Zli Meda Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Dobro sve jedno.Mada ti meni rece od 16 do 20 h ali nema veze jos bolje po nas. Utorak u neki govnavi studio audicija,pa nek gori pobedi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Utorak u neki govnavi studio audicija,pa nek gori pobedi!!! Koji studio ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shores Of Antartica Posted November 19, 2005 Author Report Share Posted November 19, 2005 Koji studio ? Manja veli Orange. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RokateLi Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Manja veli Orange. ak je bubnjar god eye closed-a u ziriju, najeba ga raw gore na pitajte zasto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шöне Мики Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Manja veli Orange. nije orange...rece meni onaj lik da sigurno nece biti Orange.... Vaistinu Ingwar proca...bude li bilo nekog iz GEC-a najebace iznutrice,da ponovim,ne pitajte zasto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 zasto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 ak je bubnjar god eye closed-a u ziriju, najeba ga raw gore na pitajte zasto Manja rece da su u ziriju uglavnom devojcice iz skole i da uglavnom ko ima najbolju guzu prolazi...... Strucno nema sta!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шöне Мики Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 i,pa od nas onda nema vecih lepotana zajebi ti one melodije,lupamo trojku kroz svaku pesmu i prolazimo provereno....znaci,sviramo raspece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 i,pa od nas onda nema vecih lepotana zajebi ti one melodije,lupamo trojku kroz svaku pesmu i prolazimo provereno....znaci,sviramo raspece nema nista bez dobre kecine, da se rastrese cela gimnazija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шöне Мики Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 nema nista bez dobre kecine, da se rastrese cela gimnazija! samo da prodjemo audiciju A onda,sako se setimo,odsviramo ceo prvi demo,tu samo kecine i ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Angeldust* Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 i,pa od nas onda nema vecih lepotana Samo se vi utegnite,za svaki slucaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 BIVSA osma je kod slavije (sadasnja treca) @ Heavy jerk sta fali kozeljniku????!!!!! fali.Recimo u Mordoru se ponasa ok,ali na bini brate...da ne stavljam onaj povratjka smajli.Mislim,muzika the Stone-a i May Resulta mi je totalno ok,cak neke pesme su mi i do jaja,ali kao licnost...medjutim,to je moje misljenje a i ovo je Stormageddon tema tako da ovde nije ni vreme a ni mesto da se raspravljamo o tome(a i ja ne zelim da se raspravljam uopste,posebno o tim bendovima).Kraj price Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шöне Мики Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Samo se vi utegnite,za svaki slucaj ma tje da obucem dugachke gatje bele i u potkoshulja da izidjem pa da vidjus kak cemo da prodjemo...povescemo i neke domatje zhivotinje sa sobom,da pokazemo kol'ko smo pagan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 npr. kera iz tvog avatara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 ma tje da obucem dugachke gatje bele i u potkoshulja da izidjem pa da vidjus kak cemo da prodjemo...povescemo i neke domatje zhivotinje sa sobom,da pokazemo kol'ko smo pagan! u bre, sad ste i pagan! danas to, sutra turbo folk! ...nemoj da li si mi krao sljive mozda majke mi......! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 a kakva je to audicija nije mi jasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 O Manja, RESPECT Konacno legli sati na internetu, sad mozes da se branis sa slobode Nego reci sta da spremimo od bodoma, za neku od sledecih proba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Manja kao i obicno imas pozdrav od Lidije! pivski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 I pozvala te da izadjemo u Rif da se uradimo secerom, znam da si ti alergican, ali uotafak jednom se zivi... Prosli put kod Snjeze smo se odrali od ZASASAVUSE, sad bi mogli na tvoj teren! Long live sugar i maca-do. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goatik Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shores Of Antartica Posted November 20, 2005 Author Report Share Posted November 20, 2005 O Manja, RESPECT Konacno legli sati na internetu, sad mozes da se branis sa slobode Nego reci sta da spremimo od bodoma, za neku od sledecih proba... PRVO FINTROLL!!!! Obecali smo da cemo raditi fintroll pa onda idemo dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 PRVO FINTROLL!!!! Obecali smo da cemo raditi fintroll pa onda idemo dalje. Uh sorry zaboravih vec, dogovoricemo se to da odradimo vec na sledecoj probi!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 HOĆE LI NEKO DA MI OBJASNI KAKVA JE OVO AUDICIJA I KAD I KAKO MOGU DA PRIJAVIM SVOJ BEND!!?!?!?!!?!?!?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xLilyx Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 I pozvala te da izadjemo u Rif da se uradimo secerom, znam da si ti alergican, ali uotafak jednom se zivi... Prosli put kod Snjeze smo se odrali od ZASASAVUSE, sad bi mogli na tvoj teren! Long live sugar i maca-do. alo, b'e, kakav ti je to nacin da zoves samo manju??? leshina uopste nije zaostajao za njim u sisanju dozera sa secerom... a ni zli. doduse, ideja je bila manjina - otada je hiperaktivan btw, da li znas da je Rif umalo bankrotirao one nedelje?? sada su uveli secer u kesicama... i ne sluze ga maloletnicima, osim u pratnji starijih!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 HOĆE LI NEKO DA MI OBJASNI KAKVA JE OVO AUDICIJA I KAD I KAKO MOGU DA PRIJAVIM SVOJ BEND!!?!?!?!!?!?!?!?! Jos jedared... Odes u trecu gimn. tamo se prijavis (ima plakat i objasnjenja), a oni ce ti reci u kom studiju je audicija(prosle godine je bio orange) koja je u utorak...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts