Osmi Putnik Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Ma jok...ovako je smekerski,a i smaram okolimu...hahahahahaha...salim se,ok,prestajem sa tim od sada pa nadalje... Quote
Leshina Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 osmi putnice, stavi to u potpis da ne pises to stalno. pozdrav i sve najbolje...! cuti dobro nije napisao poz za stormageddonce od stormageddona he.... Quote
Гера Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 shvatio sam, to ti hoces da svima pokazes da si clan stormagedona... sramota... Quote
Goatik Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 cuti dobro nije napisao poz za stormageddonce od stormageddona he.... Quote
Vucko Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 shvatio sam, to ti hoces da svima pokazes da si clan stormagedona... sramota... To je cast i privilegija... Quote
Osmi Putnik Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 Dada,da,da,da,da,da gore king diamond,arrival,a dole hari mata hari...divim se kombinaciji Quote
ba+a. Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 (edited) Poz uroshe, bata ovde, emperor . Da, taj nik je pre tri godine nastao, al me mrzi da ga menjam a i boli me kurac da ga menjam. Hari mata hari ? Ja mislio da je haris dzinovic. Zene su zlo. Edited January 22, 2006 by I am the black wizards Quote
Osmi Putnik Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 E bato,bato...Haris ti je ono...I TEBEEEEEEEEEEEE SAAAAAAAAAM SIIIIIIIIIT KAAAAAAAAAAAFFFFFFFAAAAAAAAAAAANNNNNNNNOOOOOOO da bog da se zapalila,ona me je ostavila,zbog vina me napustila,sta mi radis Dano,Dano... Uzdravlje bato... Quote
ba+a. Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 jebiga onda sam se zajebao , al nije ni bitno, bitan je princip. Quote
Гера Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 zene su zlo... dobar naziv za neku baladu! Quote
xLilyx Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 kad smo kod zla... Vucko (ako si tu nedje), skinula sam Billya Idola (SCREAM!!!) p.s. nejbrhudice, sto se ne javljas??? Quote
Vucko Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 kad smo kod zla... Vucko (ako si tu nedje), skinula sam Billya Idola (SCREAM!!!) p.s. nejbrhudice, sto se ne javljas??? VRRRH!!!! ::smajlikojipokazujeprstomnagore:: Quote
Vucko Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 E bato,bato...Haris ti je ono...I TEBEEEEEEEEEEEE SAAAAAAAAAM SIIIIIIIIIT KAAAAAAAAAAAFFFFFFFAAAAAAAAAAAANNNNNNNNOOOOOOO da bog da se zapalila,ona me je ostavila,zbog vina me napustila,sta mi radis Dano,Dano... Uzdravlje bato... Ama ljudi svi ste u pravu, Haris i Hari Poter Hari su radili duet za tu pesmu Quote
Leshina Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 ma obradi cemo je mi u power-prog fazonu!!!! Quote
Vucko Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Ostavite coveka na miru.... Kolko ga pominjemo sad se verovatno prevrce u ... krevetu... Quote
Goatik Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Ostavite coveka na miru.... Kolko ga pominjemo sad se verovatno prevrce u ... krevetu... ako moze..... sto od zena (tj. zla ) sto od Kafane..... ljudi bre, sta se desilo sa onom kafanom u parkicu?!?!?! kade i kude je nestala??!!! Quote
Zli Meda Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Sanjao sam da su me uhapsili panduri i da sam zavrsio u corci. Jebote kako su male one celije... Quote
Џрк Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Sanjao sam da su me uhapsili panduri i da sam zavrsio u corci. Jebote kako su male one celije... Pazi da ti slucajno ne ispadne sapun Quote
Vucko Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 ako moze..... sto od zena (tj. zla ) sto od Kafane..... ljudi bre, sta se desilo sa onom kafanom u parkicu?!?!?! kade i kude je nestala??!!! Ako mislis na (z)Majevicu, sklonili su je kad su izgradili kafe Park... Jebiga srce me je bolelo, tu sam proveo vecinu svojih gimnazijskih dana... Cak sam cuo da su neki ljudi htaeli da je brane zivotima, ali su seronje rusili radnim danom, oko 12h tako da skoro niko od komsiluka nije bio tu... Quote
Recommended Posts