Шöне Мики Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Ja sam uvek u pravu A sto se tice "iskustva" u muzici.....nije bitno koliko godina svirate,vec koliko se trudite...cak nije toliko stvar vezbe,koliko truda....tako da je glupo govoriti da ste iskusni muzicari jer dugo ucite da svirate.....ja sam proteklih godinu i nesto dana minimum 4 sata u fruity loops-u svaki dan,pa i dalje ne mogu da namestim frulu kako mi odgovara (sa produkcijske strane gledano)..... Quote
Platina Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 A sto se tice "iskustva" u muzici.....nije bitno koliko godina svirate,vec koliko se trudite...cak nije toliko stvar vezbe,koliko truda.... Ne slažem se u potpunosti.. Postoje ljudi koji se zaista trude ali jednostavno to nije to, nemaju osećaj za to što radi. Većina današnjih "muzičara" a znam ih previše sviraju par godina, priučeni su, vežbaju kao manijaci, a da li zaista umeju da sviraju.. Neću odgovoriti na ovo jer je to jako individualno. Quote
Zli Meda Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 @Zli Meda - mnogo si samouveren, i ne primas kritike, nego odma' napusis, a to je mnogo lose, pogotovo za tvoje godinice... nos ti je negde daleko u oblacima... stani malo na loptu, osvrni se oko sebe, samo da vidis da si ti jos uvek govance sa gitarom oko vrata, a ne neki satriani, vai ili ne znam ni ja sta! ne znam vas kao likove, tj, znam samo manju, i on je kralj, ali ono sto vidim ovde je gomila napaljenih tinejdzera koji ce da ostanu tu gde su, bas zbog toga sto su umislili da su ne znam sta (cast pojedincima, necu da vredjam)! Hvala ti druze puno savetu.Uopste nisam o tome razmisljao na taj nacin.Bio mi je potreban neko da me usmeri ka pravom putu.Pozdrav od govanceta sa gitarom oko vrata. Quote
Misantrophil Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 e slavonicu kad ces vise da mi das fruity loops Quote
Zli Meda Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 opa....al je neko ambiciozan slazem se sa tobom ali takva je i vecina bendova, jebi ga svi kad pocnu uvak se nakurce i prsnu posle nekog vremena ali i koliko god se cimali na nasim prostorima nikada nece ostvariti cilj e sada mrzelo me je da pisem o stormageddonu ali evo prilike ljudi moram vam priznati, iskreno, vase stvari su do jaja ja licno gotivim melodicne stvari ali(uvek postoji to ali) ljudi, na svirci zvucite ocajno stvarno ocajno klavijature su nadjacale sve vokal se ne cuje a gitaru sam jedva uspeo da uhvatim u svemu tome a to definitivno nije do ozvucenja potrudite se malo vise mozete vi dosta da uradite vi ste tek poceli da se dokazujete ljudi vam dolaze na svirke zati sto vas poznaju a ne zbog benda onda kad osvojite publiku svojom muzikom znajte da ste uspeli ajd poz Brate imas pravo za tonsko namestanje al meni je gitara bila na maksimumu i retardirani tonac me uvek stisa!!!!!!!!A i zavisi gde si stajao zvuk se svuda prenosi drugacije u onoj budjavoj sali. Quote
Шöне Мики Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 e slavonicu kad ces vise da mi das fruity loops kad se igor nakani da idemo na probu Quote
Zli Meda Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Ne slažem se u potpunosti.. Postoje ljudi koji se zaista trude ali jednostavno to nije to, nemaju osećaj za to što radi. Većina današnjih "muzičara" a znam ih previše sviraju par godina, priučeni su, vežbaju kao manijaci, a da li zaista umeju da sviraju.. Neću odgovoriti na ovo jer je to jako individualno. 2006.godine meni ce poceti 9-ta godina sviranja gitare!!!!!!!!!!!!!!Ja idem u jebenu muzicku gimnazijuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!Kao i 4 clana moga benda!!!Tek smo poceli zajedno da sviramo al smo svakim danom sve bolji! Tako da se raspitajte sta bi vam trebalo da se upisete u neku takvu skolu! Quote
Platina Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 (edited) 2006.godine meni ce poceti 9-ta godina sviranja gitare!!!!!!!!!!!!!!Ja idem u jebenu muzicku gimnazijuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!Kao i 4 clana moga benda!!!Tek smo poceli zajedno da sviramo al smo svakim danom sve bolji! Tako da se raspitajte sta bi vam trebalo da se upisete u neku takvu skolu! Pričala sam uopšteno.. Izvini ako si pogrešno razumeo. Konkretno pitala sam šta je to "iskusni muzičar"? Mislim da to nema veze sa time koliko godina ti ideš u muzičku školu. EDIT: Izuzetno loše reaguješ na kritiku, a to samo dokazuje koliko si sujetan kao osoba. Ne valja ti to ukoliko želiš nešto konkretno da postigneš u životu. Edited November 6, 2005 by Ewigkeit Quote
Шöне Мики Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 dobro...brate,kapiram ja da treba uciti i sve to da bi se uslo u muzicku gimnaziju....ja sam zadovoljan sto ucim ovu "obicnu"...iako neki moju gimnaziju nazivaju elitnom Samo sam rekao da nije u tome stvar.. @Ewigkeit Ali pozrtvovanost cini barem 60 % posla. Quote
Platina Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 @Ewigkeit Ali pozrtvovanost cini barem 60 % posla. Slažem se.. Ali htela sam da kažem da nije sve u praksi i trudu. Quote
Zli Meda Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Hm...Da ljudi upravu ste kao sto nekima i licno postujem da ima smisla ono sto govore.Al ovo nije obican bend...I rest my case... Quote
Zli Meda Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 (edited) E sada mozete da skinete Lake of dying tears na sledecem linku: http://www.mp3lizard.com/download.cfm?id=17952 Misljenja? Edited November 7, 2005 by Zli Meda Quote
Guest Cyber Mage Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 KOKO KAZES DA SVIRAS GITARU??? Daj... Quote
Valkyrie Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 E sada mozete da skinete Lake of dying tears na sledecem linku: Misljenja? Ne, ne može da se skine Download-uje prazan fajl, vidite šta je sa tim. @ Zli Meda U profilu ti piše da si 87?? Quote
Platina Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Kako originalan naziv... Lake of dying tears.. Quote
Shores Of Antartica Posted November 7, 2005 Author Report Posted November 7, 2005 Ne, ne može da se skine Download-uje prazan fajl, vidite šta je sa tim. Pokusaj ovako: http://www.geocities.com/rain_of_stormaged...dying_tears.mp3 Klikni save target as. Quote
Шöне Мики Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Yahoo! GeoCities Yahoo! This page is not available. We're sorry, but this page is currently unavailable for viewing. If this site belongs to you, please read this help page for more information and assistance. For general questions see our main help area, or search for other member pages. Search Yahoo! GeoCities advanced search Build Your Own Web Site... With Yahoo! GeoCities, anyone can build a great web site...for free! Sign Up Now! Yahoo! GeoCities Learn more... Address Book · Alerts · Auctions · Bill Pay · Bookmarks · Briefcase · Broadcast · Calendar · Chat · Classifieds · Clubs · Companion · Experts · Games · Greetings · Home Pages · Invites · Mail · Maps · Member Directory · Messenger · My Yahoo! · News · PayDirect · People Search · Personals · Photos · Shopping · Sports · Stock Quotes · TV · Travel · Weather · Yahooligans · Yellow Pages · more... Copyright © 2001 Yahoo! Inc. All rights reserved. NOTICE: We collect personal information on this site. To learn more about how we use your information, see our Yahoo Privacy Policy Ne umete ni na net da okacite Quote
Shores Of Antartica Posted November 7, 2005 Author Report Posted November 7, 2005 Yahoo! GeoCities Yahoo! This page is not available. We're sorry, but this page is currently unavailable for viewing. If this site belongs to you, please read this help page for more information and assistance. For general questions see our main help area, or search for other member pages. Search Yahoo! GeoCities Jebem ti medin komp. Sad cu ja da okacim sa svog kompa! Quote
Shores Of Antartica Posted November 7, 2005 Author Report Posted November 7, 2005 Evo teksta za lake: When I walked the path of life I saw people getting hurt killng one another with a knife fighting to survive Is this your way of making world a better place? Is this how you put yourself in chase? Why do children have to starve every day. There is only one way When our dreams and our fears end in lake of dying tears everything breaks us down and long after there's no turning around I saw the one that has fallen and I wonder why did it all fall down on me When I'm sentinced to insanity When our dreams and our fears end in lake of dying tears everything breaks us down and long after there's no turning around Quote
Shores Of Antartica Posted November 7, 2005 Author Report Posted November 7, 2005 Ko je pisao tekst? Ja. http://www.mp3lizard.com/download_2.cfm?id=17952 Meni radi a ne znam kako ce vama Quote
Шöне Мики Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 ajd,skidam pesmu Nego,jel moze onaj moj projekat na kompilaciju? Quote
Шöне Мики Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 MOMCI,SKIDAM VAM KAPU!I MARIJI SE DOPADA!DODUSE,PAZITE MALO NA NAGLASAK,ALI STE ODLICNO URADILI,I PRODUKCIJA JE ODLICNA! ZNAM JA KOME SAM RADIO OMOT Quote
Recommended Posts