Osmi Putnik Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Nije balada,KRLJANJE JE...ja ti kazem...jebem mu misha,sta je bilo sa pevachem i sa probom...poz ljudine i tetke(goatik) Quote
Goatik Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 jebem mu misha,sta je bilo sa pevachem i sa probom...poz ljudine i tetke(goatik) pozzzz!!!! he, sto se tice pevaca, od ovog coveka nema nista..... (za sada) a na mene zaboravite. ja idem u narodnjake! salim se naravno... nego, sinoc sam se snimala i zvucim toliko ocajno.... kao najtvish! Quote
Geozee Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Mrzi me da citam iza, sta sada svirate otkako vam se bend izmenio. Quote
Zli Meda Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Mrzi me da citam iza, sta sada svirate otkako vam se bend izmenio. Od kad su blekeri otisli,i od kad smo doveli novog heavy gitaristu,i heavy pevaca... Poceli smo rad i nastavili smo jedan davni rad u fazonu tehnicki-Heavy/thrash/power/progressive metal!!!! Reci sto je dobra kombinacija ! Quote
Vucko Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Nije balada,KRLJANJE JE...ja ti kazem...jebem mu misha,sta je bilo sa pevachem i sa probom...poz ljudine i tetke(goatik) E pa, zvao sam Marka jos jedared, on ima svirku u nedelju u Loznici, pa je rekao da je od ponedeljka otvoren za probe i da bi hteo da radi sa nama... Kako god ja zakazah za subotu 20h Spider veliki studio Quote
Zli Meda Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 pozzzz!!!! he, sto se tice pevaca, od ovog coveka nema nista..... (za sada) a na mene zaboravite. ja idem u narodnjake! salim se naravno... nego, sinoc sam se snimala i zvucim toliko ocajno.... kao najtvish! Od kog coveka? Quote
Goatik Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Od kog coveka? sarinog kolege.... ne znas pricu ionako.... e, htedo' da vas priupitam_OCE L' BITI UOPSTE TRIBUTA BODOM DECI??????? Quote
Vucko Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 sarinog kolege.... ne znas pricu ionako.... e, htedo' da vas priupitam_OCE L' BITI UOPSTE TRIBUTA BODOM DECI??????? E, deca, deca... Posle ovog Tributa i snimanja autorskih, vraticemo se i na njih, pogotovu ako budemo imali jos problema sa pevacima... Quote
Goatik Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 E, deca, deca... Posle ovog Tributa i snimanja autorskih, vraticemo se i na njih, pogotovu ako budemo imali jos problema sa pevacima... jel to znaci da ce matija da peva???? Quote
Vucko Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Uzmi od exDrvoljuba CD sa mojom pesmom "Ona Mene Vara Dok Ja Orem Njivu", i ona je davno snimana, los je mix, a i nisam nesto otpevao, ali je MNOGO bolja od onog demoa. Ako neko vec nije pitao... Sto Drvoljub tj. ex Drvoljub!! Quote
Vucko Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 jel to znaci da ce matija da peva???? Pa to on je stvarno keva (tetka) za Boddome... Quote
Goatik Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Pa to on je stvarno keva (tetka) za Boddome... on jeste boddom.. . . . hehe, tetka.... pozdravljam vas!!! Quote
Osmi Putnik Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Ma pusti ti towerdetha,on je mentol On i njegova drugarica idu sa mnom u skolu,uchionica do uchionice i sada ja sam bio sa njegovom drugaricom koju sovu drvo(cik pogodi zasto) Inache potpisuje se Aronoel(Aronoel-Leonora-sve najbolje)...A Matkovica-towerdetha zovemo inache Satelit,jer je klempav i ima ushi ko satelit...pa nam popravlja signal cim se pojavi,odma mozes da zoves i Singapur,ako oces i tako...Pa...Ljudovi,ni matija ni ja nemozemo da dodjemo na probu danas iz istog razloga...MATORCI...Ali napravite neku kombinaciju za ponedeljak popodne...negde oko 6h i tako... Poz moja bagro i pozz tetki naravno Quote
aronoel Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Ma pusti ti towerdetha,on je mentol On i njegova drugarica idu sa mnom u skolu,uchionica do uchionice i sada ja sam bio sa njegovom drugaricom koju sovu drvo(cik pogodi zasto) Inache potpisuje se Aronoel(Aronoel-Leonora-sve najbolje)...A Matkovica-towerdetha zovemo inache Satelit,jer je klempav i ima ushi ko satelit... ....TowerdetH-a jos zovemo i Dambo....a on mene zove drvo zato sto sam kao mrsava,a on voli malo punije...tacnije sisate pekarke.... ....a inace mi se koljemo jos od osnovne skole,pa sve do srednje.... Quote
Tower... Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 (edited) Ja nisam klempav nego imam velike usi, a exDrvollub, ako to ne moze da shvati... onda... neka shvati! Niko me ne zove Dambo osim Drveta. PS. Po ko zna koji put, Drvoljube, donesi mi Futu u ponedeljak!!! Edited February 4, 2006 by TowerdetH Quote
Osmi Putnik Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 E jebi te se(ovo se odnosi na one koji spamuju,a nisu Stormageddonci ili prijatelji benda ili tetka goatik),matkovicu ovo se odnosi na tebe,jebo te futa to mi posalji na pp,ovo je tema Stormageddona,zato bih zamolio da se pise o kvalitetu benda i slichnim stvarima,nemo' da te banujem Matkovicu na 10 dana sa yuma... Quote
Goatik Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 (ovo se odnosi na one koji spamuju,a nisu Stormageddonci ili prijatelji benda ili tetka goatik) jao, sta bih ja bez vas!!!!! ljubi vas tetka!!!!! cekaj, nisam valjda i tebi tetka???!!! jer, ako sam i tebi, onda moram da budem i matiji i manjoslavu....?!?! 'bem li mu porodicne komplikacije ko ih izmisli.... Quote
Goatik Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 A jes vala,bog ih usr'o... pa izjasni se ! ! ! jel si mi necak ili nisi??!! Quote
Tower... Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Jao, ne mogu vise da gledam onaj sajt!!! Ladno pise "All rights recieved by Srormageddon"!!! E, dajte, mogu ja da vam odradim pristojan sajt besplatno, ali samo ga odradite!!! Quote
Osmi Putnik Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 pa izjasni se ! ! ! jel si mi necak ili nisi??!! Predajem se tetka,apsolutno,bezuslovno,JESAM,don't shoot Jebo te sajt Matkovicu,napravicemo ga kada budemo imali nesto pametno da okachimo na njega,na kurac te nabijem blesavog Quote
Goatik Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Predajem se tetka,apsolutno,bezuslovno,JESAM,don't shoot hehe.... onda sam i onoj dvojici..... SADA IMAM APSOLUTNU DOMINACIJU NAD SVIMA VAMA!!!!!!!!! MUAHAHAHAHAHAA!!!! salim se naravno.... DOBRO DOSAO U FAMILIJU!!!!!! Quote
Osmi Putnik Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Oces reci,welcome to the jungle Quote
Goatik Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Oces reci,welcome to the jungle @#$%! ste nasli pevaca?? Quote
Osmi Putnik Posted February 5, 2006 Report Posted February 5, 2006 Ma ostao je marko u bendu...Ekipa je sada Krv i smrt Bice Zlo i naopako...obecavam...Mare je nesto bio bolestan i ima veceras svirku u loznici,pa nije mogao...ali siguran sam da ce biti uskoro Stormageddon u punoj snazi... Quote
Recommended Posts