih problema pa nikako da svratim ovde... i tako... Nego napravi sam novu stvar...Jebege kevu progresiva... jao, ljubavni problemi.... c,c,c.... sta, nisi mogao da se odlucis izmedju otprilike 4 'ribe' ??!!! e, necace, necace... tebi nikad nije dosadno.... ka ce da se cuje ta nova.? Edited January 11, 2006 by Goatik Quote
Electric_Eye Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 (edited) pa kod njih sam naso za take pare,mislim da je svuda skuplje i da je tesko naci taj model... Ja bi cenio Demoncastera nekih 250eur. jebiga Seymor Duncan ugradjen,pa onda novi lulica samo za njega,pa vrat od prugastog javora...Valjda je to realno. Hamer gitare(kod nas) mozes da nadjes samo u mix-u a sto se tice cene demoncastera mislim da je realno. Samo seymour duncan si platio 90e aj snimi preko kompa tu novu stvar pa okaci negde da cujemo Edited January 11, 2006 by Electric_Eye Quote
NeSa Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Ja bi cenio Demoncastera nekih 250eur. Izlakiraj,kako si juce rekao i 400 bez razmisljanja Quote
Goatik Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 LESHINOOOOOO!!!!! DJES! OLI SE VRACAT U BEOGRAD, LJUBI GA MAJKA KRVAVOGA!!??!! Quote
Leshina Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 LESHINOOOOOO!!!!! DJES! OLI SE VRACAT U BEOGRAD, LJUBI GA MAJKA KRVAVOGA!!??!! sutra se vracam zeno baldisala! i nek ti je sa sirom gibanica!!!!! da dojdem pa da jebemo keve!!! medo ocemo l' ic' na hor? Quote
Goatik Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 (edited) sta, na belkanto?? majke mi, moram da se pojavim da me ne zaborave!! oj leshino, onda lepo putuj pa se javni kad pristignes!!! gibanica sa mesom....! (hihi, travinjak!!!)(iliti SARMINJAK......!) Edited January 11, 2006 by Goatik Quote
Џрк Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Ciji je uopste Demoncaster? Ko ih pravi? Nesto nisam cuo za te gitare... Quote
Zli Meda Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Ciji je uopste Demoncaster? Ko ih pravi? Nesto nisam cuo za te gitare... To je fenderova gitara (limited edition) pravljena za 50 god. fendera, medjutim zvuk je extra, ali su farba i lak bili osteceni, pa sam je kompletno sredio... Uz seymora za tu lovu, sigurno ne moze da se nadje gitara sa bolim zvukom... Quote
Osmi Putnik Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Ja bih zamolio da neko predstavi novu postavu Stormageddona i da najavi novo snimanje pesme Lake of dying tears...Malo ljudi da cuju da ste ozbiljna firma:) Quote
Zli Meda Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 He,he napusavanje...To je najace na ovoj temi! Nego smisljam novu stvar neoklasicni bes... He na clenu sviram arpedja DESNOM rukom dok leva kulira... Ah mi klasicari moramo da jedemo govna. Quote
Leshina Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 ma medo osemenim te onako nadojenog! Quote
Leshina Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 sta ces!osemenjen je!njegova karijera je gotova!!! jos ce uskoro i da umre od bolesti nazvanoj po njemu: medingitis! fora je u tome sto ce meda misliti da ce nama biti zao! Quote
Goatik Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 ajao avaj...... medingitis... kvlt..! upala medine opne... boles' ... cista boles'..!!! Quote
Osmi Putnik Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 Da,ozbiljni su od kad si ti usao PA nego...nema vise raspadanja... Neshiice nemoj da mi se ljutish, Jer ko se ljuti...uvalim mu kruti Quote
Leshina Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 ha! u vezi cega? u vezi medine smrti,on umire!i zato je napravio onu pesmu koju ce bend svirati u njegovu slavu kad on bude preminuo. Quote
Osmi Putnik Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 u vezi medine smrti,on umire!i zato je napravio onu pesmu koju ce bend svirati u njegovu slavu kad on bude preminuo. Stimpy ne kaki Zop za Stormageddon Quote
Recommended Posts