Tower... Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 E, Drvoljube, kakva ti je to extremna sexy kucna produkcija, molim te opisi mi u detalje. OBRAZUJ ME, MOLIM TE!!! Mislim, zasto je Njiva sranje, a tvoje stvari su extra, sta to ti uradis, keve ti? Quote
Vucko Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Ma ok,dogovoricemo se...nije frka... Ali ajd da skinete tog jebenog Impellitteria,ja cu da izdrkam solo...namesticu moj pravi zvuk ima da razbija...a sutra na Lake-u ce da bude chudo...ali ajd donecu ti neke nase fotke,pa da uradimo sajt kako treba,konacno...pozdrav,ok? Moze, potrudicu se da u toku sledece nedelje napravim, kakav takav sajt, pa da pokacimo slidze, snimke sa svirke i naravno novi ultra mega giga zajebani Lake.... Pozdrav, Obaveze zovu... Quote
Buba :) Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 evo novootkrivena tetke s caletove strane samo malo da se javi familiji medo, kako napreduje potraga za techom? Quote
Vucko Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 UUUOOOU, nova tetka Nego Ripperu snimi vise onu tvoju stvar, da uvezbamo, pa mozda i odsviramo 18. nemoj da si lenja Ribetina!!! Quote
Tower... Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Mislim da je Drvoljub proslost. Ostala je samo... RIBETINA (novootrkivena Uroseva super-heroj strana). Quote
Osmi Putnik Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Eh BIBI nema mede na netu,nisam ga video 1000 godina,pozdrav uzivaj...iskreno nemam pojma sta je uradio...poz Quote
Osmi Putnik Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Ma ok snimicu,uveo sam neke sitne promene,ima kontra punkta,umesto F maja sviram F6(sekstakord),ima i nekih vodjica,snimicu cim dobijem gitaru,dobicete to najkasnije do Utorka,a mozda najverovatnije u ponedeljak...Matkovicu...Ako sam ja riba,onda je moja riba lez(boss) Cuces razliku u produkciji i zvuku...donecu ti snimak...ako budem mogao da ti dam,takvi rariteti velikog benda se ne daju tek tako pozdrav Dambo Slonce Quote
Tower... Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 I apologajz, ju heve zayebao chack i Jasona Backerra. Quote
Buba :) Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 @osmi putnik: e jebiga.... pojavice se jednom valjda @Vuchko: siri nam se familija Quote
Tower... Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Moja riba ce biti strejt (digitech). This was a lame pun. Quote
Goatik Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 @Vuchko: siri nam se familija hehe, a postacemo i babe!!! buahaha!!! bibi, ZAOVO moja!!! svaka cast za konstrukcije!! sta je dule dobio?? p.s. kad cemo opetr kuci onako tr00???!!! Quote
Buba :) Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 e, meni je tek sad ortakinja javila za konstrukcije! prelepa 7ica! ne znam za dusana... sta si ti dobila????? arhiTETKE! jos malo pa babe,matori se....... o mladosti! a bas je bilo tr00! jos onaj stormageddon na kraju moracemo da ponovimo, mozemo i necake da vodimo! rekreacija! Quote
Zli Meda Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 evo novootkrivena tetke s caletove strane samo malo da se javi familiji medo, kako napreduje potraga za techom? Ja sam sinoc bio mnogo pijan. Al nema veze ti si mi sad druga tetka, a naci cemo mi tecu... Quote
Buba :) Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 pa sta?????? secas li se koga si mi sve nudio?????? eh omladino..... e da, meda je nasao i postara Quote
Osmi Putnik Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 da i to Nervoznog postara Nova godina,kuca na vratima...(Nervozni Postar) Quote
Osmi Putnik Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Momci,imamo problem...konkurencija nam je WS tirbute,tako da nisam siguran da ce nam dati Here I go again da sviramo,ako se to desi,nekome cu se NAJEBATI KUCNOG LJUBIMCA,kako sam popizdeo,a zvucali bi bolje od njih sigurno...Ne znam sta ce biti...pitacu njih...pozdrav Quote
Leshina Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 ma opusteno bre I da ne sviramo... hladne noci ti i ja OD SUMRAKA DO SVITANJA!!!!! Quote
Osmi Putnik Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Ok,dobro je Matija,znam da je moja pesma LEPSHA od Here I go,mislim,To je DON RIPPER i tako A jebi ga,ovu moju stvar kada snimim bice do jaja,samo da se to desi sto pre,plus je pitanje oce li Marko doci danas na RECORDING SESSIONS...pozdrav! Quote
Buba :) Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 jel vi to svirate sad u petak???? ko sve svira?!?!? obavezno angels don't kill aj skinite nesto od jagoda Quote
Leshina Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 aide kad si toljko navalila,sviracemo angels don't killj!!! mada ja iskreno misljim da smo smorilji i boga i mrave sa tom pesmom!!! na svakoj svirci smo je svirali!!!!!!!! ali ajde... Quote
Buba :) Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 e pa ja sam vas svega jednom slusala... ne morate Quote
Шöне Мики Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 sto vam jos uvek stoji onaj stari sajt? Quote
Goatik Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 e da, meda je nasao i postara joj, ja se ne secam ko je to...?!?!?! :ph34: eh, da onaj stormageddon nas je oduvao!!! a bedak, da ga nije bilo mozda bih i natavila kuci duzim putem!! OD SUMRAKA DO SVITANJA!!!!! u jeeee.... kad bi to odsvirali...... Quote
Buba :) Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 hahhahha metalni radnici, najjaca pesma ma da nije bilo stormageddona i svirke isla bih pesaka sve do sela mi, zarkova poshtar je ogi Quote
Recommended Posts