Jump to content

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teeeeeeeetkaaaaa....

sta da radimo tetka wallbash.gif

ja sam za to da idemo na obe.

ako se smorimo na jednoj prosetamo do druge. ako nista drugo bar su blizu.

matija aj nam nabavi neki vip za vasu svirku i dolazimo. nema se para icon_mrgreen.gif

Posted
SAD U PETAK 7.-MARTA

SVIRAK U TRECOJ GIMNAZIJI!!!

STORMAGEDDON

FLUSH

DEHUMANIZER

RAIN DELAY

UPAD 100 KINTI

CENA PIVA 50 KINATA!!!!

DODJITE OBAVEZNO!!!!!

Picka li vam materina da vam picka materina!!!

Kako ja ne znam za to?

Da nisam slucajno dosao na vasu temu,ne bih ni saznao uopste.

Doci cu ako vi dodjete u Kuglas u cetvrtak icon_smile.gif

Posted
aaaaa, tako i treba! pivopije.gif ja ziva, naravno... icon_mrgreen.gif doduse, juce ko da nisam bila posto sam skoro ceo dan prespavala!!! biggreens.gif

jel se vidimo u peJtak na svirKci...? keva casti za rodjus.... icon_wink.gif

naravno da se vidimo! bice extra svirka! icon_rockdevil.gif

+tvoj rodjendan! biggreens.gif

uf...sad videh i ovo za trecu...nisam sigurna da su uspeti i tu da banem... icon_sad.gif

Posted
SAD U PETAK 7.-MARTA

SVIRAK U TRECOJ GIMNAZIJI!!!

STORMAGEDDON

FLUSH

DEHUMANIZER

RAIN DELAY

UPAD 100 KINTI

CENA PIVA 50 KINATA!!!!

DODJITE OBAVEZNO!!!!!

U Trećoj prodaju pivo??? icon_confused.gif

Ranije nisu prodavali.....

Posted
Pa naravno!!!

meda je zato i tu,da prikuplja zeMske!!!!

kako bi one glasale za nas!!! icon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gificon_twisted.gif

HAIL MEDA!!!!

A i ti samo nastavi da nosiš one uske crne farke, koja se ne primi na Medu, primiće se na tebe (kao npr. jedna moja drugarica), koja se ne primi na tebe primiće se na onog Bosančerosa (kao npr. još jedna moja drugarica), a koja se ni na jednog ne primi je komunistička koza (kao npr. ja icon_razz.gif) laugh.gif

Bajdvej, ko vam je onaj pevač? Nikako na svirci nisam uspela da mu vidim lice, svetlo i ugao gledanja je bio malo zajebat.

I šta je za treću? Već je odlučeno ko svira? Koliko ja znam, tek sutra treba da se održi audicija... Por favor, objasnite mi, skroz sam se izgubila... icon_mrtav.gif

Posted

a na vucka niko ne sme da se primi?!?! violent.gif bre.... pa i on je co'ek!

a sto se tice audicije..... HKM, KOGA CEMO MI TO DA BIJEMO, A??

Posted
a na vucka niko ne sme da se primi?!?! violent.gif bre.... pa i on je co'ek!

a sto se tice audicije..... HKM, KOGA CEMO MI TO DA BIJEMO, A??

Pa nisam ja kriva. Svi se lože na Manju i Medu, i Stimpijeve prepone. Vi ostali nemate šanse. icon_razz.gif Sem toga, basisti su po difoltu nevidljivi.Ali ja sam s Vučkom najduže razgovarala od celog benda, i njega najviše gotivim laugh.gif. Celih 15 minuta sam ga gnjavila. Davila bih ga i više, ali me je Milena odvukla. icon_smile.gif

Šta za audiciju? Koga da bijete? Samo mene nemojte, molim vas. Krhke sam građe i lako dobijam podlive... icon_da.gif

Posted

I šta je za treću? Već je odlučeno ko svira? Koliko ja znam, tek sutra treba da se održi audicija... Por favor, objasnite mi, skroz sam se izgubila... icon_mrtav.gif

Koliko sam ja ukapirao, postoje dve svirke! Prva sad u petak i druga krajem Aprila za koju ce biti audicija!!! Stimpy je valjda sredio da sviramo u petak, a na tu audiciju necemo moci da stignemo zbog drugih obaveza, a Meda ima republicko takmicenje u cetvrtak, tako da on ne bi mogao nikako da dodje!!! pivopije.gif

Posted

aaaaaaaa! kul!! pivopije.gif

@ArsMoriendi: necemo tebe, nego onog mog nevaljalog sina sto siri moguce dezinformacije..... ph34r.gif

aaa...... jedva cekam tu svirku.....! samo jos da odlucim na koju da odem..... ph34r.gif

Posted
aaaaaaaa! kul!! pivopije.gif

aaa...... jedva cekam tu svirku.....! samo jos da odlucim na koju da odem..... ph34r.gif

U Trecoj je jeftinije pivo

::smjlikojipijejeftinopivoislemujeuzstormageddon::

Posted
Pa nisam ja kriva. Svi se lože na Manju i Medu.

Samo sto je manja posten i dobar pa ne vara ribe i ne baca ih u depresiju. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif