Osmi Putnik Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 E momci,vratih se,imao sam nekih problema sa strane pa nisam bio u mogucnosti...da,,,futa jeste mnogo dobra gitarista,jedan od mojih omiljenih...lik je genije...al to sad nije bitno Ja sam uradio pesmu hladne noci...balada,a tekst mi je u potpisu...prvo moje pravo sotvarenje,pokazacu vam...bice extra...jos ta nova pesma,a imam u planu jos jednu onako prog przachinu itd...sve najbolje vam zelim,now I am new live and rare... All the best people,c-ya!!! Quote
Osmi Putnik Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 p.s. Izvinjavam se na greshkama pri kucanju,jebe me tastatura zadnjih nekoliko dana... Quote
Vucko Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 E momci,vratih se,imao sam nekih problema sa strane pa nisam bio u mogucnosti...da,,,futa jeste mnogo dobra gitarista,jedan od mojih omiljenih...lik je genije...al to sad nije bitno Ja sam uradio pesmu hladne noci...balada,a tekst mi je u potpisu...prvo moje pravo sotvarenje,pokazacu vam...bice extra...jos ta nova pesma,a imam u planu jos jednu onako prog przachinu itd...sve najbolje vam zelim,now I am new live and rare... All the best people,c-ya!!! Vrh, bas bi nam legla jedna balada, samo neke krljacine radimoo... Quote
Goatik Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 sta ja to cujem?!?!?!? daj bre krljacine nikad dosta!!!! (dosta je samo kad biju! ) osmi putnice.. nadam se da nisi planirao neki clean za tu pesmicu, posto su reci bas dobre..? Quote
Tower... Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Kada je Jamesa Hetfielda ostavila riba napisao je "NOTHING ELSE MATTERS". Da li ce ovo biti nasledna balada? Quote
Shores Of Antartica Posted February 19, 2006 Author Report Posted February 19, 2006 Nije ni mene bilo pa da pitam gosn Vucka kad ce postavi novi sajt da vam prebac domain jer mi treba onaj web prostor za novi serbia extreme sajt? Quote
Vucko Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 E vidis, ajd zvrcni me ovih dana pa da se dogovorimo za to.... Inace ova balada je VRHHHHH!!!!!!! Riperu, alal ti plajvaz.... Covek je uradio komplet muziku i tekst i stvarno mi se svidja.... Quote
Vucko Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Mislim muzika i text da ne dodje do zabune!! Quote
Goatik Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Mislim muzika i text da ne dodje do zabune!! jooo, crni necace!!! ja mislila ti kao najstariji mozes da posluzis kao primer onoj decici da ne krene krivim putOm, kad ono, oces!! ne lezi vraze.... c,c,c.... cim te vidim na jedan iMformativni razgovor.....! shalim seee... a jel'te, kako je prosao ispit...?? Quote
Vermis Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Mislim da ovde ne bi mogli jednu stranicu ispuniti postovima kada bi se svi spamovi izbrisali. Quote
Zli Meda Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Mislim da ovde ne bi mogli jednu stranicu ispuniti postovima kada bi se svi spamovi izbrisali. Mislis? Quote
Zli Meda Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Dve nove pesme jos malo pa gotove ali ne i snimljene. Quote
Vucko Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 jooo, crni necace!!! ja mislila ti kao najstariji mozes da posluzis kao primer onoj decici da ne krene krivim putOm, kad ono, oces!! ne lezi vraze.... c,c,c.... cim te vidim na jedan iMformativni razgovor.....! shalim seee... a jel'te, kako je prosao ispit...?? Tetka nema razloga za brigu.... Nego ko ce ga znati kakvih sve bolesnih umova ima po ovom forumu, pa da ne dodje do zabune... Cas posla izadjas na naslovnoj strani Skandala Ispit je bio pismeni, a asistenti sumalo lenji, pa jos nema rezultata... Quote
Goatik Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Tetka nema razloga za brigu.... Nego ko ce ga znati kakvih sve bolesnih umova ima po ovom forumu, pa da ne dodje do zabune... Cas posla izadjas na naslovnoj strani Skandala Ispit je bio pismeni, a asistenti sumalo lenji, pa jos nema rezultata... hehe.. mudro zboris! ja dobila 8 iz vizuelnih istrazivanja i 9 iz likovnog..... bedak.... nista od moje 9 iz projektovanja...... kad svirkate...?! Quote
Vucko Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Sviracemo verovatno 4. sa flush-om i dehumanizerom u skc-u!!! Ako se sastavimo sa pevacem!!! Quote
SaraH Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 iz vizuelnih istrazivanja ehh...Bivis?! Quote
Zli Meda Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Sanjao sam da smo imali svirku,al nisam nista mogao da vidim od reflektora, i nesto me je zajebavalo pojacalo...Popizdeo sam! Quote
bradati_simce Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 sanjao sam medu sa dve ribe u djkuziju Quote
Zli Meda Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 sanjao sam medu sa dve ribe u djkuziju Klasika. Quote
Osmi Putnik Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Hvala vucko za komentare,za baladu,lepo je to od tebe,jos sutra na probi u celini da je sklopimo i gotov pos'o nema zezanja...ajde care,hvala puno,sve najbolje...pozdrav Quote
Recommended Posts