Buba :) Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 jebem li vas u petak!!!! ovaj petak! usled veceg broja ljudi sklonih ogromnim kolicinama alkohola jedna tetka ce zavrsiti u skcu. a mozda i svrne do 3e oko 9 ako bude tad metallica i slayer. a mozda i ne. Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Kako sta ces! Pa moras prvo na nasu svirku!!!!!!To je jedino logicno. logicno, a? ako ti tako kazes....ja nemam svoju volju.... pa cinjenica je da ce u trecoj biti vece zezanje....a i karta je jeftinija idem da nagovaram zenu!!! ....mene je bas tesko ubediti...zar ne? Quote
Vucko Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Uzgred postoji sansa da cemo svirati i sledeceg petka, ali ne drz te me za rec jel to nije sigurno treba jos da vidim sa organizacijom, i dal svi u bendu mogu da dodju. Ako bude sledeceg petka sigurno cemo svirati jednu novu autorsku, i verovatno neke nove obradice!!! Quote
Prinzessin Tinea Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 e matorci, je l' vam peva Marko zvani Petko u petak... ima on svirche i u SKC-u... Quote
Vucko Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Peva Petko, mi cemo svirati prvi, tako da bi trebalo sve da ispostizava... Quote
Prinzessin Tinea Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 e strava... ondaK se vidjamo u petak... pozdravche svima, posebno kolegi i njegovom derpe-u Quote
Goatik Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Ako bude sledeceg petka sigurno cemo svirati jednu novu autorsku, i verovatno neke nove obradice!!! fuck yeah!!! @*sweetpoisongirl:)*: a ceri, ne moze tebi zena da naredjuje!!! sto bi reko tvoj tata ( ) kajs u ruke...&stuff.. eh, izgleda da se vidimo u trecoj.... bicu sam za dva dana pred rodjendan... pa dobro, bolje nego na sam rodjendan aj pozz! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 ma sredila sam ja zenu... pametna na caleta... vidimo se da zajedno proslavimo dva_dana_pre_rodjendan!!! bice luuuuuuudniiiicaaaaa!!!! ...osim ako nesto nedajboze ne iskrsne...... Quote
Goatik Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 samo da ne iskrsne.... sto je takodje moguce da ce se desiti, posto sutradan imam predaju "projekata".... aj ce se vidimo!!! pametna na caleta... nemoj ti meni... (i sad ja tebe treba da izgrdim, or something..) NIKAD TE NECU NAUCITI?! nikada nemoj stajati ni na cijoj strani kada su roditelji u pitanju! jednog dana ti moze doci glave... ajd u zdravlje... Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 nemoj kevo da se jutiiiis... ne stajem ja ni na ciju stranu...isto vas voli vase dete... vidimo se da rasturimo trecu! Quote
Goatik Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 a i tetke! ufh... ceri, ne ljutim se bre!! e, za kaznu ima veceras da dodjes u trecu!!! it is an order!! vidimo seeee!!!! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 ceri, ne ljutim se bre!! e, za kaznu ima veceras da dodjes u trecu!!! it is an order!! e kevo, ako su ti sve kazne tako stroge, volim te najvise na svetu! vidimo seeeeeeeeeeeeee!!! Quote
Osmi Putnik Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 (edited) Heh...u prethodnih 4-5 strana nisam video nista drugo osim nekoliko pametnih komentara... Tako treba to je Stormageddon duh...Ja Bosancheros,a...pa ja bih rekao,bosancheros koga jure fenserke,a i metalke naravno,samo je Bosancheros tvrde glave i mnogo bira i na kraju izduva...Na sledecoj svirci bice mnogo dobro,pogotovo jer treba da odsviramo i novu autorsku Hladne Noci i tako to...Ja se nadam najboljem...sta bi za ovo sviranje na dan planete? Medo shmekeru,stojim iza tebe i treba da te vole cice i tako to,a ljubomorni dushmani neka pricaju sta oce Pa ono kao c-ya... p.s. Nisam ovaj put nosio bijelu kosuljicu i odma shatro ribice uuuu do jaja,startuju i tako to,ali ipak mislim da ce ljubav prema shuljici pobediti sve na sledecoj svirci... Ljudi sve najbolje...zelim se zahvaliti svima koji su dosli veceras i koji su nas podrzali i narochito bandovima: Black Cloud Flush Dehumanizer Na zajednichkom sviranju i na zajednichkim pobedama u muzici i na neizmernoj podrsci... Sve najbolje svima P.s.2 Pisite komentare vase sa svirke u trecoj... P.s.3 VOZDRA Edited April 8, 2006 by Osmi Putnik Quote
Zli Meda Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Bogme sinoc smo bili extra podeseni.Ja sam sve cuo extra. Quote
Buba :) Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 ja sam malo kasnila sinoc osmi hvala ti sto si pozvao tetku! Quote
Prinzessin Tinea Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 (edited) bili ste dobri juce, imali ste najvise publike i da li mi se to cini ili ona devojka nije predstavila Vucka?! ma uzivancija, brate... i bas bi volela da cujem tu novu autorsku Joj, Medo, sklanjaj tu sliku sa avatara, izgledas kao pokisli mis koji je pao na ispitu iz solfedja pozdrav svima... Edited April 8, 2006 by Tinea Quote
Goatik Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 ha, super je bilo sinoc! ali, koliko devojcica je meda prizvao.... c c c... crni necace... Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 bili ste super sinoc! inace, samo vas sam i cula....morala sam da idem dalje, ali vas sam morala da podrzim! Quote
ArsMoriendi Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 (edited) Svirka je bila mnooooooogo dobra. I mislim da je Medin znojavi životinjski magnetizam uspeo da prizove neke mladice koje su bile '93 godište. Majke mi, nisam videla toliko popaljenih maloletnica još od kad je Packe iz Nekih Novih Klinaca došao kod nas u osnovnu. Treba da mu stavite neku kesu na glavu kad svira, pogiboše sve curice za njim. Ali neka, samo stavite onog Bosančerosa u prvi plan umesto njega, ima sve da pobegnu. I po mogućstvu se zamonaše. Stimpi ima nove jebačke plesne pokrete, i to pohvaljujem. Ni Elvis ti nije ravan Matija, samo tako nastavi. E DA, KONAČNO SE I VUČKO MALO VIDEO OD VAS OSTALIH ŠAKALA. Bilo je krajnje vreme, majku mu. Ali apsolutni vrh večeri je bio kad vam se pevač zagubio. Kad je Stimpi krenuo da ga doziva preko mikrofona ja nisam znala da li da budem zabrinuta (možda su ga oteli vanzemaljci, jelte) ili da se cepam. Odlučila sam se za ovo drugo. MAAAAAAAAAAAAARKO. MAAAAAAAAARKO. Hahahahahaha. VRH. Edited April 8, 2006 by ArsMoriendi Quote
Leshina Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 e strava... ondaK se vidjamo u petak... pozdravche svima, posebno kolegi i njegovom derpe-u derpe na kome si ti svirala!!! Quote
Leshina Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Joj, Medo, sklanjaj tu sliku sa avatara, izgledas kao pokisli mis koji je pao na ispitu iz solfedja pozdrav svima... Quote
Leshina Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Stimpi ima nove jebačke plesne pokrete, i to pohvaljujem. Ni Elvis ti nije ravan Matija, samo tako nastavi. Ali apsolutni vrh večeri je bio kad vam se pevač zagubio. Kad je Stimpi krenuo da ga doziva preko mikrofona ja nisam znala da li da budem zabrinuta (možda su ga oteli vanzemaljci, jelte) ili da se cepam. Odlučila sam se za ovo drugo. MAAAAAAAAAAAAARKO. MAAAAAAAAARKO. Hahahahahaha. VRH. fala na povalama!!! sto je najveca fora,naso sam ga napolju kako prica sa ribom!!! e a tko si ti ako se sme znati i nemoj molim te sa onim:"to je tajna" & that stuff!!!! pozadaravalac!!!!!! Quote
Missy Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Oh, moram pozdravit' moje omiljene malene slatkice... znaci lijepo ste svirali u petak, i gospodin Leshina je mojoj prijateljici dao klavijaturicu... fino... pozdrav svima, a posebno "zemljaku" i Medi(ali samo zbog toga sto lijepo svira)... hehe... Quote
Recommended Posts