Zli Meda Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 super ste bend, ali vam ne trebaju dve gitare... onda zvucite kao gomila buke i boli me glava od toga... inace, mnogo ste slatki, sad kad sam bila u Beogradu,videla i cula sam vas... Onaj maleni gitarista sa vatrenom gitarom je mnogo sladak i UBIJA kako svira.. imam i jednog favorita u bendu, ali necu da ga pominjem... pozdrav, Tea.. Hvala na komplimentima i naravno da ubijam kako sviram. Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 naravno da ubijam kako sviram. da.......u pojam...... sala! bravo medo najjaci si! ti si bog sexa i erotike! ljubi te sestra od tetke! Quote
Missy Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 (edited) A sta je tebe natjeralo da me po tome pamtish? Zemljak,zemljak,nego shta dodjoh kucici... ali jos uvijek u Beogradu... sutra ujutro idem za Sarajevo. - valjda zato sto jedini u bendu imas takav stajling... ostali su manje-vise u nekom "hevi metal" stilu... zemcho, i tebe 'vata IJE forma... Leshina me je pitao o klavijaturisti tj. njemu... eto, nisam te stigla odmjeriti do kraja. iz prve ruke, mogu reci da se moras potruditi oko Bodoma sto se glasa tice... mislim da bi tvom glasu savrseno pristajala pjesma Needled 24/7... samo ti moram priznat' da mi je to za pjesmu rekla jedna prijateljica, ali ona ne zeli da prenosi, pa sam ja umijesto nje. ali ako te interesuje koja prijateljica... hehe A mali slatkis je ovaj Zli Meda... Pa istina je da lijepo sviras, nema sta! saljem vam pozdrav... Tea. Edited April 1, 2006 by *Tea* Quote
Leshina Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Bednice jedan jadni. Zna se ko je muvator u ovom bendu! ma duvaj ga! meda je gej je meda je gej je meda je gej je meda je gej je meda... ...je gej je meda!!! oplodim ti facu pedercino nadojena!!! Quote
Leshina Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 videla sam te juche kako u zarkovu bezuspesno trcis za basom - oko pola 7 uvece jebig. beda. Quote
Leshina Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 A mali slatkis je ovaj Zli Meda... Pa istina je da lijepo sviras, nema sta! saljem vam pozdrav... Tea. zli medenjak punjen macjom povrackom!!!!!!!!!!! Quote
Leshina Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Hvala na komplimentima i naravno da ubijam kako sviram. ma ti si bre jalov kurac!!!brukas bre stormageddon!!! kucko!!! ruzna ti je gitara!!! i ruzno sviras!!! mislis da si neko mudo ako ides u muzicku skolu!!! MOZES DA MI SE SAGNES LEZBEJKO!!! Quote
Leshina Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 E red je da otvorim temu.Znaci bend MoonBlooD melodicni black metal postojimo popilicno dugo kao Devouring Flesh ali ime je promonjeno imamo bunjara i jos jedan gitarista i klavijaturista su se pridruzili bendu. Da ne bi bilo pitanja iz Beograda smo.Postava je sledeca. Dusan (ovdje prisutni Independor)-vokali Alen-gitara Meda-gitara Aca-bas Matija (stimpi)-klavijature Manijak (ovdje prisutni Kolac)-bubnjevi u sta smo mi izrasli.... Quote
Osmi Putnik Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Necu da m i budes kum,kad me budu prosili,neki dani davni,buduci evo vam malo ZANA da ohladite lude glave...svi vi mozete da se folirate,muvatori ovo,ono,ali zna se ko je smeker najveci u bendu,jel tako TEA? Quote
Leshina Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 zna se ko je smeker najveci u bendu,jel tako TEA? JA Quote
Osmi Putnik Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 e brate moraces da nauchis te zarkovachke fore Quote
Missy Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Pa mogu reci da mi se svidja vas pjevac... a i bubnjar je jedno preslatko stvorenjce... nemojte me razumjeti stvarno, ja samo to kazem, ali ne gajim nikakve emocije... ma sve u svemu, vi kao cijeli bend ste slatki... a ja sam rekla da imam favorita, pa sam ih malkice stavila iznad... nemojte se ljutiti! Quote
Goatik Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 ma malo se vise zezate! kako je super kad stavis neki potpuno levi smajli gde mu nije mesto Quote
Leshina Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 e da znas da jeste!!!! :nekipotpunolevismajlikomeovdenijemesto: Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 de ste familijo uvek zanimljivo na ovoj vasoj temi.... :nekipotpunolevismajlikomeovdenijemesto: moj bata rulez! Pa mogu reci da mi se svidja vas pjevac... a i bubnjar je jedno preslatko stvorenjce... jes da su mi braca, ali DA! ljubi vas sestra... Quote
Zli Meda Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 ma duvaj ga! meda je gej je meda je gej je meda je gej je meda je gej je meda... ...je gej je meda!!! oplodim ti facu pedercino nadojena!!! Ljubomorna pizdetino!!!!! Quote
Zli Meda Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Matija znao sam konacno smo sastavili bend koji se sastoji iskljucivo od jebaca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sad smo ko neki teenage boys bend na koji se sve klinke pale!!!!!!!!!!! YES! Quote
Recommended Posts