Шöне Мики Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 @£$%! тй иутүрЮЮЮЮ№№№№№№№№№№№№№ Quote
Џрк Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 (edited) momci ne poznajem vas ali ste se zestoko nasrali na radiju preksinoc tipa "projekti,ovo ono" ali neka Edited November 12, 2005 by Heavy jerk Quote
Шöне Мики Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 momci ne poznajem vas ali ste se zestoko nasrali na radiju preksinoc tipa "projekti,ovo ono" ali neka na kom su radiju bili? Quote
Goatik Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 KUCKE PRODANE, BILI STE NA RADIJU?????!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Goatik Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 KUCKE PRODANE, BILI STE NA RADIJU?????!!!!!!!!!!!!!!! zasto mi niko nije javio................??? bre! Quote
Leshina Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 hee....HEEEEE......HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHa !!!!!!!!!!!!!! Quote
Leshina Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 sviramo tehnicki death-melodick black metal zvuci veoma interesantno pa naravno da MELODICK blac metal zvuci interesantno!!! UMRO SAM OD SMEHA KAD SAM IZVALIO TU TVOJU OPASKU!!!! Quote
Zli Meda Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 A ko ovde spamuje? Doduše, ti mi još uvek nisi odgovorio na pitanje.. Šta je to iskusan muzičar, pošto mi se čini da si malo pobrkao značenja. Iskusan muzicar. Znaci da lik svira vec dugo svoj instrument, razmenjivao je iskustva sa mnogo drugih muzicara imao je puno nastupa,razume se u ono sto radi do jaja... To ti je neka definicija. Quote
Шöне Мики Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 muzika i izvodjaci ne mogu da se definisu Quote
Leshina Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 oj drugovi sta ima!!! samo da vam saopstim da je nova pesma na putu!!!! u pitanju je prilicno progresivni instrumental!!! poradicemo na toj pesmi posle superfinala!!! poz za sve one koji nas podrzavaju!!! samo tako nastavite Quote
liMa neBa! XD Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Лејкл оф дајинг тирс је никад јача песма !!! Quote
Leshina Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Лејкл оф дајинг тирс је никад јача песма !!! hvala buraz stvarno je lepo kad ulozis u nesto puno emocija i shvatis da se isplatilo!!!! uzdravlje!!!!! Quote
Шöне Мики Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 ali nekako je stvar mnogo power,ne kazem da nije dobra,ali mogli biste da dodate neki bas black deo..... I da poradite malo na textu Quote
Leshina Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 ali nekako je stvar mnogo power,ne kazem da nije dobra,ali mogli biste da dodate neki bas black deo..... I da poradite malo na textu meni su i text i pesma bas dojajcani!!!ali neka!svake kritike su dobre za buduci rad. poipoipoipoipoipoip;lkkjhjddfghjhgfjytfyfhjhgfdfhjhgfkjhiuykjhiuyuytjhguyjhgytrhgfytrhgfytrtregfdtrgd evo vam moja solaza na tastaturi ajd uzdravlje! Quote
Shores Of Antartica Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 (edited) Evo nasi south park likova Edited November 13, 2005 by (Independor) Quote
Leshina Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Evo nasi south park likova moje naocari nisu takve i moji zubi nisu takvi!a ni moja kosa nije takva!!!!!!!!!!!! i medina je prilicno duza nego sto bi trebalo da jeste!!!! Quote
Goatik Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 (edited) poslednji put kad sam videla matiju on nije nosio naocare! i mislim da milanov bas ipak ima ukupno 4 zice...... dule uposte ne lici na sebe... ili je to doslo do nekih promena u medjuvremenu.............? ajde deco, prosvetlite me!!!! ali je zato manja ki upisan! Edited November 13, 2005 by Goatik Quote
Shores Of Antartica Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 poslednji put kad sam videla matiju on nije nosio naocare! i mislim da milanov bas ipak ima ukupno 4 zice...... dule uposte ne lici na sebe... ili je to doslo do nekih promena u medjuvremenu.............? ajde deco, prosvetlite me!!!! Meda je pravio Matiju i Dusana ali nema veze. I Matija nosi cvidze Quote
Shores Of Antartica Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 medo, ja bih autogram!!!!!! Jesi li mu ti jos jedna bivsa? Quote
Vucko Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 ali milan je nikad jaci!!!!! Hvala brate za tu priliku sam se posebno brijao!!!!! Quote
Shores Of Antartica Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 Hvala brate za tu priliku sam se posebno brijao!!!!! Znao sam ali znao sam da ces kadtad registrovati. Quote
Recommended Posts