Goatik Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 (edited) boris... aaaaa. malo visi, ima crnu cupavu kosu, stalno smo zajedno okolo... mnogo dobro se oblachi ma znas ga sigurno iz vidjenja... ali radije nemoj na njega da se ugledas meni je tabla na stolu,a ono sto se trenutno ne koristi je na podu, drugoj stolici, u ormaru, tako... vidis da sam ja ipak to sve uradila pre..... ja se i ne secam da u ormaru treba da stoji odeca....! e, cekaj, jel to onaj covek sto se druzi sa duletom, samirom i tom ekipicom...? Edited February 8, 2006 by Goatik Quote
Buba :) Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 nije. a bre ne znam kako da ti objasnim pokazacu ti sutra... vec sutra :shocked:?!?!?!?!?!?!? idem da radim e vidis ja u sobi u kojoj radim, gde je i komp, imam ormar samo za materijal za fax koji je nesto najneurednije sto sam ja u zivotu videla Quote
Goatik Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 nije. a bre ne znam kako da ti objasnim pokazacu ti sutra... vec sutra :shocked:?!?!?!?!?!?!? idem da radim e vidis ja u sobi u kojoj radim, gde je i komp, imam ormar samo za materijal za fax koji je nesto najneurednije sto sam ja u zivotu videla e, nisi videla moju sobu. muka mi je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne mogu vise!!!!!!!!!!!! Quote
Goatik Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 strormageddonci, izvin'te na spamu!!!!!! ispit je to.... Quote
Buba :) Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 ma bas smo ortakinja i ja pricale kako bi do jaja bilo da su ispitni rokovi cesce smrt!!!! izvin'te molim vas! na spamu Quote
Goatik Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 pa trebalo bi, vaistinu.... ali i mi malo da se disciplinujemo i da radimo od pocetka............ ne mogu vise..... odjavljujem se. Quote
Buba :) Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 bila sam ironicna ajd pa se vidimo sutra! a stormageddonci, pozurite s tom svirkom bre! Quote
Goatik Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 bila sam ironicna e, vidis, ja nisam. srecno...... AJAO AVAAAAAJ!!!!!! Quote
Vucko Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Samo vi opusteno, tu smo da sluzimo narodu... Quote
Osmi Putnik Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 MA ja sam ranije bio protiv spama,medjutim forum je cisto zezanje,sa eventualno malom dozom ozbiljnosti kada se postavljaju neki komentari vezani za neki bend i svirku,tako da...opletite,no frx Quote
Buba :) Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 sta cete svirati jednog lepog dana kad bude svirka? Quote
Vucko Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Poison, Be Quick or Be Dead, Hurricane, Perry Mason, Final CountDown Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 MA ja sam ranije bio protiv spama,medjutim forum je cisto zezanje,sa eventualno malom dozom ozbiljnosti kada se postavljaju neki komentari vezani za neki bend i svirku,tako da...opletite,no frx amen to that! Quote
Buba :) Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 cije je ovo: Hurricane, Perry Mason? Quote
Vucko Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Hurricane - Scorpions Perry Mason - Ozzy Osborne, mislili smo da sviramo Crazy Train od Ozzy-ja ali je vecina benda odlucila za Perry-ja... Sta ti je demokratija... Quote
Goatik Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 heh, demokratija..... there's no such thing as demokratija.... tako nas je ucila razredna. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bre! peri mejson je keva! enivej. MA ja sam ranije bio protiv spama,medjutim forum je cisto zezanje,sa eventualno malom dozom ozbiljnosti kada se postavljaju neki komentari vezani za neki bend i svirku,tako da...opletite,no frx sta sad, OPLETITE...?!?!?! pa odluci se covece....! nemoj da ti sad tu...ocitam.....neku ... lekciju....stuff.... bre! ( ) cije je ovo: Hurricane, Perry Mason? zezas, zar ne...? @leshina: o brate rode, ziv li si!!!!! si se pojavio majkumunjegovu?!?!?! Quote
Osmi Putnik Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 Don't shoot tetka please...reci ovima da me kontaktiraju,za probu...nemam kredita... @Tetka Ma ja se malo salim Idi gde hoces,ljubi sve zivo al' ipak drzi bar neki nivo. NE igraj zmurke,ma nismo deca, Ja vise nemam ni jednog keca,u rukaaaaaaaaaaavuuuuuuuu To je ta muzika Ceca & FUTA BAND Sniman album Fatalna Ljubav tokom aprila i maja 1994 godine u studiju Lucky Sound pod komandantskom produckijom Aleksandra Fute Radulovica C-ya majstori moji Quote
Goatik Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 covek, iznenadjujes me........... ma nece tebi tetka nista da uradi, samo moram malo da uterujem strah u kosti...da me slusate...! Quote
Vucko Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 Don't shoot tetka please...reci ovima da me kontaktiraju,za probu...nemam kredita... @Tetka Ma ja se malo salim Idi gde hoces,ljubi sve zivo al' ipak drzi bar neki nivo. NE igraj zmurke,ma nismo deca, Ja vise nemam ni jednog keca,u rukaaaaaaaaaaavuuuuuuuu To je ta muzika Ceca & FUTA BAND Sniman album Fatalna Ljubav tokom aprila i maja 1994 godine u studiju Lucky Sound pod komandantskom produckijom Aleksandra Fute Radulovica C-ya majstori moji Tetka mora da se slusa inace nista od slave.... A sto se tice velikih hitova bas sam slusao Majka Muju sisala na struju.... Znaci do juce sam bio ubedjen da je to samo fora za zajebavanje narodnjaka... A kad ono HIT.... ito kakav... Quote
Osmi Putnik Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 Bilo je takvih hitova... Ko se snama druzi zivot mu je duzi, ko sa nama pije dosadno mu nije... I don't want no diamonds Necu,necu dijamante,crno zlato,brilijante. Nit' safire ni rubine,samo ona da ljuuuuuuuuuuuuuubiiiiiiiiiiiimeeeeeeeeeeeeeeee To je ta folk ekipa The best of Halid Beslic Quote
Goatik Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 Tetka mora da se slusa inace nista od slave.... tako je! ....makar je neko shvatio.... hihi... prs na Nti.... u p**** lepu materinu.....! ocu kuci!!! Quote
Recommended Posts