*SweetPoisonGirl:)* Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 ja sam rodjeno dete! jel tako kevo! u tom slucaju....dodjem ti usvojena sestra ...valjda..... Quote
Leshina Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 u tom slucaju....dodjem ti usvojena sestra ...valjda..... a kako mi se zove usvojena sestra! i da li ja poznajem zvoju usvojenu sestru!!! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 a kako mi se zove usvojena sestra! i da li ja poznajem zvoju usvojenu sestru!!! ja se zovem marija i imam 10 godinica.... ne poznajemo se.....jos! znala sam da imam burazera, ali nisam znala ko je.... Quote
Vucko Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Prebecio sam snimak na cd... Super je bila atmosfera cak smo i ok. zvucali (kad se uzme u obzir koliko smo vremena imali da se podesimo i kakav je bio tonac) Mislim da sa Markom mozemo da budemo stvarno vrh... Imali smo samo 3 probe u punom sastavu i u odnosu na prethodne svirke mislim da smo debelo napredovali!!! Quote
Vucko Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 i kako da promenimo topic description???? jos uvek stoji ono:belgrade meloDICK bljack metalj Trebalo bi: hardheavyprogpower... Quote
Leshina Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 sad u peta krece drugi krug memo dastersa!!! nismo sad u petak ali ocekujte nas uskoro sa 202-jkom!!!!!!! :smajlikojigovoridacestormageddonuskorosviratisadvestadvojkom: Quote
Vucko Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 smajlikojigovoridacestormageddonuskorosviratisadvestadvojkom: Quote
Osmi Putnik Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Koji kurac picke materine...jedva procitah ovo...Vucko...dolazim do vas da mi srezete taj snimak...pozdrav... Quote
Goatik Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 a ja dolazim da da uzNem taj srezaTi snimak! @leshina i *sweetpoisongirl:)* : deco moja, vidim da ste se upoznali... lijepo bogme! a to ko je usvojen a ko je rodjeni cemo vas otac i ja da se dogovorimo....valjda.. Quote
Zli Meda Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Matija ko ti je nova pickica? Cudo da je ne znam. Quote
Zli Meda Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 E tetka trebaju mi slike koje si slikala.... I da ti pozajmim foto aparat.... Quote
Goatik Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 (edited) Cudo da je ne znam. stvarno..... e samo da kazem.... na hurikanu je vucko trebao mnogo vise da se cuje!!!!!! snimak je strava!! javicu se kad odgledam ceo... medo, slike saljem zajedno sa snimkom ovijeh dana! a foto aparat cu da vidim... WOW! s vremena na vreme se cuje i moj skrim tamo negdje iza zida..!!! au, jebote... matijin solo na lake-u je zvucao kao exponencijalni fade-in... Edited March 6, 2006 by Goatik Quote
Goatik Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 edit 3: i matija je ponovo dokazao da je apsolutni zakon za bildren of choddom. e, na kraju bih volela samo jednu stvar da kazem: povlacim rec za pevaca. dobar je, a moja reakcija je rezultat navike.. (da odbijam novo i uostalom i navike vase slike koju cu morati da promenim..) (ne pokusavajte da shvatite sta sam zapravo htela da kazem..) (ali stvarno.) TETKA JE PONOSNA NA VAS!!!!! Quote
Zli Meda Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Dobro se pevac pokazo samo tako da nastavi.... Quote
The Wicked Witch Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 e stvarno ste bili super.... nisam vas slusala od pocetka, ali ono sto sam cula mi se sviiiideeeeloooo... Quote
Tower... Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Ovde ima previse ljudi koji koriste Grima za avatar. Quote
aronoel Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Ovde ima previse ljudi koji koriste Grima za avatar. ......grim je zakon.....e,pa bio bi red i da vas ja pohvalim...eto bili ste super..... Quote
Vucko Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Hvala svima, bas nisam navikao na pohvale na ovoj temi... Vidimo se za koju nedelju na demo mastersu, ako imate nekih ideja ili zelja predlozite, sve uzimamo u obzir (Ovo ne vazi za Osmog Putnika, necemo svirati Futu i tacka)... Quote
Leshina Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 ma radicemo Semsu Suljakovic!!!!!!!!!!!!!!! Quote
The Wicked Witch Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Ovde ima previse ljudi koji koriste Grima za avatar. grim je zakon Quote
The Wicked Witch Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 nateracete me da ga promenim..... neeeeeeeee.......don't betray me and Grim.... Quote
The Wicked Witch Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 oh, ne brini, necu...uskoro.. :smajli_u _totalnom_olaksanju: Quote
Recommended Posts