*SweetPoisonGirl:)* Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Matija znao sam konacno smo sastavili bend koji se sastoji iskljucivo od jebaca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sad smo ko neki teenage boys bend na koji se sve klinke pale!!!!!!!!!!! YES! medo, BOY band.... prosto se ponosim sto sam vam sestra.... Quote
Zli Meda Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 22.aprila je dan planete il tako neko sranje i izgleda cemo svirati mi!!!!! Bice tu neki stariji bendovi tipa bajaga. ZNaci do jaja!!!!!!!!!!!!!!To je sve sto znam za sad. Saznacu gde i u kolko sati pa cu obavestiti. Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 unapred se iskreno radujem tom velelepnom dogadjaju.... Quote
Goatik Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 de ste familijo uvek zanimljivo na ovoj vasoj temi.... moj bata rulez! jes da su mi braca, ali DA! ljubi vas sestra... de si ceri!! pa kako si mi...?! hahaha!!! VI da svirate na danu planete zemlje...?! marsovci jedni... Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 de si ceri!! pa kako si mi...?! hahaha!!! VI da svirate na danu planete zemlje...?! marsovci jedni... evo me kevo! uzivam u zivotu jes' ti ziva, nesto te ne vidjam... i treba da sviraju! neka su marsovci, nasi su! Quote
Vucko Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Eto, toliko o dobrim stvarima. Sinjor Vučko, poslaću vam PP u vezi te audicije za treću, u dogledno vreme, ako vas već Milena nije obavestila o Le Zajebu. :? Nista se mi nismo specijalno dogovorili, samo je rekla da ce nas obavestiti za audiciju... U svakom slucaju sibni porukicu ili javi preko Milene pa cemo se izorganizovati.... Quote
Vucko Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 ma ti si bre jalov kurac!!!brukas bre stormageddon!!! kucko!!! ruzna ti je gitara!!! i ruzno sviras!!! mislis da si neko mudo ako ides u muzicku skolu!!! MOZES DA MI SE SAGNES LEZBEJKO!!! Ljubomora ubi macku!!! Quote
Zli Meda Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Mogli bi da sviramo splavove na tom danu zemlje posto nam je dato da sviramo samo jednu pesmu. Quote
Vucko Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Splavovi rulz, jos da ubacimo u bend jednog Armonikasa gde bi nam kraj bio!! Quote
ArsMoriendi Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 super ste bend, ali vam ne trebaju dve gitare... onda zvucite kao gomila buke i boli me glava od toga... inace, mnogo ste slatki, sad kad sam bila u Beogradu,videla i cula sam vas... Onaj maleni gitarista sa vatrenom gitarom je mnogo sladak i UBIJA kako svira.. imam i jednog favorita u bendu, ali necu da ga pominjem... pozdrav, Tea.. Hihihihi... Da naplaćujete ženskama da gledaju Medu, već biste bili milijarderi. Tako sam i čula za vas. Svaka moja ortakinja koja vas je videla je bila u stilu: "AJAOJ MEDAMEDAMEDAMEDAAAA KAKAV JE DIIIVAN. O da, i bilo je još par momaka na sceni s njim. I nešto su kao gistro svirali, ali ih nisam slušala." Quote
Goatik Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 (edited) evo me kevo! uzivam u zivotu jes' ti ziva, nesto te ne vidjam... i treba da sviraju! neka su marsovci, nasi su! aaaaa, tako i treba! ja ziva, naravno... doduse, juce ko da nisam bila posto sam skoro ceo dan prespavala!!! jel se vidimo u peJtak na svirKci...? keva casti za rodjus.... p.s. STORMOVCI: a da svirate vi svako svoj solo od 26 minuta sto ste naucili na poslednjoj godini konzervatorijuma...? meda jebach jeda mebach.... Edited April 4, 2006 by Goatik Quote
Buba :) Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 tetka jesi li ti svesna kojoj kolicini ljudi si rekla da castis??!?!? Quote
Goatik Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 verovatno nisam.... ma mislis da ce svi biti na pravom mestu u pravo vreme...?! Quote
Leshina Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 jeda mebach.... jebote uzede mi rec iz usta!!!!! Quote
Leshina Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Hihihihi... Da naplaćujete ženskama da gledaju Medu, već biste bili milijarderi. Tako sam i čula za vas. Svaka moja ortakinja koja vas je videla je bila u stilu: "AJAOJ MEDAMEDAMEDAMEDAAAA KAKAV JE DIIIVAN. O da, i bilo je još par momaka na sceni s njim. I nešto su kao gistro svirali, ali ih nisam slušala." Pa naravno!!! meda je zato i tu,da prikuplja zeMske!!!! kako bi one glasale za nas!!! HAIL MEDA!!!! Quote
Leshina Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 SAD U PETAK 7.-MARTA SVIRAK U TRECOJ GIMNAZIJI!!! STORMAGEDDON FLUSH DEHUMANIZER RAIN DELAY UPAD 100 KINTI CENA PIVA 50 KINATA!!!! DODJITE OBAVEZNO!!!!! Quote
Goatik Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 jebote uzede mi rec iz usta!!!!! eh, sinak.... iseci pa peci! Quote
Goatik Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 SAD U PETAK 7.-MARTA SVIRAK U TRECOJ GIMNAZIJI!!! STORMAGEDDON FLUSH DEHUMANIZER RAIN DELAY UPAD 100 KINTI CENA PIVA 50 KINATA!!!! DODJITE OBAVEZNO!!!!! joj, sto ste kucke!!!!! pa gde sad da idem?!?!?!?! Quote
Goatik Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 dobro, to se podrazumeva, ali..... ajao, avaj!!!! Quote
Recommended Posts