Jump to content

Recommended Posts

Posted

E, Drvoljube, kakva ti je to extremna sexy kucna produkcija, molim te opisi mi u detalje. OBRAZUJ ME, MOLIM TE!!! icon_biggrin.gif Mislim, zasto je Njiva sranje, a tvoje stvari su extra, sta to ti uradis, keve ti?

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Ma ok,dogovoricemo se...nije frka...

Ali ajd da skinete tog jebenog Impellitteria,ja cu da izdrkam solo...namesticu moj pravi zvuk ima da razbija...a sutra na Lake-u ce da bude chudo...ali ajd donecu ti neke nase fotke,pa da uradimo sajt kako treba,konacno...pozdrav,ok?

Moze, potrudicu se da u toku sledece nedelje napravim, kakav takav sajt, pa da pokacimo slidze, snimke sa svirke i naravno novi ultra mega giga zajebani Lake.... Pozdrav, Obaveze zovu... pivopije.gifpivopije.gif

Posted

Ma ok snimicu,uveo sam neke sitne promene,ima kontra punkta,umesto F maja sviram F6(sekstakord),ima i nekih vodjica,snimicu cim dobijem gitaru,dobicete to najkasnije do Utorka,a mozda najverovatnije u ponedeljak...Matkovicu...Ako sam ja riba,onda je moja riba lez(boss) icon_smile.gif

Cuces razliku u produkciji i zvuku...donecu ti snimak...ako budem mogao da ti dam,takvi rariteti velikog benda se ne daju tek tako icon_cool.gificon_smile.gif

pozdrav Dambo Slonce icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gifpivopije.gif

Posted
@Vuchko: siri nam se familija icon_mrgreen.gif

hehe, a postacemo i babe!!! buahaha!!! bibi, ZAOVO moja!!! icon_mrgreen.gif svaka cast za konstrukcije!! pivopije.gif sta je dule dobio??

p.s. kad cemo opetr kuci onako tr00???!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

e, meni je tek sad ortakinja javila za konstrukcije! prelepa 7ica! icon_mrgreen.gif ne znam za dusana...

sta si ti dobila?????

arhiTETKE! icon_mrgreen.gif

jos malo pa babe,matori se....... o mladosti!

a bas je bilo tr00! jos onaj stormageddon na kraju icon_smile.gif

moracemo da ponovimo, mozemo i necake da vodimo! rekreacija! icon_mrgreen.gif

Posted
evo novootkrivena tetke s caletove strane samo malo da se javi familiji icon_mrgreen.gif

medo, kako napreduje potraga za techom? icon_mrgreen.gif

Ja sam sinoc bio mnogo pijan.

Al nema veze ti si mi sad druga tetka, a naci cemo mi tecu... icon_biggrin.gif

Posted

Momci,imamo problem...konkurencija nam je WS tirbute,tako da nisam siguran da ce nam dati Here I go again da sviramo,ako se to desi,nekome cu se NAJEBATI KUCNOG LJUBIMCA,kako sam popizdeo,a zvucali bi bolje od njih sigurno...Ne znam sta ce biti...pitacu njih...pozdrav no.gifpivopije.gif

Posted

Ok,dobro je Matija,znam da je moja pesma LEPSHA od Here I go,mislim,To je DON RIPPER i tako icon_smile.gif

A jebi ga,ovu moju stvar kada snimim bice do jaja,samo da se to desi sto pre,plus je pitanje oce li Marko doci danas na RECORDING SESSIONS...pozdrav!

Posted

aide kad si toljko navalila,sviracemo angels don't killj!!!

mada ja iskreno misljim da smo smorilji i boga i mrave sa tom pesmom!!!

na svakoj svirci smo je svirali!!!!!!!!

ali ajde...

Posted
e da, meda je nasao i postara icon_smile.gif

joj, ja se ne secam ko je to...?!?!?! :ph34:

eh, da onaj stormageddon nas je oduvao!!! a bedak, da ga nije bilo mozda bih i natavila kuci duzim putem!! icon_smile.gif

OD SUMRAKA DO SVITANJA!!!!!

u jeeee.... kad bi to odsvirali...... user posted image