*SweetPoisonGirl:)* Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 al nam je familije bilo sinoc bilo nas je.... samo mene jos uvek vecina ne zna.... braco, stvarno ste bili super!!! bas mi je drago sto ste prvi!!! Quote
Buba :) Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 @*SPG*: i meni si malo mutna samo mene jos uvek vecina ne zna kriju te roditelji da te familija ne pokvari jos tako malu... je li prosao ws??? crni nam dani u familiji Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Imatew mnogo nepotrebnebuke koja nicemu ne sluzi.....smanjite bubanj i pojacajte gitare......Prijateljski savet.....I malojace bas...... Stvarnosam se trudio,ali nikako nisammogao da razaznam sta je sta....sem malo klavijatura i bubnja..... Quote
Vucko Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 A U "MONITOR" DA STAVE MATIJU... Monitor hmmmmm.... Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 .PLUS JOS SVI MORAMO DA SE SMANJIMO So true Quote
Vucko Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 (edited) U kurac ulogovao sam se ko vucko. Edited March 19, 2006 by Vucko Quote
Zli Meda Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 1.Matija nemoj da jedes govna 5 puta si trazio da te pojacaju a nama kenjas! 2.Ja sam bio pijan ko letva tako da mi je sve bilo kul kako god da smo bili podeseni! 3.Naravno da treba da se smanjimo taj problem imamo i na probama!!! 4.Od sledece probe cemo pokusati novu foru podesavanja volume-a. Quote
Zli Meda Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 So true E buraz koj si ti sa svirke jel se znas sa nekim iz benda il? Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 @*SPG*: i meni si malo mutna kriju te roditelji da te familija ne pokvari jos tako malu... je li prosao ws??? crni nam dani u familiji nema sta da me kriju, ja sam vec pokvarena.... mislim da su pored nasih stormageddona prosli jos wooden puppets i d.d.t. Quote
Zli Meda Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 pored nasih stormageddona Iskreno vasih! Quote
Zli Meda Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Ma zajebi ti to,po prvi put ljudi kazu da su me chuli,jos nesto,ova pedala je vrh,sirova je i svidja mi se,vise se ne odvajam od nje... Treba da je ukombinujes sa procom kad ga vec imas, greota da truli!!! Quote
Vucko Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Imatew mnogo nepotrebnebuke koja nicemu ne sluzi.....smanjite bubanj i pojacajte gitare......Prijateljski savet.....I malojace bas...... Stvarnosam se trudio,ali nikako nisammogao da razaznam sta je sta....sem malo klavijatura i bubnja..... Bogami to si skroz u pravu, pogotovu za bas.... Jebiga basomrsci mi rekose da sam mnogo glasan i ja ispadoh naivan, pa se smanjio Jebiga hvala na konstruktivnoj kritici, jer to nam je stvarno veliki problem i trudicemo se sto pre da ga resimo Quote
blacksmith Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Bass se uopste nije cuo kako treba, ali mislim da se kompletno niste dobro podesili... Vi ste jedini od svih bendova te veceri koji je napravio buku, a jedini razlog su po meni gitare, jer se bas i kljava i nisu culu... autorska stvar vam je dojaja...izazvala je pozitivne reakcije kod kolega muzicara u publici... i da, hvala Leshini za najavu... Quote
Vucko Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Hvala, to nam mnogo znaci za autorsku, a sto se buke tice resicemo i to... Jebiga, mnogo nas je, tonac nije od neke vece pomoci i sta da se radi... Long live COB, sta cete svirati na toj svirci i koji je to bend? Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 E buraz koj si ti sa svirke jel se znas sa nekim iz benda il? Ne znam nikoga iz benda..... Imam puno svoga ozvucenja,te stoga znam i nesto oko zvuka..... Tonac sam u mom bendicu koji nije iz bg.. Nije to nista strasno,ali ima ljudi koji ze razumeju u to i da ne bude ono > napaljeni klinci.....Nije pos'o samo popeti se na binu i rokati....Mora finese sredjivati..... Aj pa da ubuduce bude sve kak' valja.... Quote
blacksmith Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Hvala, to nam mnogo znaci za autorsku, a sto se buke tice resicemo i to... Jebiga, mnogo nas je, tonac nije od neke vece pomoci i sta da se radi... Long live COB, sta cete svirati na toj svirci i koji je to bend? predpostavljam da ste vecinom prilicno mladi, neznam vam godista, stoga veliki respect za autorsku...cini mi se da ste je vise vezbali nego ostale pesme jer je iskusno zvucala, neznam ja sam vas prvi put cuo...uglavnom autorska je super...samo napred! pa jel da spamujem ovde za spisak pesama za tribute to cob? Quote
Шöне Мики Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 - tintus se manifestuje kao stalno prisutan ton koji se uvek cuje, narocito nocu i kad je tisina. - najcesci uzrok je jak zvuk i izlozenost buci, ponekad je dovoljna i kratkotrajna buka i cao.. - ne moze se izleciti, moze se samo "tretirati" ne bi li se smanjili simptomi - ljudi sa izrazenim simptomima mogu imati problem sa spavanjem. toliko taj ton moze biti jak. - ako vam je nakon svirke nekad zujalo u usima ceo dan, to je siguran znak da unistavate sluh - distorzovana gitara je puna frekvenci koje su najstetnije, odnosno najlakse ih cujemo. narocito to dolazi do izrazaja na svirkama i probama. sledeci stupanj ostecenja je gubitak percepcije visokih frekvenci, obicno se javlja (prvo) na jednom uvu. kao da vam je neko smanjio treble na jednom uvetu. prilicno gadno, jer tad pada u vodu sva prica oko snimanja, produkcije i ostalih stvari koje traze pazljivo slusanje. bubnjari su (po mom iskustvu) najcesci uzrok razvaljivanja usiju na probama jer mnogi od njih "ne mogu da sviraju tiho" i "nije im to isto". to vam je kao kondom: mozda nije isto, ali je mnogo sigurnije. ako vec ne mozete da nadjete bubnjara koji ne mora da krlja kad svira onda preporucujem da svi u bendu koriste cepove, pa namestite zvuk tako. nekim pevacima ce ovo predstavljati problem, nekima nece. gitaristi su drugi na listi krivaca, narocito kad provale da se dobar ton dobija onda kad se otpanji pojacalo. ako ste se pitali zasto eric johnoson nosi one slusalice (zapravo antifone) na G3, zasto al di meola vise ne svira elektricnu gitaru, i zasto se hetfield nigde ne pojavljuje bez cepova za usi, to je zbog tinitusa. primera ima jos, i evo linka gde je spisak muzicara koji imaju probleme sa tinitusom (http://tinpan.fortunecity.com/melody/73/tinnitus.html) i neki od njih su izneli svoja iskustva. copy-paste-ovano sa teme na mestu za muzicare!!!! samo clanovi benda stormageddon znaju zasto ovo nije spam!!!! sranje....meni je to vec pocelo da se dogadja sad bez zajebancije....ubi ona blekcina na probama,slabije cujem na jedno uvo Quote
Vucko Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Slobodno... COB mnogo gotivimo, cak smo hteli i mi da pravimo tribute, ali se dosta stvari promenilo i stvarno mi je drago da je neko uradio, jer je to bas hrabar potez.... Mislim da ce biti dosta publike jer stvarno ljudimnooooogo gotive boddome!!!! Inace sto se godista tice Meda (gitarista) je 90-o god, Marko (pevac) 84, ja sam 83. ... Ostali 89... Jako mlada ekipa sa stvarno ogromnim potencijalom (sebe izdvajam, trudim se da posteno odradim svoj deo posla).... Puno ideja, gomila autorskih koje cekaju na snimanje i jos su svi muzicki maximalno obrazovani... Problem: postojimo tek oko pola godine, i prilicno nam je tesko da uklopimo sestoro ljudi , a da ne pravimo buku... Ali to nam je sada prvo cemu cemo se max. posvetiti.... Normalno za to treba dosta iskustva na sceni i svesni smo toga.... Pozdrav svima i sve najbolje! Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Fino.....Hrabro......Svaka Cast........Sta da kazem.... Rekoh ja...Docice zvuk na svoje..... Ovamo gde sviram nas je 8-oro....Imamo dva bubnjara.... Retardirano...... Quote
Vucko Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Sto retardirano Floydi imaju 2 bubnjara Ako znate sta radite to moze da bude extra originalno... Ali ja ne smem da pomislim sta bi bilo da je nas osmoro! Bilo bi tu debelog raspada Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Sto retardirano Floydi imaju 2 bubnjara Ako znate sta radite to moze da bude extra originalno... Ali ja ne smem da pomislim sta bi bilo da je nas osmoro! Bilo bi tu debelog raspada Ne super zvuci,ali problem je naci angazman,pa to naplatiti..... Stvarno ima jako dobrih fazona....Usvirani smo do jaja....Svi sviraju duzi niz godina....Ja i jedan od gitarista najmladji..... '85..... Ostali imaju brdo iskustva,tako da je ql..... Quote
blacksmith Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Problem: postojimo tek oko pola godine, i prilicno nam je tesko da uklopimo sestoro ljudi , a da ne pravimo buku... Ali to nam je sada prvo cemu cemo se max. posvetiti.... Normalno za to treba dosta iskustva na sceni i svesni smo toga.... Vidis ja sam mislio da postojite duze...takav sam utisak steko, a to bas menja stvar kad je vas problem u pitanju...Tek ce te vi da rockate...A sto se tice vaseg iskustva imam neki utisak da ste imali solidan broj svirki? A za cob cemo svirati verovatno ovako: silent night bodom night, Towards dead end, everytime i die, downfall, hate me, i mozda aces high. vole ljudi bodome ali dzabe kad cemo verovatno zadnji da sviramo...ja cu da odem, sviraj ti vucko bas... Quote
Leshina Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 1.Matija nemoj da jedes govna 5 puta si trazio da te pojacaju a nama kenjas! 2.Ja sam bio pijan ko letva tako da mi je sve bilo kul kako god da smo bili podeseni! 3.Naravno da treba da se smanjimo taj problem imamo i na probama!!! 4.Od sledece probe cemo pokusati novu foru podesavanja volume-a. mislio sam na otpanjivanje na probama retardirana moronoidna stoko!!!!! Quote
Recommended Posts