Jump to content

Recommended Posts

Posted

ajao, da!!! e jebaga..... tetka poslavljala pa se ne seca... icon_mrgreen.gif

IJAOOO, metalni radnici...! icon_rockdevil.gif sto je najjace, imam je na mp3ju...! icon_mrgreen.gif

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odlaze u zoru

Odlaze u vece

Da ukrote rijeku

Od gvozdja sto tece

Dok nad gradom nebo spi

Svako od njih za nas bdi

Budni sanjaju

Metalni radnici

Hiljadu stepeni

Oko njih kad gori

U znojavoj ruci

Celik progovori

Dan nam zivot bude let

Iskovace novi svijet

Oni mogu to

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

METALNI RADNICI!!! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gifmusik19.gifmusik19.gifmusik19.gifmusik20.gif

Posted

sto, bas je tr00!!! ajde, malo, nije da vas teram, ali poradite malo na snimanju novih pesama, poradite i malo na sajtu pa da se vratite u velikom stilu!! nedostajete mi....

Posted
jel mogu ja da dobijem neki demo?.....ako ga uopshte ima.....

Imamo za sada samo Lake, koji je mogao da se skine na www.stormageddon.cjb.net, ali mislim da to vise ne radi... U svakom slucaju, ponovo smo ga snimili i treba jos da uradimo vokale pa cemo to baciti na neki privremeni sajtic!!!!

Posted

Eh sad pogledah tu recenziju... Pa boze moj covek sudi na osnovu onoga sto je dobio (pretpostavljam od Coka, jer niko od nas nije slao te stvari, bas zbog ovakvih recenzija) ... I jos jednom te gluposti nam se obise o glavu: "Smarao sam se kuci pa sam napravio black band", "Posle jedne probe snimili smo pesmu".... Ali dobro, od pocetne postave ostali su samo Matija i Meda promenjen pravac koji se radi...

Kad snimimo vokale za Lake, i snimimo jos neku pesmicu, sa nekom normalnom biografijom benda pa ce valjda biti bolje!!! pivopije.gifpivopije.gif

Posted
Ljubomorni su sto nemaju Tetku i Tecu i sestre i bracu.... biggrin.gifbiggrin.gif

icon_mrgreen.gifpivopije.gif

tako je, necace!!

mnogo mi je krivo zbog recenzije.. nadam se da nece previse uticati na buducnost benda..... icon_sad.gif

samo vi nastavite sa radom! pivopije.gif

Posted
Eh sad pogledah tu recenziju... Pa boze moj covek sudi na osnovu onoga sto je dobio (pretpostavljam od Coka, jer niko od nas nije slao te stvari, bas zbog ovakvih recenzija) ... I jos jednom te gluposti nam se obise o glavu: "Smarao sam se kuci pa sam napravio black band", "Posle jedne probe snimili smo pesmu".... Ali dobro, od pocetne postave ostali su samo Matija i Meda promenjen pravac koji se radi...

Kad snimimo vokale za Lake, i snimimo jos neku pesmicu, sa nekom normalnom biografijom benda pa ce valjda biti bolje!!! pivopije.gifpivopije.gif

recenzija je glupost ziva,kao i uopste Cokovo sirenje promo diska sa 2 muzicki potpuno razlicite pesme.....promo sa 2 pesme....laugh.gif

Vi lepo kad snimite nove stvari posaljite,pa cete (valjda) dobiti bolju recenziju icon_smile.gif

btw,nece vas ubiti losa kritika pivopije.gif