Jump to content

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
koji kurac svirate doom black?

Cause vec smo odsvirali pesme u melodic black (Moonblood),death/black (D.Sickness),power/melodic death (Lake of dying Tears), veseli black (Cursed by the moonlight) ajde onda i da napravimo malo depresivniju pesmu.

Posted
Cause vec smo odsvirali pesme u melodic black (Moonblood),death/black (D.Sickness),power/melodic death (Lake of dying Tears), veseli black (Cursed by the moonlight) ajde onda i da napravimo malo depresivniju pesmu.

jebalo mater sto je meseceva krv melodic black metal...da nema onoga sa kljavama....a sta cete depresivno da pravite,ne leze vama spore stvari icon_smile.gif

Posted
jebalo mater sto je meseceva krv melodic black metal...da nema onoga sa kljavama....a sta cete depresivno da pravite,ne leze vama spore stvari icon_smile.gif

A vala bas, al Coko zapeo ko sivonja da radi pesmu od 15 min, al jebe se njemu on ce na svirkama da sedne negde i da kunta dok prodju uvodi, a mi ostali cemo da se smorimo ko lavovi...

Posted
A vala bas, al Coko zapeo ko sivonja da radi pesmu od 15 min, al jebe se njemu on ce na svirkama da sedne negde i da kunta dok prodju uvodi, a mi ostali cemo da se smorimo ko lavovi...

E ako ja trpim clean vokale i vi cete pola sata uvode icon_smile.gif

Posted
hahahha....skrati za 20 min....a ti teras kontru da bi muzika bila tr00 i beskompromisna icon_smile.gif

kad snimate "Proklet Od Svetla Meseca?"

Prokletinju, Instormental, a verovatno i Moonblood (ponovo) cemo snimati odmah posle nove godine, pa ako to dobro prodje do kraja januara bi trebalo da zavrsimo i snimimo onu Medinu novu pesmu, iskreno ne znam kako se zove (mislim pesma)...

Posted
E ako ja trpim clean vokale i vi cete pola sata uvode icon_smile.gif

izvini,ti si predlozio clean vokale!!!

i zasto ja nisam obavesten o doom pesmi MRZIM DOOM!!!

GOVNO SVIH JEBENIH GOVANA!!!!!!!!!!!!!!!!