Шöне Мики Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Uzgred ta gimnazija je u centru grada: ul. Svetozara Markovica ili tu negde. u svakom slucaju blizu Slavije! meni rece ortak koji ide tamo da je to u mirijevu...ma ko ce ga znati hm...treba proci audiciju znaci....zna li se koliko se pesama svira na audiciji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 meni rece ortak koji ide tamo da je to u mirijevu...ma ko ce ga znati hm...treba proci audiciju znaci....zna li se koliko se pesama svira na audiciji? E to se jos ne zna, ali sigurno cemo znati sutra popodne, u svakom slucaju cim saznamo znacete i vi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Cirkus je ponovo u gradu....... Konacno dosao je i taj dan.... Velika atrakcija!!! OTVORENA JE ZVANICNA TEMA NA STORMAGEDDON FORUMU!!! http://stormpro.3.forumer.com/ .................... NAPUSITE ZLOG MEDU..................... Pa narode navaliii...... Nema banovanja vulgarnosti i psovke pozeljne..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xLilyx Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 ko ce sad da ga napusava? nije interesantno kad je prestao da se 'urci, a jos vise je smor to sto si ti poceo da ga branis... matori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 (edited) ko ce sad da ga napusava? nije interesantno kad je prestao da se 'urci, a jos vise je smor to sto si ti poceo da ga branis... matori Cuti debela da ne bi otvorili jos jednu temu za napusavanje..... Edited November 16, 2005 by Vucko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xLilyx Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 pa i nisu ti uspesne teme!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Ah!!!prilicno inventivna tema!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMMORTAL[OTROV] Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 za shta bre prijavljivanje bre? ja vash nishta nekapiram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shores Of Antartica Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 ' date='17. 11. 2005, 09:06'] za shta bre prijavljivanje bre? ja vash nishta nekapiram Prijavljivanje za svirku 2 decembra je do 22 novembra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Gde je svirka i ko može da se prijavi? Dule pošalji mi pp sa svim objašnjenjima vezanim za tu svirku koju pominjete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ljudi dojdite obavezno na stormagedon forum imamo pregrst novih tema!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Meda Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Jao bice mnogo dobra tema politike posto su je na ju metalu ukinuli,a sve sto nema na jumu bice na nasem forumu i vise od toga!Puna sloboda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шöне Мики Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ajd,kad snate,pisajte po temi ja sam se uclanio na forum odma.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Meda Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Bogme ljudi svakim sekundom se nas forum razvija.Al brate nije lako smisljati 100 tema za jedan da a da ne budu mnogo glupe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Cirkus je ponovo u gradu....... Konacno dosao je i taj dan.... Velika atrakcija!!! OTVORENA JE ZVANICNA TEMA NA STORMAGEDDON FORUMU!!! http://stormpro.3.forumer.com/ .................... NAPUSITE ZLOG MEDU..................... Pa narode navaliii...... Nema banovanja vulgarnosti i psovke pozeljne..... Hm... pa vi stvarno ne kapirate. Odradili ste dve svirke, a napravili i website i FORUM i kompletni cover za album. I sada želite da ljudi kritikuju članove benda (a ne vaš rad, kako bi trebalo ) na VAŠEM terenu. Dok ne budete nekim novim sranjem ili, nadam se, nečim POZITIVNIM zavredeli moju pažnju, ostavljam vas na miru Do vaše sledeće svirke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Hm... pa vi stvarno ne kapirate. Odradili ste dve svirke, a napravili i website i FORUM i kompletni cover za album. I sada želite da ljudi kritikuju članove benda (a ne vaš rad, kako bi trebalo ) na VAŠEM terenu. Dok ne budete nekim novim sranjem ili, nadam se, nečim POZITIVNIM zavredeli moju pažnju, ostavljam vas na miru Do vaše sledeće svirke ...................................................makar su o'svirali.................................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demigod Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 A mogu zamisliti kakav je forum.. zajebali ste i yum.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 e momci i ja sam vam na forumu! pa vi vidite kako sam se upisala.................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 A mogu zamisliti kakav je forum.. zajebali ste i yum.. ha ha, dobre ti slike najboljih riba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demigod Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 e momci i ja sam vam na forumu! pa vi vidite kako sam se upisala.................... Ozbiljno si se uclanila? Mozda postanes i moderator.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demigod Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ha ha, dobre ti slike najboljih riba! Biram samo najbolje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Ozbiljno si se uclanila? Mozda postanes i moderator.. ma, bre, mogu tetka da im budem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Biram samo najbolje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demigod Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ma, bre, mogu tetka da im budem! Kad postanes glavna tamo,docicu i ja..pre toga nema sanse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Kad postanes glavna tamo,docicu i ja..pre toga nema sanse. vazi...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts