Leshina Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Bass se uopste nije cuo kako treba, ali mislim da se kompletno niste dobro podesili... Vi ste jedini od svih bendova te veceri koji je napravio buku, a jedini razlog su po meni gitare, jer se bas i KLJAVA i nisu culu... zato sam i trazio da me pojacaju!!!! gitare su bile super otpanjene!!!! Quote
Leshina Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 I LJUDI DAJTE VISE DA SE NE SVADJAMO!!! PEACE!!!!!!! Quote
Leshina Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Vidis ja sam mislio da postojite duze...takav sam utisak steko, a to bas menja stvar kad je vas problem u pitanju...Tek ce te vi da rockate...A sto se tice vaseg iskustva imam neki utisak da ste imali solidan broj svirki? A za cob cemo svirati verovatno ovako: silent night bodom night, Towards dead end, everytime i die, downfall, hate me, i mozda aces high. vole ljudi bodome ali dzabe kad cemo verovatno zadnji da sviramo...ja cu da odem, sviraj ti vucko bas... JA CU DA SVIRAM BAS JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! JA ZNAM DA SVIRAM BAS!!!!!! Quote
blacksmith Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 JA CU DA SVIRAM BAS JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! JA ZNAM DA SVIRAM BAS!!!!!! e pa ako znas da sviras bas onda nemoze...poremetices koncepciju benda... mora neko ko nezna da svira... ZATO SAM I PITAO VUCKA... Quote
Vucko Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Eto ti sad najebah ni kriv ni duzan... Inace stimpi tvoje kljave su razorile skc... A to stoji dokumentovano na snimku... Tako da je ono pojacavanje posle svake pesme stvarno bilo horor!! Normalno je da ti ne cujes dovoljno dobro sebe kad kljave idu samo preko razglasa... Mislite o tome.... Quote
Vucko Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 e pa ako znas da sviras bas onda nemoze...poremetices koncepciju benda... mora neko ko nezna da svira... ZATO SAM I PITAO VUCKA... Jebiga stvarno bih voleo da sviram u Boddom tributu, ali bas nemam vremena, previse je obaveza na faxu, a red bi bio da se privodi kraju, tako da jedva postizem i ovo sa Sormageddonom!!!! Nadam se da cete naci adekvatnu zamenu i da cete razbiti na svirci.... Jebiga bedak sto svirate poslednji, mada ko zna ako bendovi pre budu dobri ostace ljudi, a ako ne ostace Troo fanovi Bodoma Quote
blacksmith Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 (edited) ma zezo sam se netrazimo mi basistu...ustvari ja i jesam basista...nego kazem smoricu se ako budemo zadnji svirali i otici cu, pa nece biti basiste, i onda mora da svira neko ko nezna, pa sam pitao tebe...haha...salim se. a kako ste se snimali, jel kamerom? snimali smo se i mi na probi, i kod nas se na snimku najace cula klavijatura i vokal, a dok smo bili na probi klavijatura se uopsti nije jako cula...to je zato sto fotoaparati i neke kamere najbolje beleze tu frekvenciju zvuka na kojoj je kljava...jedino bolje kamere naprave i bolji snimak...zavisi i odakle je snimano... Edited March 21, 2006 by blacksmith Quote
Zli Meda Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 A sorry, ja skapirao da posle toga izlazis iz benda!!! my mystake!! Snimali smo kamerom, ali mi je prilicno dobra sto se tice snimanja zvuka, sa njom smo snimali nekoliko svirki i mikrofon prilicno realno hvata... Medjutim bas mi je dosta ljudi reklo da je bilo preglasno (Ja i h na bini isto nisam cuo, sta da se radi kad nema monitora) Ali monitori ili ne, jedini smo pravili buku i to je cinjenica tako da nam ovaj put stvarno niko nije kriv... Quote
Vucko Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Opet se pogresno ulogovah, ja napisah ovo gore! Quote
Zli Meda Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Vidis ja sam mislio da postojite duze...takav sam utisak steko, a to bas menja stvar kad je vas problem u pitanju...Tek ce te vi da rockate...A sto se tice vaseg iskustva imam neki utisak da ste imali solidan broj svirki? A za cob cemo svirati verovatno ovako: silent night bodom night, Towards dead end, everytime i die, downfall, hate me, i mozda aces high. vole ljudi bodome ali dzabe kad cemo verovatno zadnji da sviramo...ja cu da odem, sviraj ti vucko bas... Ja dolazim 100% na vasu svirku!!!!! Jedva cekam !!!!!! Prvi put da cujem nekog ko ozbiljno radi COB!!!!! Nek vam je svaka sreca! Quote
Zli Meda Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Necu vise nikad da budem pijan pred nastup!!!!! Covece uopste nemozes da provalis koji je koj prag na gitari. Quote
blacksmith Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Necu vise nikad da budem pijan pred nastup!!!!! Covece uopste nemozes da provalis koji je koj prag na gitari. ma da, ali sta god da sviras ti zvuci dojaja...mislim, zavisi u kom si stanju pijanosti... Ja dolazim 100% na vasu svirku!!!!! Jedva cekam !!!!!! Prvi put da cujem nekog ko ozbiljno radi COB!!!!! fala na podrsci...ispostavilo se da nismo mi bas ozbiljni...svirka sutra, a mi uopste nemamo probe, boli nas djoka...mada bice dobro Quote
Vucko Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 He poznato mi je to... Bogami pred ovu poslednju svirku nismo imali probu dve nedelje.... I bogami kako sam ocekivao, dobro smo mi i zvucali!!! Quote
Buba :) Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 necaci skroz ste dobri bili! meni ste i na onoj prosloj svirci - kad ste svirali s dehumanizerom i flushom zvucali odlicno, ali kad sam cula snimak... au, loshe. pevach ima odlican glas za iced earth, ali za ostalo... jebiga, mozda je samo moc navike u pitanju. Quote
Zli Meda Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Jebiga sta ces videcemo jos za taj vokal... Quote
Goatik Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 navika nego sta!! ja se vec navikla!!! poz necaci moji! ja da se javim da sam ziva...! Quote
Zli Meda Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 Nemam pojma ali marko ima potpuno isti glas ko Iced Earth to je odlicno... Ali ne znam dal moze neke svoje fore da napravi... Quote
Tower... Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Pokvaren mi komp, pisem od ortaka, kad ce sledeca svirka? Quote
Vucko Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Ne zna se, do superfinala nista nismo planirali, spremamo se za to i radimo autorske, dve nove su potpuno gotove, tako da ako upadne neko gostovanje najverovatnije ce se cuti!!!! Quote
Leshina Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 sledece finale nije u studiju!!!! posle tog finala je super ultra zoom blic zbljoindgz finale!!!! i ono je u studiju!!!! Quote
Vucko Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Jet mi rece da je u studiu!!!! Pa sad jebem li ga... Nego mogli bismo mi i probu neku da zakazemo, sve nesto kontam da nebi bilo rdjavo!!! Quote
~MaX~ Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Nemam pojma ali marko ima potpuno isti glas ko Iced Earth to je odlicno... Ali ne znam dal moze neke svoje fore da napravi... jebi ga.....da bi napravio svoje fore mora da peva neshto drugo osim Iced-a.....za sve treba vremena....... Quote
Recommended Posts