bradati_simce Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 E imam novu ribu... Balerina he,he,he.... o ne.... 3 482 riba po redi, pa dokle vise medo, kad ces se uozbiljiti Quote
Leshina Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 simce dodjavola sanjao sam da si se osisao na keca!!!!!!!!!!! JEBOOOOOOOOOOOTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! 202 je pocetkom marta!!! eto i ja da se javim,kad me vec najvise volite !!! IDITE BRE SVI U PICAK MATERINSKI!!!!!NIKO NIJE PITAO ZA MENE MAJKE VI GA!!!! DOBRO!!!!VIDECEMO MI!!! Quote
Goatik Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 simce dodjavola sanjao sam da si se osisao na keca!!!!!!!!!!! JEBOOOOOOOOOOOTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! 202 je pocetkom marta!!! eto i ja da se javim,kad me vec najvise volite !!! IDITE BRE SVI U PICAK MATERINSKI!!!!!NIKO NIJE PITAO ZA MENE MAJKE VI GA!!!! DOBRO!!!!VIDECEMO MI!!! mace moje, ja sam se sve vreme pitala za tebe, ali ti nista.... u picku materinu kad nedostupan !! ! !! pa sta radis...? jel krenula skola? Quote
Goatik Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 o ne.... 3 482 riba po redi, pa dokle vise medo, kad ces se uozbiljiti TO BRATE, RECI MU!!! Quote
bradati_simce Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 simce dodjavola sanjao sam da si se osisao na keca!!!!!!!!!!! JEBOOOOOOOOOOOTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! AAAAAA brate ne.... evo kako sam izgledao pre nego sto sam poceo da pustam kosu...pre 3-4 godine aj brate kad cemo na neku svirku? Quote
Goatik Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 simce.......NE ShIShAJ SE MOLIM TE!!!!!!! makar ne u narednih 50 godina.....! ajao............ Quote
bradati_simce Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 simce.......NE ShIShAJ SE MOLIM TE!!!!!!! makar ne u narednih 50 godina.....! ajao............ necu.... barem ne do vojske (pizda im materina, stigao mi je poziv za vojsku) Quote
Vucko Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 simce dodjavola sanjao sam da si se osisao na keca!!!!!!!!!!! JEBOOOOOOOOOOOTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! 202 je pocetkom marta!!! eto i ja da se javim,kad me vec najvise volite !!! IDITE BRE SVI U PICAK MATERINSKI!!!!!NIKO NIJE PITAO ZA MENE MAJKE VI GA!!!! DOBRO!!!!VIDECEMO MI!!! Pa dobro leshu gde si ti, konacno si se podgrejao i svrnuo na temu... Znaci pocetak marta.... Ako se dobro secam, trebalo je da bude krajem Dec., potom u prve dve nedelje Jan, pa krajem januara, pa proslog petka, pa sad pocetkom marta... eeeeeee..... Quote
Vucko Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 E imam novu ribu... Balerina he,he,he.... Znaci po ceo dan slusam takve stvari, pa jos i ovde... Stvarno nema smisla... Quote
Goatik Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 necu.... barem ne do vojske (pizda im materina, stigao mi je poziv za vojsku) j.o.j. a dobro, ne mozes u vojsku dok ne zavrsis fax.... Quote
Goatik Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Znaci po ceo dan slusam takve stvari, pa jos i ovde... Stvarno nema smisla... vucko, stariji si od njega citavih sedam godina... PREVASPITAJ GA MAJKU MU, AKI TI NECES, KO CE?!?!?!?! sigurno necu ja..... mada...mogao bi i teca da priskoci u pomoc...? Quote
Vucko Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 vucko, stariji si od njega citavih sedam godina... PREVASPITAJ GA MAJKU MU, AKI TI NECES, KO CE?!?!?!?! sigurno necu ja..... mada...mogao bi i teca da priskoci u pomoc...? He He teca Kasno je za njega, sto kaze narod propo ko ona stvar kroz pocepane gace!!! Quote
Zli Meda Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Vodim evidenciju svojih riba... E brate sad da me pitas da ih pola nabrojim po bilo kom redu nema teorije svih da se setim. Quote
bradati_simce Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Vodim evidenciju svojih riba... E brate sad da me pitas da ih pola nabrojim po bilo kom redu nema teorije svih da se setim. pastuv meda Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 Vodim evidenciju svojih riba... jel to onaj spisak zenskih imena u tvom telefonu...? e medo medo.... Quote
Prinzessin Tinea Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 jao, simce, bas si biJo sladak sa kratkom kosom Quote
Goatik Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Vodim evidenciju svojih riba... E brate sad da me pitas da ih pola nabrojim po bilo kom redu nema teorije svih da se setim. hehe..... dobra strana svega toga je sto poznajes ceo grad.....! iz druge perspektive.... medo b'ate, oladi malo! sta ces da radis za pet, (nedajboze) deset godina?! jao, simce, bas si biJo sladak sa kratkom kosom ovaj... pa jeste... ali je sada neodoljiv!!!! jel to onaj spisak zenskih imena u tvom telefonu...? crni medo, al si zao!!! (sad mozes da napravis katalog...hmhe...! (molim te nemoj ovo da shvatis kao dobru ideju!!!!!!!!!!!!!!! )) Quote
Buba :) Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 a simche jebo te zhivot koliko mrshaviji si bio kad ce svirka?! dajte neki dobar power @koleZinica: nadam se da si se malo sredila, ja ludim Quote
Zli Meda Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Poceo sam da kucam u gitar pro najnoviju stvar koju sam napravio znaci loodilo... Treba da pocnem da pisem i text pesme... Quote
Goatik Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 a simche jebo te zhivot koliko mrshaviji si bio kad ce svirka?! dajte neki dobar power @koleZinica: nadam se da si se malo sredila, ja ludim makakavpowerbre!!!!!! samo prog! ma kakvo sredjivanje..... ne mogu ja to..... upravo sam uspela da umesto lepenke isecem posteljinu..... u kurac vise i sa projektovanjem... bicu zadovoljna i sa 8 ... Poceo sam da kucam u gitar pro najnoviju stvar koju sam napravio znaci loodilo... Treba da pocnem da pisem i text pesme... hej pa to je fenomenalno!! bas me zanima kakav text imas na umu.... Quote
Buba :) Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 upravo sam uspela da umesto lepenke isecem posteljinu..... izvini ali nisam mogla da se suzdrzim. meni je razrovana tabla na kojoj secem samo lete delovi okolo ja sam opustenija jer sam se sad cula s borisom koji tek pocinje makete, a o vizuelnima i likovnom i da ne pricam. i jos planira da ide u kst veceras on mi je uvek uteha Quote
Goatik Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 izvini ali nisam mogla da se suzdrzim. meni je razrovana tabla na kojoj secem samo lete delovi okolo ja sam opustenija jer sam se sad cula s borisom koji tek pocinje makete, a o vizuelnima i likovnom i da ne pricam. i jos planira da ide u kst veceras on mi je uvek uteha AAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAAaaaaaaaaaAAAAAAAA!!!!!!!! jebote, koji raspad!!!! ja onda vise ne moram nista da radim ako cu da se ugledam na njega...! koji boris..? pazi, tabla na kojoj secem je na krevetu, posto su mi i sto i pod zauzeti!!! Quote
Buba :) Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 boris... aaaaa. malo visi, ima crnu cupavu kosu, stalno smo zajedno okolo... mnogo dobro se oblachi ma znas ga sigurno iz vidjenja... ali radije nemoj na njega da se ugledas meni je tabla na stolu,a ono sto se trenutno ne koristi je na podu, drugoj stolici, u ormaru, tako... Quote
Recommended Posts