Morgan H. Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 P.S Matija je stalni klavijaturista sada i Esgaroth-u. Ovo znaci vise zajednickih svirki i zajebancija... ...valjda Ma bice do jaja, samo opusteno...ajd' snimite taj demo u nedelju pa mi daj snimak. Hm...bas me zanima kakva ce produkcija da bude. Quote
Kali Agna Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 SLAVA! Ma stimpi je nabavio tu majcu u felixu. Nego reci mi sta smo losije uradili na ovoj svirci nego na prosloj?Da bi to popravili na sledecoj svirci. Necu da te lazem, ali ne secam se tacno sta nije stimalo! Jednostavno ste se prvo put vise trudili i ulozili vise energije, ali svejedno bilo je i drugi put korektno! Therion u Felixu??? Boga ti, ja kad sam trazila tamo pre 6 meseci, nije ga bilo Quote
Valkyrie Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Zdravo, Miloše. Gde sam ja?? 6 dana nedeljno u Matematičkoj + 1 dan naprednog programiranja Ko me je terao da upisujem školu za talente gomila džibera sa časnim izuzecima Vidim, tebi reklamiranje benda dobro ide. Pola beograda nazivaš fanovima , još ćeš krenuti i neke devojčice 93. godište da nazivaš groupie ribama (jer nisam primetila da i ostatak benda potencira tzv FANOVE) Quote
Misantrophil Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 bice nesto od vas ili barem od vaseg klavijaturiste Quote
Leshina Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 oj ljudovi hvala na podrsci(mislim na pojedince) a drugi koji nas ne gotive neka samo nastave da nas ne gotive nek barem u tome istraju ali videcemo se mi za par meseci kad se budemo navezbali i kada budemo przili bolje nego iko!!!!!! slava svima(i koji nas gotive i koji nas ne gotive) Quote
Leshina Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 bice nesto od vas ili barem od vaseg klavijaturiste hvala!!!! mada i drugi su genijalni muzicari!!!!niko od nas nije tantuz!!!! Quote
Ketty Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Zdravo, Miloše. Gde sam ja?? 6 dana nedeljno u Matematičkoj + 1 dan naprednog programiranja Ko me je terao da upisujem školu za talente gomila džibera sa časnim izuzecima Vidim, tebi reklamiranje benda dobro ide. Pola beograda nazivaš fanovima , još ćeš krenuti i neke devojčice 93. godište da nazivaš groupie ribama (jer nisam primetila da i ostatak benda potencira tzv FANOVE) Milice,KRALJE! Jel' sam ja taj casni izuzetak? Quote
Leshina Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 e ljudi jedna ispravka!!! nisam stalni clan esgaroth-a!!!odradicu sa njima svirku u vranju i onda se rastajemo!!!! inace najverovatnije ce se poceti razmisljati o nekom split stormageddon-esgaroth tako da............ BEWARE!!!!! Quote
Zli Meda Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Zdravo, Miloše. Gde sam ja?? 6 dana nedeljno u Matematičkoj + 1 dan naprednog programiranja Ko me je terao da upisujem školu za talente gomila džibera sa časnim izuzecima Vidim, tebi reklamiranje benda dobro ide. Pola beograda nazivaš fanovima , još ćeš krenuti i neke devojčice 93. godište da nazivaš groupie ribama (jer nisam primetila da i ostatak benda potencira tzv FANOVE) Hm...Mene savrseno boli kurac za sve. Mene nista ne zaustavlja u ispunjavanju ciljeva ma koliko ljudi to ne shvatali kako to kod nas funkcionise. Quote
Ketty Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 A koji su to tvoji ciljevi? Svirash za svoju dushu,pa kome se svidi-svidi se, ili svirash da bi pobedio na demo mastersu? Chisto pitam...zanima me... Quote
RokateLi Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 hvala!!!! mada i drugi su genijalni muzicari!!!!niko od nas nije tantuz!!!! Ma kakva genijalnost, sve je stvar vezbe... dobro, ne govorim o extremima ko sto je Misantrophil, hehe, salim se Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Nista posebno...Mozda ako se uvezba Quote
Гера Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 @Zli Meda - mnogo si samouveren, i ne primas kritike, nego odma' napusis, a to je mnogo lose, pogotovo za tvoje godinice... nos ti je negde daleko u oblacima... stani malo na loptu, osvrni se oko sebe, samo da vidis da si ti jos uvek govance sa gitarom oko vrata, a ne neki satriani, vai ili ne znam ni ja sta! ne znam vas kao likove, tj, znam samo manju, i on je kralj, ali ono sto vidim ovde je gomila napaljenih tinejdzera koji ce da ostanu tu gde su, bas zbog toga sto su umislili da su ne znam sta (cast pojedincima, necu da vredjam)! Quote
Шöне Мики Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Ma kakva genijalnost, sve je stvar vezbe... dobro, ne govorim o extremima ko sto je Misantrophil, hehe, salim se hahahah....ma Misantrophil ce na kraju da osnuje shock/horror/cyber/psy/trance/progressive/ns/anti-fa/prodigy/techno/grind/heavy/oi!/raw black metal bend,i to ce biti KVLT! Quote
Goatik Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 e ljudi jedna ispravka!!! nisam stalni clan esgaroth-a!!!odradicu sa njima svirku u vranju i onda se rastajemo!!!! inace najverovatnije ce se poceti razmisljati o nekom split stormageddon-esgaroth tako da............ BEWARE!!!!! UNJEZAVRANJE???!!!!!! wow! dobro je, srcka me strefila (stalni clan esgarotha......... ali NE!) Quote
bradati_simce Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Mene nista ne zaustavlja u ispunjavanju ciljeva ma koliko ljudi to ne shvatali kako to kod nas funkcionise. opa....al je neko ambiciozan @Zli Meda - mnogo si samouveren, i ne primas kritike, nego odma' napusis, a to je mnogo lose, pogotovo za tvoje godinice... nos ti je negde daleko u oblacima... stani malo na loptu, osvrni se oko sebe, samo da vidis da si ti jos uvek govance sa gitarom oko vrata, a ne neki satriani, vai ili ne znam ni ja sta! ne znam vas kao likove, tj, znam samo manju, i on je kralj, ali ono sto vidim ovde je gomila napaljenih tinejdzera koji ce da ostanu tu gde su, bas zbog toga sto su umislili da su ne znam sta (cast pojedincima, necu da vredjam)! slazem se sa tobom ali takva je i vecina bendova, jebi ga svi kad pocnu uvak se nakurce i prsnu posle nekog vremena ali i koliko god se cimali na nasim prostorima nikada nece ostvariti cilj e sada mrzelo me je da pisem o stormageddonu ali evo prilike ljudi moram vam priznati, iskreno, vase stvari su do jaja ja licno gotivim melodicne stvari ali(uvek postoji to ali) ljudi, na svirci zvucite ocajno stvarno ocajno klavijature su nadjacale sve vokal se ne cuje a gitaru sam jedva uspeo da uhvatim u svemu tome a to definitivno nije do ozvucenja potrudite se malo vise mozete vi dosta da uradite vi ste tek poceli da se dokazujete ljudi vam dolaze na svirke zati sto vas poznaju a ne zbog benda onda kad osvojite publiku svojom muzikom znajte da ste uspeli ajd poz Quote
Guest Cyber Mage Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 SlavoniC je bio u pravu sto se tice lavine negativnih komentara.Pocelo je. Quote
Valkyrie Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 opa....al je neko ambiciozan slazem se sa tobom ali takva je i vecina bendova, jebi ga svi kad pocnu uvak se nakurce i prsnu posle nekog vremena ali i koliko god se cimali na nasim prostorima nikada nece ostvariti cilj e sada mrzelo me je da pisem o stormageddonu ali evo prilike ljudi moram vam priznati, iskreno, vase stvari su do jaja ja licno gotivim melodicne stvari ali(uvek postoji to ali) ljudi, na svirci zvucite ocajno stvarno ocajno klavijature su nadjacale sve vokal se ne cuje a gitaru sam jedva uspeo da uhvatim u svemu tome a to definitivno nije do ozvucenja potrudite se malo vise mozete vi dosta da uradite vi ste tek poceli da se dokazujete ljudi vam dolaze na svirke zati sto vas poznaju a ne zbog benda onda kad osvojite publiku svojom muzikom znajte da ste uspeli ajd poz Amin Vidi, Miloše, na kraju, svi postovi su dobronamerni, a ti prestani da na njih reaguješ kao nekakvo razmaženo dete. Razmisli o tome Quote
Гера Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 jeste, u pravu je bradonja! vase stvari nisam uspeo da razumem zato sto je to gomila buke koja je izlazila iz pojacala! klavijatura se ocajno cula, a i manja je malo ispadao sa bubnjevima! mora mnogo vise da se vezba da bi bilo nesto od toga! jebi ga, mlade nade ste, nema tu sta, ali samo vezba, vezba i vezba, a ne posle prve svirke:"NAJJACI SMO! IZDAJEMO DUPLI LIVE ALBUM!" Quote
bradati_simce Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 (edited) Amin Vidi, Miloše, na kraju, svi postovi su dobronamerni, a ti prestani da na njih reaguješ kao nekakvo razmaženo dete. Razmisli o tome jeste, u pravu je bradonja! vase stvari nisam uspeo da razumem zato sto je to gomila buke koja je izlazila iz pojacala! klavijatura se ocajno cula, a i manja je malo ispadao sa bubnjevima! mora mnogo vise da se vezba da bi bilo nesto od toga! jebi ga, mlade nade ste, nema tu sta, ali samo vezba, vezba i vezba, a ne posle prve svirke:"NAJJACI SMO! IZDAJEMO DUPLI LIVE ALBUM!" pa mislim... heh hvala hvala ne trebate da mi aplaudirate Edited November 6, 2005 by bradati_simce Quote
Platina Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Hi kidz... Čula sam da ste vi iskusni muzičari.. Volela bih da znam šta to znači "iskusni muzičari"? Quote
bradati_simce Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Hi kidz... Čula sam da ste vi iskusni muzičari.. Volela bih da znam šta to znači "iskusni muzičari"? baz sad pricamo o tome citaj malo bwe Quote
Platina Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 baz sad pricamo o tome citaj malo bwe Moram i ja da pomenem ono što sam primetila... Takva sam ja.. Quote
Recommended Posts