Zli Meda Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Pa ni jedno ni drugo ne valja,od trave ode mozak od pljuga pluca i srca, od alkohola jetra,bubrezi...jebig sudjena nam je propast samo moz da biras koju ces. Quote
+DamyaN+ Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Ma normalno je da se sad unishtavamo, samo da to ne ostane zauvek navika...ovo sad je cisto ono jednom se zivi daj da se zajebavamo...valjda na prvom mestu muzika... Quote
Шöне Мики Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Muzika! A alkohol je onda najbolja varijanta,najsporije ubija,a opet ne stvara toliku zavisnost kao pljuge Quote
Leshina Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Ma i to sto svirate nije black metal. Svirate krljanje po zicama besumucno(lose krestanje). Jedino slava klavijaturisti taj covek zna sta radi i pretpostavljam da je u ovom bendu iz zajebavanja, a ni bubnjar nije los. Skrnavite Black Metal. Euronymous bi se prevrto po grobu da to vidi i cuje. veliko ti hvala na pohvali!!! pod 1:u ovom bendu nikako nisam iz zajebavanja!!stvarno verujem da cem postici mnogo toga!!! pod 2:meda je neverovatno dobar i u sviranju i kao osoba,volim ga ko brata!!! to sto se on i ja stalno svadjamo i to sto je on pomalo egocentrican nema veze sa njegovim potencijalima!!!na putu je da postane neverovatno veliki jebac na gitari!!!!!!!! slava! e da!!!stormageddon nije uopste black metal ideja je bila da to bude black,ali stavovi su nam se promenili!!! Quote
AleeciA Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Muzika! A alkohol je onda najbolja varijanta,najsporije ubija,a opet ne stvara toliku zavisnost kao pljuge Quote
Leshina Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Uzgred matija je otpevao. matija i manja medo,matija i manja!!!!!! Quote
Leshina Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Ma normalno je da se sad unishtavamo, samo da to ne ostane zauvek navika...ovo sad je cisto ono jednom se zivi daj da se zajebavamo...valjda na prvom mestu muzika... oj damyane sta ima buraz!!!!!! zajebi travu muzika je najjaca droga!!!nista ne steti,a radi i to boga mi mnogo radi!!!! Quote
Гера Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 e da!!!stormageddon nije uopste black metal ideja je bila da to bude black,ali stavovi su nam se promenili!!! ovaj deo ne razumeme? sta je black, a sta black metal? Quote
+DamyaN+ Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 black je isto shto i black metal i obrnuto...jednostavnije receno, krenuli su sa idejom da budu black metal bend, ali su im se stavovi promenili... Quote
Гера Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 ma znam ja to, samo sto on to nije lepo srocio Quote
Valkyrie Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Da nisi malo mali za rakiju??? Ewigkeit, CARICE za ovo te častim tamno laško u petak Quote
Шöне Мики Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Pametno ja zborim btw Zna li se kad izlazi reka umuirucih suza? ko je pevao skrim vokale na toj pesmi? Quote
Zli Meda Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Ewigkeit, CARICE za ovo te častim tamno laško u petak O pa ti pijes pivo? Daj ne lazi! bolje cuti i nastavi da pijes mleko i sokice! Quote
Shores Of Antartica Posted November 10, 2005 Author Report Posted November 10, 2005 ko je pevao skrim vokale na toj pesmi? Matije jer ja sam bio vrlo bolestan Quote
Шöне Мики Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Matije jer ja sam bio vrlo bolestan Dalo se primetiti da nisi ti pevao,tebi je mnogo siroviji vokal. Quote
Platina Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Ewigkeit, CARICE za ovo te častim tamno laško u petak Prvo ja častim... A što se ostalog tiče, pusti dečicu... Quote
Platina Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 (edited) O pa ti pijes pivo? Daj ne lazi! bolje cuti i nastavi da pijes mleko i sokice! A ti kao znaš??? Čašu mleka pa u krevet! Edited November 10, 2005 by Ewigkeit Quote
Valkyrie Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 O pa ti pijes pivo? Daj ne lazi! bolje cuti i nastavi da pijes mleko i sokice! Pa nemoj da se nerviraš, to je baš ono želim Quote
Goatik Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 zajebi travu muzika je najjaca droga!!!nista ne steti,a radi i to boga mi mnogo radi!!!! ne treba ti ni vibrator....... freezing moon............................ Quote
Zli Meda Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Pa nemoj da se nerviraš, to je baš ono želim Dobro ajde sad izadjite sa ove teme ako ste zavrsile sa spamovanjem. Ako imate nesto da kazete vezano za bend kazite sa obrazlozenjem. P.S. Stariji sam od tebe Quote
Platina Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Dobro ajde sad izadjite sa ove teme ako ste zavrsile sa spamovanjem. Ako imate nesto da kazete vezano za bend kazite sa obrazlozenjem. P.S. Stariji sam od tebe A ko ovde spamuje? Doduše, ti mi još uvek nisi odgovorio na pitanje.. Šta je to iskusan muzičar, pošto mi se čini da si malo pobrkao značenja. Quote
Recommended Posts