Goatik Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 ajao, da!!! e jebaga..... tetka poslavljala pa se ne seca... IJAOOO, metalni radnici...! sto je najjace, imam je na mp3ju...! Quote
Tower... Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Odlaze u zoru Odlaze u vece Da ukrote rijeku Od gvozdja sto tece Dok nad gradom nebo spi Svako od njih za nas bdi Budni sanjaju Metalni radnici Hiljadu stepeni Oko njih kad gori U znojavoj ruci Celik progovori Dan nam zivot bude let Iskovace novi svijet Oni mogu to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! METALNI RADNICI!!! Quote
Tower... Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Ali mnogo mi je cudno, odslusam Moonblood, pa ih gledam kako sviraju Europe. To je isti bend... ne ide mi u glavu. Ali Moonblood j*be kevu. Quote
Vucko Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 A jes dobar taj Moonblood ... I sada kad imamo vremena odsviramo i setimo se starih dobrih Black dana Quote
Tower... Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Ima do sise thrashy riff na pocetku. Quote
Zli Meda Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Evo nas mucimo muku sa ponovnim snimanjem Lake of Dying tears... Quote
*Angeldust* Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 A jes dobar taj Moonblood ... I sada kad imamo vremena odsviramo i setimo se starih dobrih Black dana to vam je bila najbolja stvar Quote
~MaX~ Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 jel mogu ja da dobijem neki demo?.....ako ga uopshte ima..... Quote
Buba :) Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 imam ja! aj snimite lake opet, mnooooogo je losh onaj snimak, steta da bude tako, pesma je odlicna Quote
Goatik Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 sto, bas je tr00!!! ajde, malo, nije da vas teram, ali poradite malo na snimanju novih pesama, poradite i malo na sajtu pa da se vratite u velikom stilu!! nedostajete mi.... Quote
Vucko Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Bice bice... Malo smo posustali zbog ovih Tributa, ali brzo ce to sve da se vrati na svoje mesto.... Quote
Vucko Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 jel mogu ja da dobijem neki demo?.....ako ga uopshte ima..... Imamo za sada samo Lake, koji je mogao da se skine na www.stormageddon.cjb.net, ali mislim da to vise ne radi... U svakom slucaju, ponovo smo ga snimili i treba jos da uradimo vokale pa cemo to baciti na neki privremeni sajtic!!!! Quote
Goatik Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 jjjjjjjjjoj, pa zasto vas onoliko ispljuvase na H&H...?! kukala im majka....... Quote
Tower... Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 http://www.hardandheavy.net/home.html Jeb*se vam mater, ja vas malo branih! Quote
Buba :) Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 hvala! ne usudjujem se da odem na jos neki forum, postace previse rizicno Quote
Vucko Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 jjjjjjjjjoj, pa zasto vas onoliko ispljuvase na H&H...?! kukala im majka....... Ljubomorni su sto nemaju Tetku i Tecu i sestre i bracu.... Quote
Vucko Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Eh sad pogledah tu recenziju... Pa boze moj covek sudi na osnovu onoga sto je dobio (pretpostavljam od Coka, jer niko od nas nije slao te stvari, bas zbog ovakvih recenzija) ... I jos jednom te gluposti nam se obise o glavu: "Smarao sam se kuci pa sam napravio black band", "Posle jedne probe snimili smo pesmu".... Ali dobro, od pocetne postave ostali su samo Matija i Meda promenjen pravac koji se radi... Kad snimimo vokale za Lake, i snimimo jos neku pesmicu, sa nekom normalnom biografijom benda pa ce valjda biti bolje!!! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Ljubomorni su sto nemaju Tetku i Tecu i sestre i bracu.... nego sta! Quote
Goatik Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Ljubomorni su sto nemaju Tetku i Tecu i sestre i bracu.... tako je, necace!! mnogo mi je krivo zbog recenzije.. nadam se da nece previse uticati na buducnost benda..... samo vi nastavite sa radom! Quote
Шöне Мики Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Eh sad pogledah tu recenziju... Pa boze moj covek sudi na osnovu onoga sto je dobio (pretpostavljam od Coka, jer niko od nas nije slao te stvari, bas zbog ovakvih recenzija) ... I jos jednom te gluposti nam se obise o glavu: "Smarao sam se kuci pa sam napravio black band", "Posle jedne probe snimili smo pesmu".... Ali dobro, od pocetne postave ostali su samo Matija i Meda promenjen pravac koji se radi... Kad snimimo vokale za Lake, i snimimo jos neku pesmicu, sa nekom normalnom biografijom benda pa ce valjda biti bolje!!! recenzija je glupost ziva,kao i uopste Cokovo sirenje promo diska sa 2 muzicki potpuno razlicite pesme.....promo sa 2 pesme.... Vi lepo kad snimite nove stvari posaljite,pa cete (valjda) dobiti bolju recenziju btw,nece vas ubiti losa kritika Quote
Goatik Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 btw,nece vas ubiti losa kritika ja se iskreno nadam! Quote
Recommended Posts