Vucko Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Bice, konacno su mi prosli ispitni rokovi, sad cu da se bacim na te stvari!! Quote
Goatik Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 ah, blago tebi...! ocu i ja najzad da sredim svoj sajt........ blah. VIDIMO SE U SUBOTU!!! Quote
Tower... Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Evo, bilo mi dosadno, pa sam napravio na brzaka neki sajt: http://www.towerdeath.co.sr/ Quote
Osmi Putnik Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Aj i ja da se oglasim...bice pakao veceras... Toliko... C-ya on the stage... Quote
Tower... Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Jao, ne s*rite da je veceras svirka? U k*rac, ja bolestan. Quote
Leshina Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 bilo je prilicno dojajcano!!!!! konacno sam se oslobodio treme!!!ali zato neverovatno velika potreba za pisanjem kad sam na bini nije otisla!!!! malo smo se raspaduckali ali to su mogli primetiti samo oni koji su dosli da bi nas slusali kako sviramo!oni koji su dosli da se provedu bili su odusevljeni!!! u glavnom,atmosfera je bila do jaja!!!!!!!! jedva cekam sledecu svirq!!!! I NASAO SAM RIBU POSLE 4 JEBENA MESECA!!!!!!! Quote
Tower... Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 KVOUT I NASAO SAM RIBU POSLE 4 JEBENA MESECA!!!!!!! Ako izgledas kao svoj avatar, nije ni cudo! Quote
Buba :) Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 e pa ljudi moji meni je bilo savrseno!!!!!!!!!!!!!!!!!! izbor pesama - vrh! autorska - keva!!!!! skakala sam sve vreme, posle sam se jedva oporavila... jos da ste duze svirali svaaaaaaaaaaka vam cast! Quote
Prinzessin Tinea Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 bili ste ok... nije mi se svideo Angels Don't Kill ali ovo ostalo je dobro... Bravo Matija... Quote
Leshina Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Ako izgledas kao svoj avatar, nije ni cudo! moj avatar je moja iskrena autokarikatura!!!! sa sve zubima Quote
Goatik Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 bilo je prilicno dojajcano!!!!! konacno sam se oslobodio treme!!!ali zato neverovatno velika potreba za pisanjem kad sam na bini nije otisla!!!! malo smo se raspaduckali ali to su mogli primetiti samo oni koji su dosli da bi nas slusali kako sviramo!oni koji su dosli da se provedu bili su odusevljeni!!! u glavnom,atmosfera je bila do jaja!!!!!!!! jedva cekam sledecu svirq!!!! I NASAO SAM RIBU POSLE 4 JEBENA MESECA!!!!!!! atmosfera je bila u picku materinu dobra!!! odavno se nisam onako izivela...! a to sto vas slusam kako svirate i dok se gubim.....sta ces, ne mogu da se promenim..... bez obzira, atmosfera je stvarno bila keva! o matijo..! nego, sinak, ka cu upoznam snajku..?! moj avatar je moja iskrena autokarikatura!!!! sa sve zubima vaistinu.... ali totAlno...! Quote
Leshina Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 ima vremena...upoznaces je ti!!! samo cekaj prvo ja nju da upoznam!!! pre neg sto smo stupili u svetu zajednicu,videli smo se jednom u zivotu, i uopste nismo pricali!!!!! Quote
Goatik Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 o rene...! tako te volim! (moj sin... ) i stavicu vam i ovde.. mislim da vam se novi pevac i nije najbolje ukopio. dobro, kapiram da ste imali svega nekoliko proba zajedno, ali nekako mi ne ide uz vas..... Quote
Leshina Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 ne znam meni je nije los! pogotovu onaj skrim na pocetku mejdena! Quote
Leshina Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 i kako da promenimo topic description???? jos uvek stoji ono:belgrade meloDICK bljack metalj Quote
Osmi Putnik Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Heh...ma ko ga jebe sada svi barem znaju da vise nismo(niste) blackeraja Jbg...jebes menjanje imena,dovoljno smo popularni Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 (moj sin... ) jel to znaci da mi je on burazer? e super je bilo sinoc, gubili smo se k'o nenormalni! jes da se danas raspadam, ali ne zalim! jebes tonca, bitan je provod! Quote
Leshina Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 a tko si ti djevojko? drago nam je da ste uzivali! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 a tko si ti djevojko? pa ako si ti takodje usvojeno dete nasih dragih roditelja goatik i simceta, ja ti dodjem sestra Quote
Leshina Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 pa ako si ti takodje usvojeno dete nasih dragih roditelja goatik i simceta, ja ti dodjem sestra ja sam rodjeno dete! jel tako kevo! CARUK ETIHSUP!!!! Quote
Recommended Posts