Shores Of Antartica Posted December 23, 2005 Author Report Posted December 23, 2005 koji kurac svirate doom black? Cause vec smo odsvirali pesme u melodic black (Moonblood),death/black (D.Sickness),power/melodic death (Lake of dying Tears), veseli black (Cursed by the moonlight) ajde onda i da napravimo malo depresivniju pesmu. Quote
Goatik Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 eh, sta ti je doslednost......! Quote
Шöне Мики Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Cause vec smo odsvirali pesme u melodic black (Moonblood),death/black (D.Sickness),power/melodic death (Lake of dying Tears), veseli black (Cursed by the moonlight) ajde onda i da napravimo malo depresivniju pesmu. jebalo mater sto je meseceva krv melodic black metal...da nema onoga sa kljavama....a sta cete depresivno da pravite,ne leze vama spore stvari Quote
Vucko Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 jebalo mater sto je meseceva krv melodic black metal...da nema onoga sa kljavama....a sta cete depresivno da pravite,ne leze vama spore stvari A vala bas, al Coko zapeo ko sivonja da radi pesmu od 15 min, al jebe se njemu on ce na svirkama da sedne negde i da kunta dok prodju uvodi, a mi ostali cemo da se smorimo ko lavovi... Quote
Shores Of Antartica Posted December 24, 2005 Author Report Posted December 24, 2005 A vala bas, al Coko zapeo ko sivonja da radi pesmu od 15 min, al jebe se njemu on ce na svirkama da sedne negde i da kunta dok prodju uvodi, a mi ostali cemo da se smorimo ko lavovi... E ako ja trpim clean vokale i vi cete pola sata uvode Quote
Шöне Мики Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 eeee.......uvodi....pa publika ce da se smori bre.... Quote
Vucko Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 eeee.......uvodi....pa publika ce da se smori bre.... nego sta ce, Coko skrati tu pemu za jedno 20 min., pa da radimo... Quote
Vucko Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Nego Coko sto ukloni nase pesme sa naseg foruma majka mu stara????????????????????? Quote
Шöне Мики Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 hahahha....skrati za 20 min....a ti teras kontru da bi muzika bila tr00 i beskompromisna kad snimate "Proklet Od Svetla Meseca?" Quote
Vucko Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 hahahha....skrati za 20 min....a ti teras kontru da bi muzika bila tr00 i beskompromisna kad snimate "Proklet Od Svetla Meseca?" Prokletinju, Instormental, a verovatno i Moonblood (ponovo) cemo snimati odmah posle nove godine, pa ako to dobro prodje do kraja januara bi trebalo da zavrsimo i snimimo onu Medinu novu pesmu, iskreno ne znam kako se zove (mislim pesma)... Quote
Alhemicarka Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 jednom sam vas cula u skc-u, i mogu vam reci da ste odlicni! Quote
Shores Of Antartica Posted December 25, 2005 Author Report Posted December 25, 2005 Nego Coko sto ukloni nase pesme sa naseg foruma majka mu stara????????????????????? Izvini Vucko ja nista nisam uklonio i ne znam sta pricas covece??? Quote
Vucko Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 jednom sam vas cula u skc-u, i mogu vam reci da ste odlicni! Hvala lepo, dodji na finale tribute bendova bice prve nedelje januara u skc-u... Quote
Шöне Мики Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 zbog toga nas Coko stalno zajebava za svirku...nek kaze da ima svirke.... Quote
Vucko Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Ste našli gitaristu? Ripper ce svirati u Tributu, a za autorske stvari ce verovatno ostati Dusan... Quote
Vucko Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Izvini Vucko ja nista nisam uklonio i ne znam sta pricas covece??? Pa nema tema sa nasim stvarima, samo tributi... Quote
Shores Of Antartica Posted December 26, 2005 Author Report Posted December 26, 2005 Pa nema tema sa nasim stvarima, samo tributi... Ja ne vidim na sta mislis sve je tu??? Quote
Apeiron Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 Stigao mi disk, samo da pomenem! Utisci nakon sto cujem sta je ovo uopste, i kakav je to bend u pitanju Quote
Shores Of Antartica Posted December 27, 2005 Author Report Posted December 27, 2005 Stigao mi disk, samo da pomenem! Utisci nakon sto cujem sta je ovo uopste, i kakav je to bend u pitanju Hvala kurcu,tamamn sam ostrio sekiru da pobijem ove iz poste Quote
Leshina Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 E ako ja trpim clean vokale i vi cete pola sata uvode izvini,ti si predlozio clean vokale!!! i zasto ja nisam obavesten o doom pesmi MRZIM DOOM!!! GOVNO SVIH JEBENIH GOVANA!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts