Vucko Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Ma samo opusteno, svaka kritika je dobra kritika, uostalom mi smo uvek bili bend oko koga su bila podeljena misljenja, uvek su nas ljudi ili gotivili ili smo im bili trn u oku Quote
Tower... Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 SlavoniC, sto si dao promou ocenu 1/100?!?! Quote
Vucko Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Valjda zato sto vise nismo Black band!! Quote
Goatik Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Ma samo opusteno, svaka kritika je dobra kritika, uostalom mi smo uvek bili bend oko koga su bila podeljena misljenja, uvek su nas ljudi ili gotivili ili smo im bili trn u oku kao king diamond.... nas nije eh, necaci moji..... cisto sumnjam da cu se izvuci iz kreveta za sutrasnju svirku........ mmmalo sam bolesTna..... Quote
Osmi Putnik Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Ma samo opusteno, svaka kritika je dobra kritika, uostalom mi smo uvek bili bend oko koga su bila podeljena misljenja, uvek su nas ljudi ili gotivili ili smo im bili trn u oku Na sve ovo reci cu samo Ucitelj: Deco,ko baca kamehame talac Deca: GOKKKKKKUUUUUUUU Ucitelj:Povucete me za DJOKU Jbg kada ljudi cuju pravi STRMGGDN lepo ce da promene misljenje,uvek ima ljudi koji te vole i koji te mrze,jer su ljubomorni ili na tehniku ili na nesto slicno tome...mada to nije bitno,bitno je to da mi kao bend nikome ne zelimo zlo...pozdrav i sve najbolje,p.s. bice pakao sutra na bini...vidimo se bagro moja Quote
Goatik Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 nista nije kompletni pakao bez mene... buahaha...! salim se. aaaaaaaaaa!!! lepo svirkajte sutra, ako dodjem u ovom zivotu bice super extra fenomenalno!!!!! !! i zelim kompletan izvestaj iz prve ruke...! Quote
Vucko Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Tetka zelimo ti svi da brzo ozdravis, a sutra imas Izvestaj, Limun, Kivi i verovatno snimak sa svirke!!! E, ukljuci 202-ojku oko 17h gostovacemo kod Olge pre svirke.... Uzdravlje Quote
Goatik Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Tetka zelimo ti svi da brzo ozdravis, a sutra imas Izvestaj, Limun, Kivi i verovatno snimak sa svirke!!! E, ukljuci 202-ojku oko 17h gostovacemo kod Olge pre svirke.... Uzdravlje o, necace!!!! pravo u srce si me dirnuo!!! hvala ti...! lepo svirkajte veceras!! Quote
Шöне Мики Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 (edited) SlavoniC, sto si dao promou ocenu 1/100?!?! zato sto ponajem neke clanove,poznajem i one koji su bili u bendu,pa smatram da ne mogu da dam objektivnu ocenu,neke stvari mi se svidjaju,neke ne....i slusao sam taj promo,i negde ranije sam rekao sta mislim,a taj stormageddon ionako vise ne postoji,a nadam se da cu dati 10/10 novom kada ih budem slusao @Vucko sem moonblood vi niste ni bili black tako da to nije razlog btw,kako znate da sam ja ocenjivao? meni samo nije jasno sto nas popljuju i pomenu kada god se prica o nekom bendu u kome je bio Coko,kada je njegova jedina veza sa nasim bendom to sto je slusao demo Edited March 18, 2006 by SlavoniC Quote
Goatik Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 znaci taj covek je goat seed of doom...... Quote
Vucko Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Bilo je extra, sad smo odslusali snimak, sem Maiden-a, gde se marko malo na pocetku pogubio bilo je stvarno super... Ostatak je stvarno extra otpevao... Jos se medi iskljucuvao proc pa je to malo zezalo.... Inace zvuk nam je mnogo lepsi nego prosli put (Respect za Ripperovu novu gitaru ) Quote
Leshina Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 sve to stoji ali ja sam bre ko budala stalno toncu vristao da me pojaca i on me pojaca,pa me smanji!!! da bi mi posle svega toga nesa rekao da sam se dobro cuo i da nije bilo potrebe da se pojacavam!!! :dumbass: Quote
Osmi Putnik Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Meni je bilo ok...ovaj put sam chuo sve na bini osim mede i stimpyja...BRATE MOJA PEDALA RULLES,MEDA MORA DA KUPI PEDALU...A U "MONITOR" DA STAVE MATIJU...Inace je sve bilo ok,osim u Maidenima u kojima me je Marko izbacio iz ritma i tu je sve zaprdelo,ali nema veze...Bice bolje drugi put...i ljudi opominjem...TIM TIM TIM MI SMO TIM...PLUS JOS SVI MORAMO DA SE SMANJIMO...Pozdrav Quote
Leshina Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Meni je bilo ok...ovaj put sam chuo sve na bini osim mede i stimpyja...BRATE MOJA PEDALA RULLES,MEDA MORA DA KUPI PEDALU...A U "MONITOR" DA STAVE MATIJU...Inace je sve bilo ok,osim u Maidenima u kojima me je Marko izbacio iz ritma i tu je sve zaprdelo,ali nema veze...Bice bolje drugi put...i ljudi opominjem...TIM TIM TIM MI SMO TIM...PLUS JOS SVI MORAMO DA SE SMANJIMO...Pozdrav Najiskrenije:meni se svuk medinog proca mnoooooooooooooooogo vise svidja nego zvuk tvoje pedale!!!! ja ti kazem daj medi proc da ti ga sredi i bice bonbona!!! Quote
Osmi Putnik Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Ma zajebi ti to,po prvi put ljudi kazu da su me chuli,jos nesto,ova pedala je vrh,sirova je i svidja mi se,vise se ne odvajam od nje... Quote
Buba :) Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 odlichni ste bili! obavezno opet snimite autorsku, jer je zvuk na onom snimku krsh a pesma je stvarno odlicna! osminecache, obrij one brchice obavezno Quote
Leshina Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 nemoj tako!!! on je spanski turbo faking lavr!!! Quote
Osmi Putnik Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 nemoj tako!!! on je spanski turbo faking lavr!!! hahahahahaha moj stimpy uvek uz mene...ma ok nije frka obrijacu ih i tako to,samo nekako sam tacno znao da si to bila ti sinoc koja mi je prisla,rekoh sigurno je to bibili,ne znam odakle mi to...e pa tetka...we got the deal Quote
Leshina Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 - tintus se manifestuje kao stalno prisutan ton koji se uvek cuje, narocito nocu i kad je tisina. - najcesci uzrok je jak zvuk i izlozenost buci, ponekad je dovoljna i kratkotrajna buka i cao.. - ne moze se izleciti, moze se samo "tretirati" ne bi li se smanjili simptomi - ljudi sa izrazenim simptomima mogu imati problem sa spavanjem. toliko taj ton moze biti jak. - ako vam je nakon svirke nekad zujalo u usima ceo dan, to je siguran znak da unistavate sluh - distorzovana gitara je puna frekvenci koje su najstetnije, odnosno najlakse ih cujemo. narocito to dolazi do izrazaja na svirkama i probama. sledeci stupanj ostecenja je gubitak percepcije visokih frekvenci, obicno se javlja (prvo) na jednom uvu. kao da vam je neko smanjio treble na jednom uvetu. prilicno gadno, jer tad pada u vodu sva prica oko snimanja, produkcije i ostalih stvari koje traze pazljivo slusanje. bubnjari su (po mom iskustvu) najcesci uzrok razvaljivanja usiju na probama jer mnogi od njih "ne mogu da sviraju tiho" i "nije im to isto". to vam je kao kondom: mozda nije isto, ali je mnogo sigurnije. ako vec ne mozete da nadjete bubnjara koji ne mora da krlja kad svira onda preporucujem da svi u bendu koriste cepove, pa namestite zvuk tako. nekim pevacima ce ovo predstavljati problem, nekima nece. gitaristi su drugi na listi krivaca, narocito kad provale da se dobar ton dobija onda kad se otpanji pojacalo. ako ste se pitali zasto eric johnoson nosi one slusalice (zapravo antifone) na G3, zasto al di meola vise ne svira elektricnu gitaru, i zasto se hetfield nigde ne pojavljuje bez cepova za usi, to je zbog tinitusa. primera ima jos, i evo linka gde je spisak muzicara koji imaju probleme sa tinitusom (http://tinpan.fortunecity.com/melody/73/tinnitus.html) i neki od njih su izneli svoja iskustva. copy-paste-ovano sa teme na mestu za muzicare!!!! samo clanovi benda stormageddon znaju zasto ovo nije spam!!!! Quote
Buba :) Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 a leba ti necace kako si znao?!?!? al nam je familije bilo sinoc Quote
Buba :) Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 @NeSa: evo slusam osmi putnik! hvala! Quote
Recommended Posts