Osmi Putnik Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 O de si lebac ti jebem,sta je sad si se i ti registrovo,a?kurvo jedna...Dobar ti potpis(mislim na Martyja)!!!!!!!!Pa pazi...Bend ne svira black,nekad je svirao,clanovi benda su se podelili i promenili pravce metala,moj deo,onaj BITNIJI I VAZNIJI(Meda,Vucko,Manja,Stimpy i moja malenkost) sada sviramo,hard,heavy,malko trash i progressive metal...uskoro ce i nove verzije autorskih...cim stigne novi vokal...i tako to...Budi mi pozdravljen i bani na finale demo mastersa da nas cujes u novoj postavi...new,live and rare Pozdrav... Quote
Tower... Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Brate, ja poznajem tog Medu... Secam se kad sam ga upoznao, ja sam slusao black, a on nije znao sta je to i slusao je Maidene, a dve godine kasnije kada smo se sreli on je postao okoreli blacker, a ja Megadethlija. Stvari se obrcu. P.S. Mogao bih ja da vam urlam u bendu!!! Tj. ago biste mogli da me istrpite... Quote
Goatik Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 wooow!! ali, oni vise NE sviraju blak!! (ako su uopste ikada?!)(mislim, jedna pesma ne cini.....prolece?!) Quote
Vucko Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Brate, ja poznajem tog Medu... Secam se kad sam ga upoznao, ja sam slusao black, a on nije znao sta je to i slusao je Maidene, a dve godine kasnije kada smo se sreli on je postao okoreli blacker, a ja Megadethlija. Stvari se obrcu. P.S. Mogao bih ja da vam urlam u bendu!!! Tj. ago biste mogli da me istrpite... Bogami i Meda je poprilicno pobataljivao black, tako da se sve krece progresivnom linijom, valjda dok se sve ne izgustira i ostane se na dzezu ili necem slicnom.... improvizacija improvizacija improvizacija improvizacija improvizacija improvizacija improvizacija Quote
aronoel Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Drvoljube .....Sada moras da ga zoves ex drvoljub.... Quote
Tower... Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Leonora misli da ce nekoga da zavara samo zato sto je izvrnula svoje ime... Kad ce taj dugo najavlivani novi sajt (iz ex-Drvoljubovog potpisa)? Quote
Vucko Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Cim prodje ispitni rok i cim budemo snimili stogod novoga, da ima na tom sajtu nesto da se vidi!!! Quote
Osmi Putnik Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Jebote VUcko ko da si operator na ovoj temi...Imam lepe vesti za Stormageddon,kada planirate probu...?Saljem ti pp sa lepim vestima... Quote
Vucko Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Jebote VUcko ko da si operator na ovoj temi...Imam lepe vesti za Stormageddon,kada planirate probu...?Saljem ti pp sa lepim vestima... A video sam, pricacemo veceras kad dodjes, a onda cemo da se dogovorimo za probu i ostalo... Jebiga kad se spremaju ispiti, stalno nesto moram da cackam po netu, pa kad sam vec tu... Quote
Goatik Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Samo ti chachkaj pervert..... p.s. MEDO SRECAN RODJUS!!!!! Quote
Гера Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 (edited) medo, srecan rodjendan, samo koji? 14, 15? Edited January 29, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Postmortal Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Срећна ти нова рођенданска месечна плата, Међеде! Quote
aronoel Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Leonora misli da ce nekoga da zavara samo zato sto je izvrnula svoje ime... .... ....Dambo i njegovi glupi zakljucci.....E,pa aj i da ja cestitam coveku rodjendan sa kojim sam se upoznala milion puta...cak ga i za dupe uhvatila,ali sigurno me se ne seca ....sta je bre ovo svi oko mene vodolije....kad je bese Manjini rodjendan?...... Quote
Zli Meda Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Hvala puno ljudi!!!!!!!!!!!! Drago mi je da mislite! Quote
Zli Meda Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 E,pa aj i da ja cestitam coveku rodjendan sa kojim sam se upoznala milion puta...cak ga i za dupe uhvatila,ali sigurno me se ne seca Kad si me uvatila za dupe? Quote
Zli Meda Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Срећна ти нова рођенданска месечна плата, Међеде! Skupio sam lovu za HAMMERA!!!!!!!!!!!!!! Quote
Zli Meda Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 medo, srecan rodjendan, samo koji? 14, 15? Hvala! 16-ti rodjendan! Izvadicu licnu kartu! Jupi! Samo ne znam koji ce mi...Valjda da przim glupe ribe da sam punoletan. Quote
Zli Meda Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Brate, ja poznajem tog Medu... Secam se kad sam ga upoznao, ja sam slusao black, a on nije znao sta je to i slusao je Maidene, a dve godine kasnije kada smo se sreli on je postao okoreli blacker, a ja Megadethlija. Stvari se obrcu. P.S. Mogao bih ja da vam urlam u bendu!!! Tj. ago biste mogli da me istrpite... Buraz odakle se mi znamo? Deluje mi poznata prica al ne znam odakle? Kako se zoves uopste? Quote
Prinzessin Tinea Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Vid' ovaj i tu... Prozivao je Urosa na temi Black Cloud-a bilo je nesto u fazonu "ovaj ser opet trpa po temi a IZBACEN je iz tog benda" strashno iskulirajte ga, a posto sam ja polu-moderator, sredicu ga P.S. Medo, otkud ti imas 19 godina Quote
Tower... Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 (edited) Izvinjavam se gospodjici Tinei sto joj prozivam Drvoljuba, pardon EX-Drvoljuba. Medo, upoznali smo se u Herceg Novom, i zovem se Luka. Tower=Kula=Anagram=Luka Edited January 30, 2006 by TowerdetH Quote
Vucko Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 O Putnice vise volis matematiku nego rodjeni forum majka mu stara.... Od kad te nema stvarno sam ja ovde najgori blejac!! Quote
Recommended Posts