Zli Meda Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 U Trecoj je jeftinije pivo ::smjlikojipijejeftinopivoislemujeuzstormageddon:: Pivo je bas SUPER! Quote
Zli Meda Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 A i ti samo nastavi da nosiš one uske crne farke, koja se ne primi na Medu, primiće se na tebe (kao npr. jedna moja drugarica), koja se ne primi na tebe primiće se na onog Bosančerosa (kao npr. još jedna moja drugarica) KOJA SE TO NE PRIMA NA MENE!!?? Quote
Zli Meda Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 E ljudi jel ste primetili sta pise sad ispod stormaggeddon na ulazu u temu... Malko sam cimao moderatora da obrise nas stari pravac. Quote
Zli Meda Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Sad imamo troo pravac u metalu(of steel)!!! Quote
Goatik Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 ljubavi nepismena, troo se pise tr00!!! Quote
ArsMoriendi Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 KOJA SE TO NE PRIMA NA MENE!!?? Za sad znam samo dve ribe koje su odolele tvojim muževnim čarima. Ali jedna od njih sam ja, dok druga nije metalka (ali na pravom je putu da to postane) Tako da... ZAKLJUČAJTE SVOJE ĆERKE! I sinove, jer Meda ne bira. Quote
ArsMoriendi Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 E, umalo da zaboravim. Koji ste po redu na svirci? Pošto se meni ide i na DM da gledam Hatred pa razmišljam da landram između SKCa i Treće, pošto mi se oba benda slušaju, tj. gledaju. Ajaoj kakvi ste skotovi, nema dobrih svirki jedno dve nedelje, i sad ste svi navalili da svirate u isto vreme i ne znam kud ću pre. Sad sam ko ono magare iz basne, ima da riknem načisto... Quote
Goatik Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 totalno..... a sto se tice primanja na m(j)edu zaboravila si da ogranicis godine!! jer bez toga, taj broj dva dobija i pokoju nulicu... Quote
Leshina Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 KONACNA POSTAVKA BENDOVA U TRECOJ PO REDOSLEDU: 1.STORMAGEDDON 2.FLUSH 3.BLACK CLOUD 4.DEHUMANIZER rain delay je odkazao!!! pocetak u 21.h mi smo prvi!!! Quote
_NeSa_ Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 KONACNA POSTAVKA BENDOVA U TRECOJ PO REDOSLEDU: 1.STORMAGEDDON 2.FLUSH 3.BLACK CLOUD 4.DEHUMANIZER rain delay je odkazao!!! pocetak u 21.h mi smo prvi!!! Ne kaze se ODKAZAO,nego OTKAZAO . Vidi se da sviras u Acid Rain-u Quote
Leshina Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 namerno sam tako napisao NEMOJ DA SI BEZOBRAZDAN!!!! Quote
_NeSa_ Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 namerno sam tako napisao NEMOJ DA SI BEZOBRAZDAN!!!! Nemoj sada da se vadis ... E,a kako ste odredjivali raspored sviranja?? Quote
Goatik Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 uh super, onda stizem na obe svirke!!! nadam se ... Quote
_NeSa_ Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Neces valjda u SKC??? PA,vidi kakvi bendovi sviraju u 3.,a ti ces na pola da odes u SKC Quote
~MaX~ Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Vidi se da sviras u Acid Rain-u Vazhno je da je Black Cloud pismen .........jao Nesho....... Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 jaoooo!!! ja ne znam gde cu!!! najzad u skc-u nesto dobro posle toliko vremena, a vi bas sad nasli da svirate! i to SVI na gomili! gde cu? sta cu? kako cu? aaaa!!! ma videcu sa zenom, pa kako ona kaze, posto ja nemam svoju volju... Quote
Zli Meda Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Za sad znam samo dve ribe koje su odolele tvojim muževnim čarima. Ali jedna od njih sam ja, dok druga nije metalka (ali na pravom je putu da to postane) Tako da... ZAKLJUČAJTE SVOJE ĆERKE! I sinove, jer Meda ne bira. Malo da ispravim tvoju recenicu. Zakljucajte cerke koje izgledaju DO JAJA,od 87.-91. A sinove koji su gay takodje da zakljucaju da ih ne bi izubijao na smrt od batina. E ovo mi se vec svidja. Quote
Zli Meda Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 jaoooo!!! ja ne znam gde cu!!! najzad u skc-u nesto dobro posle toliko vremena, a vi bas sad nasli da svirate! i to SVI na gomili! gde cu? sta cu? kako cu? aaaa!!! ma videcu sa zenom, pa kako ona kaze, posto ja nemam svoju volju... Kako sta ces! Pa moras prvo na nasu svirku!!!!!!To je jedino logicno. Quote
Zli Meda Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Neces valjda u SKC??? PA,vidi kakvi bendovi sviraju u 3.,a ti ces na pola da odes u SKC Lepo zbori covek. Quote
Zli Meda Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 ljubavi nepismena, troo se pise tr00!!! Ma da ti mi nesto kazes, a ti pises nepismena umesto nepismena. Quote
Zli Meda Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Uzgred postoji sansa da cemo svirati i sledeceg petka, ali ne drz te me za rec jel to nije sigurno treba jos da vidim sa organizacijom, i dal svi u bendu mogu da dodju. Quote
Recommended Posts