Jump to content

Recommended Posts

Posted
Bass se uopste nije cuo kako treba, ali mislim da se kompletno niste dobro podesili...

Vi ste jedini od svih bendova te veceri koji je napravio buku, a jedini razlog su po meni gitare, jer se bas i KLJAVA i nisu culu...

zato sam i trazio da me pojacaju!!!!

gitare su bile super otpanjene!!!!

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Vidis ja sam mislio da postojite duze...takav sam utisak steko, a to bas menja stvar kad je vas problem u pitanju...Tek ce te vi da rockate...A sto se tice vaseg iskustva imam neki utisak da ste imali solidan broj svirki?

A za cob cemo svirati verovatno ovako: silent night bodom night, Towards dead end, everytime i die, downfall, hate me, i mozda aces high. vole ljudi bodome ali dzabe kad cemo verovatno zadnji da sviramo...ja cu da odem, sviraj ti vucko bas...

JA CU DA SVIRAM BAS JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

JA ZNAM DA SVIRAM BAS!!!!!!

icon_smile.gificon_smile.gificon_uhoh.gifmhihi.gif

Posted

JA CU DA SVIRAM BAS JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

JA ZNAM DA SVIRAM BAS!!!!!!

e pa ako znas da sviras bas onda nemoze...poremetices koncepciju benda...

mora neko ko nezna da svira... ZATO SAM I PITAO VUCKA... icon_smile.gifpivopije.gif

Posted

Eto ti sad najebah ni kriv ni duzan...

Inace stimpi tvoje kljave su razorile skc... A to stoji dokumentovano na snimku... Tako da je ono pojacavanje posle svake pesme stvarno bilo horor!! Normalno je da ti ne cujes dovoljno dobro sebe kad kljave idu samo preko razglasa... Mislite o tome.... pivopije.gif

Posted
e pa ako znas da sviras bas onda nemoze...poremetices koncepciju benda...

mora neko ko nezna da svira... ZATO SAM I PITAO VUCKA... icon_smile.gifpivopije.gif

Jebiga stvarno bih voleo da sviram u Boddom tributu, ali bas nemam vremena, previse je obaveza na faxu, a red bi bio da se privodi kraju, tako da jedva postizem i ovo sa Sormageddonom!!!! Nadam se da cete naci adekvatnu zamenu i da cete razbiti na svirci....

Jebiga bedak sto svirate poslednji, mada ko zna ako bendovi pre budu dobri ostace ljudi, a ako ne ostace Troo fanovi Bodoma pivopije.gif

Posted (edited)

ma zezo sam se netrazimo mi basistu...ustvari ja i jesam basista...nego kazem smoricu se ako budemo zadnji svirali i otici cu, pa nece biti basiste, i onda mora da svira neko ko nezna, pa sam pitao tebe...haha...salim se.

a kako ste se snimali, jel kamerom? snimali smo se i mi na probi, i kod nas se na snimku najace cula klavijatura i vokal, a dok smo bili na probi klavijatura se uopsti nije jako cula...to je zato sto fotoaparati i neke kamere najbolje beleze tu frekvenciju zvuka na kojoj je kljava...jedino bolje kamere naprave i bolji snimak...zavisi i odakle je snimano...

Edited by blacksmith
Posted

A sorry, ja skapirao da posle toga izlazis iz benda!!! icon_smile.gificon_smile.gif my mystake!!

Snimali smo kamerom, ali mi je prilicno dobra sto se tice snimanja zvuka, sa njom smo snimali nekoliko svirki i mikrofon prilicno realno hvata... Medjutim bas mi je dosta ljudi reklo da je bilo preglasno (Ja i h na bini isto nisam cuo, sta da se radi kad nema monitora) Ali monitori ili ne, jedini smo pravili buku i to je cinjenica tako da nam ovaj put stvarno niko nije kriv... pivopije.gif

Posted
Vidis ja sam mislio da postojite duze...takav sam utisak steko, a to bas menja stvar kad je vas problem u pitanju...Tek ce te vi da rockate...A sto se tice vaseg iskustva imam neki utisak da ste imali solidan broj svirki?

A za cob cemo svirati verovatno ovako: silent night bodom night, Towards dead end, everytime i die, downfall, hate me, i mozda aces high. vole ljudi bodome ali dzabe kad cemo verovatno zadnji da sviramo...ja cu da odem, sviraj ti vucko bas...

Ja dolazim 100% na vasu svirku!!!!!

Jedva cekam !!!!!!

Prvi put da cujem nekog ko ozbiljno radi COB!!!!!

Nek vam je svaka sreca! pivopije.gifpivopije.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gifmusik19.gifmusik19.gif

Posted

Necu vise nikad da budem pijan pred nastup!!!!!

Covece uopste nemozes da provalis koji je koj prag na gitari.

ma da, ali sta god da sviras ti zvuci dojaja...mislim, zavisi u kom si stanju pijanosti...

Ja dolazim 100% na vasu svirku!!!!!

Jedva cekam !!!!!!

Prvi put da cujem nekog ko ozbiljno radi COB!!!!!

fala na podrsci...ispostavilo se da nismo mi bas ozbiljni...svirka sutra, a mi uopste nemamo probe, boli nas djoka...mada bice dobro

Posted

necaci skroz ste dobri bili! icon_mrgreen.gif

meni ste i na onoj prosloj svirci - kad ste svirali s dehumanizerom i flushom zvucali odlicno, ali kad sam cula snimak... au, loshe.

pevach ima odlican glas za iced earth, ali za ostalo... jebiga, mozda je samo moc navike u pitanju.

Posted

Ne zna se, do superfinala nista nismo planirali, spremamo se za to i radimo autorske, dve nove su potpuno gotove, tako da ako upadne neko gostovanje najverovatnije ce se cuti!!!!

Posted
Nemam pojma ali marko ima potpuno isti glas ko Iced Earth to je odlicno...

Ali ne znam dal moze neke svoje fore da napravi...

jebi ga.....da bi napravio svoje fore mora da peva neshto drugo osim Iced-a.....za sve treba vremena.......