Goatik Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 u vezi medine smrti,on umire!i zato je napravio onu pesmu koju ce bend svirati u njegovu slavu kad on bude preminuo. SlavaA to meda in bljaaaad!!!! pa ako ces tako, onda svi mi umiremo po malo svaki dan... sve do kraja zivota.... Quote
Vucko Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 kako vi hocete... Wow, he said Kako vi hocete... Quote
Osmi Putnik Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 MArko novi pevac nas je juce odusevio...bar mene,a znam da ce nas jos vise oduseviti kada malko popravi glas i kada udje u stos ovog benda... No dobro...Sada krece przenje... C-ya Quote
Leshina Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 malko je samo ispadao na be quick ali onaj vrisak na pocetku ponistava taj mali zajeb koji se da navezbati! lik je cudo!!!! vrlo je verovatno da cemo svirati 21-og sa flushama i dehumanizerom!!!! Quote
Zli Meda Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Sviracemo kurac imali smo samo jednu probu sa markom,a i trenutno smo prezauzeti!!! Nego marko stvarno DERE!!! Mnogo mi se svidja novi glas stvarno je nadrkan i razbijacki a moze i dosta visoko da peva punim cistim glasom. Quote
Osmi Putnik Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Slazem se sa Medom...ali jbg...bice prilike za przenje...ceka nas finale demo mastersa...i tu moramo da se pokazemo i da prodjemo... Quote
Prinzessin Tinea Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 jao Uroshe, shto ti je lep potpis Quote
Гера Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 sta se desava sa ovim bendom? koja je sada postava? cuo sam da se bend raspao, pa cisto da vidim... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 u potpisu - "zabrinuti Gera" Quote
Vucko Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 sta se desava sa ovim bendom? koja je sada postava? cuo sam da se bend raspao, pa cisto da vidim... Nema razloga za brigu i radovanje.... Dakle bend se nije raspao vec je podeljen, Dusan(Ritam gitarista) i Coko su osnovali novi, black bend i Deaths Embrace i uzeli su one black stvari koje smo svirali... Quote
Vucko Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 (edited) A sadasnji sastav Stormageddona: Marko -Pevac (ATP) Ripper -Gitara (ex Black Cloud) Stimpi -Klavijature(Acid Rain) Manja- Bubanj (Flush) Meda -Gitara (Moj Burazer) Vucko -Bas (Ja) Mi smo se preorjentisali na malo progresivniji metal, heavi i hard rock.... Uglavnom je zato i doslo do podele bendova........ U svakom slucaju sviramo u finalu Demo Mastersa (nadam se da ce nam u skorije vreme javiti kad ce biti), a mozda i sad u subotu sa Flush-om iDehumanizerom...Pa ko voli... Edited January 19, 2006 by Vucko Quote
Osmi Putnik Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Vucko ti si nama i otac i majka kako god da okrenes...niko drugi nije predstavio bend,vec ti...Hvala...Najpametniji si bassista koji postoji... @Tinea Zavaljujuci mojoj najdrazoj Tinei imam ovako lep potpis...tako da ko zeli auto reparaciju stakala na sofershajbni za potpise nek se obrati Tinei Ljubim je tebe Tinea P.s. Sada je bend smekerski i postava je jebozovna... Tako da... Evo me...rokam te uragan...lalalalalalalalala Quote
Leshina Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 jaoj postavo moja ljubim vas u ruke noge i glasne zice!!!! necemo svirati 21. jebiga ali zato demo masters!!!! tamo cemo izvoditi i nasu novu stvar! inSTORMental! to vam dodje kao power metal,thrash metal,blues i black metal!!!! sve to tureno u otprilike 4 minuta!!! pa sad vi vidite... Quote
Osmi Putnik Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Ja bi zamolio bez blacka... Nego...mislio sam da ubacimo za elizu u Divlje Jagode fazonu pokazacu vam na probu...stimpy jel si za? Quote
aronoel Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 (edited) ....E,pa sad nista ne razumem.....aj ovako cemo....do skoro ste svirali melodicni black...a sta sada? .....I jel sada sa tom novom postavom imate neke autorske?....U zdravlje! Edited January 19, 2006 by aronoel Quote
Osmi Putnik Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 Sada smo Heavy,tharsh(Vrlo malo),progressive metal bend... Samo kada gospodu medu i leshinu ne bi vukla nostalgija za blackom Quote
Osmi Putnik Posted January 19, 2006 Report Posted January 19, 2006 p.s. imamo Lake of dying tears ali to mora opet da se snimi...Ja radim pesmu fight for rock...i zavrshio sam je...Uzdravlje Lea Quote
Гера Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 e' date='19. 1. 2006, 21:14'] u potpisu - "zabrinuti Gera" shifra! Quote
Leshina Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Ja bi zamolio bez blacka... Nego...mislio sam da ubacimo za elizu u Divlje Jagode fazonu pokazacu vam na probu. kaze se PROBI!!! tih 8 taktova blacka cini pesmu takvom kakva jeste! I JABALA VAS ELIZA U DUPE VAS JEBALA JEBENO RUZNA JEBENA ELIZA!!!! TOLKO ME JE SMORILA DA SU GOVNA DIREKTNO IZ WC SOLJE POCELA DA MI PEVAJU ELIZU!!!! komercijala buraz!!!! bolje da uzmemo piano koncerto od Tchaikovskog!!! ide nesto ovako: dzzzz! pam pam pam pam! Dzzzz!pam pam pam pam!!! i tako dalje! prso sam! Quote
Osmi Putnik Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Vidim da si prso... JEbesh komercijalu i Smoke je komercijala jos veca,ali je lepa...kao za Elizu... A sada razmisljam ako su Oblaci svirali black 16 taktova kada su svirali tribute to Deep Purple mozemo i mi 8 taktova Uzdravlje moja bagro... Quote
Vucko Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Vucko ti si nama i otac i majka kako god da okrenes...niko drugi nije predstavio bend,vec ti...Hvala...Najpametniji si bassista koji postoji... E , G , A Quote
Osmi Putnik Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 E , G , A Nemoj bre tako...jeli jel si poceo da sviras prstima...cujem da si poceo da jebes majke sa prsticima? Quote
Osmi Putnik Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 E Vucko,kad je proba? Kada su zakazali? Quote
Recommended Posts