GolluM Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Stimpi kako ces ti da pevas Angels Don't Kill, rece mi Celavi za onaj peh. Ocete ipak to raditi? Quote
Шöне Мики Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 mi smo troo underground jer tako nego respect za Stormageddon dolazim da vam dam podrsku sutra Ne,u tom bendu smo samo Bane i ja,sviramo tehnicki.......uostalom,cuce se..... Quote
Шöне Мики Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 tehnički sviramo tehnicku muziku....to je bilo zajebavanje....muziku koja koristi tehnologiju,to jest tehnolosku muzku Quote
Zli Meda Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Stimpi kako ces ti da pevas Angels Don't Kill, rece mi Celavi za onaj peh. Ocete ipak to raditi? ocemo brate!!!! zgutacu neo angin Quote
NeSa Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 NEKE MAJKE CE BITI JEBANE U SREDU!!!!!!!!!!!! interesting Quote
GolluM Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 ocemo brate!!!! zgutacu neo angin TOOOOOOOOOO!!!! Evo, ja da jedem pa krecem na svirku! BICE PAKAO!!!! Quote
Old Smuggler Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 sviramo tehnicku muziku....to je bilo zajebavanje....muziku koja koristi tehnologiju,to jest tehnolosku muzku Da stvarno. Te električne gitare, čudo tehnike ... Quote
Шарки Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Ja već došao kući. Odsvirao sam šta sam imao. Pobeđuje Underdeath 100% a navijam za vas. Muzika vam je kurac, ali ste uvežbani NENORMALNO DOBRO, pa vam želim da pojebete neke strine večeras! Quote
Шöне Мики Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 napravili ste odlicnu atmosferu....najvise publike je,cini mi se, bilo na vasem nastupu,mozda i pobedite......svejedno,vidimo se na jos nekoj svirci uzivo Quote
Misantrophil Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 super je bilo samo tako nastavite Quote
Postmortal Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Дакле, Стормагедон је победио у полуфиналу Демо мастерса освојивши 1. место! Хвала вам свима на подршци и видимо се у финалу, зар не? Quote
Zli Meda Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Ja sam presrecan za ovu nasu pobedu ali to je daleko od prave pobede.U svakom slucaju svako je imao svoje cari sinoc ali SVAKA CAST UNDERDEATH-U na uvezbanosti!!! Quote
Шöне Мики Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Ja sam presrecan za ovu nasu pobedu ali to je daleko od prave pobede.U svakom slucaju svako je imao svoje cari sinoc ali SVAKA CAST UNDERDEATH-U na uvezbanosti!!! a sta bi sa onim da se namestaju glasovi ? Quote
Zli Meda Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Podrzavam sve sto valja a ono sto sam cuo sinoc je jebalo kevu!ali dobro moj bend je imao najbolju atmosveru na takmicenju i najvise smo ljudi digli na noge,ali uvezbanost nam nije bila bas sasvim na nivou.Uzgred na finalu ANEX 100%ispada smiler ima neke male sanse sto znaci da nam na super finalu ostajemo mi i underdeath koji su ipak ulozili vise truda i vremena od nas,plus sto imaju vise iskustva. pa neka bolji pobedi Quote
Zli Meda Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 a sta bi sa onim da se namestaju glasovi ? Glasovi koje smo dobili, dobili smo dirktno od nasih fanova svako ko je hteo da glasa za nas poznaje nas rad i dao nam je kartu i rekao za koga da se glasa od ostalih bendova.A i zapitaj se da li bi nam fanovi nekog drugog bend dali kartu? Ovo je bilo sve legalno nikog mi ne ostecujemo. Quote
GolluM Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 (edited) POBEDAAAAAA! Svaka cast! Znaci otpada mi glava od bangovanja Bilo je pakleno! Jedva cekam finale I spremite jos neku pesmu za svaki slucaj, da ne morate dve puta moonblood ako vam Vlada dozvoli bis Edited October 13, 2005 by GolluM Quote
Shores Of Antartica Posted October 13, 2005 Author Report Posted October 13, 2005 POBEDAAAAAA! Svaka cast! Znaci otpada mi glava od bangovanja :rockevil: Bilo je pakleno! Jedva cekam finale I spremite jos neku pesmu za svaki slucaj, da ne morate dve puta moonblood ako vam Vlada dozvoli bis Sigurno,mada mislim da mozemo da spremimo Finntroll kao obradu plus Hodocasce da nemoramo stalno isti repertoar da radimo Quote
Ketty Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Glasovi koje smo dobili, dobili smo dirktno od nasih fanova svako ko je hteo da glasa za nas poznaje nas rad i dao nam je kartu i rekao za koga da se glasa od ostalih bendova.A i zapitaj se da li bi nam fanovi nekog drugog bend dali kartu? Ovo je bilo sve legalno nikog mi ne ostecujemo. Ti fanovi mogu jedino da budu vasi ortaci i ortakinje(s obzirom da vam je ovo tek prva svirka),a necete uvek moci da se oslanjate na njihove glasove kao neku garanciju za prolazak dalje. To je vec po sistemu ko dovuche najvishe ortaka,koji si i ti sam,chini mi se, pljuvao. Prosto,stiche se utisak kao da je vama jedino stalo do toga da pobedite... pokrice vam je to shto ste zvucali sjajno. Ubuduce i malo manje reklame i sve ce biti savrsheno. Quote
Zli Meda Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Pobeđuje Underdeath 100% Muzika vam je kurac AH IRONIJA. Quote
Zli Meda Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Ti fanovi mogu jedino da budu vasi ortaci i ortakinje(s obzirom da vam je ovo tek prva svirka),a necete uvek moci da se oslanjate na njihove glasove kao neku garanciju za prolazak dalje. To je vec po sistemu ko dovuche najvishe ortaka,koji si i ti sam,chini mi se, pljuvao. Prosto,stiche se utisak kao da je vama jedino stalo do toga da pobedite... pokrice vam je to shto ste zvucali sjajno. Ubuduce i malo manje reklame i sve ce biti savrsheno. Ortaci ne ortaci fanovi su fanovi i svakog dana ih je sve vise meni je stalo samo da ljudi cuju bend koji nije ogranicen nekim bendom ili jednim pravcem i da vide da takve stvari valjaju. e da i sta ti znaci onaj chupa chups u iscekivanju? Quote
Shores Of Antartica Posted October 13, 2005 Author Report Posted October 13, 2005 Nego ocu da vidim snimak sa svirke Ovako bih ga nazvao Stormageddon live in half empty room Mada Stormageedon live@Demo Masters Massacre 12.10 ne bi bio los naziv isto Quote
Misantrophil Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 a jer ste napravili video snimak Quote
Recommended Posts