Jump to content

Recommended Posts

Posted
fala na povalama!!!

sto je najveca fora,naso sam ga napolju kako prica sa ribom!!!

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

e a tko si ti ako se sme znati i nemoj molim te sa onim:"to je tajna" & that stuff!!!!

pozadaravalac!!!!!!

pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

Jooooj što ja mrzim ta sranja tipa "tvoja tajna obožavateljka" ili "zini da ti kažem" mad.gif

Ovako... Sećaš se one probe na kojoj vam je gostovao Bane iz Crnog Oblaka? Na kojoj su bile Medina sestra i njena ultra-super-turbo-mega-ful-indžekt-kukuriku fensi drugarica? E pa... ja sam ta drugarica. Viđamo se sporadično na svirkama, i uvek se pozdravimo, i jednom sam ti se nasmešila u znak pozdrava i ti si me prostrelio pogledom u stilu "koji ti je, da li si normalna?" icon_razz.gif

Da li sad znaš ko sam ja, ili moram dalje da nabrajam? icon_biggrin.gif

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jes dobro bilo, konacno smo se podesili kako treba!! Stvarno sam ponosan na to pogotovu sto onaj prostor toliko zveci da je to strasno. Jos kad nema publike.... Sve u svemu bilo je super celo vece, jedino mi je zao sto su ljudi otisli pre BC-a, a ovi smaraci su ih bukvalno pocistili sa scene!!! pivopije.gif

Posted (edited)

ja ne znam!!!imas plakate negde u gradu pa vidi,,,

ARS MORIJENDI

izvini nisam te izvalio a ne secam se da sam te onako pogledao.IZVINI,MOJ MOZAK ME JAKO MRZI!!!!

mislim da znam ko si javi mi se na svirci,ali ne ono kao e de si matija,nego dodjes,uneses mi se u facu i iz sve snage viknes:HEJ,JA SAM ARS MORIJENDI SA YUM-A!!!!

tako cu da te izvalim!!!!

unapred,hvala!!!

icon_mrgreen.gif

Edited by Leshina
Posted
zna li se ko jos svira u petak? happy.gif

Barok, Pjaf, Broken Strings i The Lates. Mislim da je to sve.

Ja sam od ovih samo za Broken Strings čula. Reče mi neko da su Barok i Pjaf neki tamo šlj lokalni bendovi. Pod "lokalni", mislim iz treće. Pffft. Videćemo. Meni je samo bitno da Stormagedon svira.

@Stimpi: Ne brini, izvalićeš ko sam sigurno... icon_biggrin.gif

Posted

ma samo vi raspalite svirku sad u pejtak i sve će biti LEEEEpo! icon_rockdevil.gif

Zaista,ponosna sam šta ste napravili u petak(prošli)

Stimpy,na pokretima bi ti i Seka Aleksić zavidela.Samo tako nastavi!!!!!! biggrin.gif

Posted

Ne znam, a bogami ni ovi ostali nemaju pojma... Po SKC-u nisu svirali, a bogami ni u kugli... ne znam sta ostaje...

Pa to je štos. Nisu nigde svirali, osim na svirkama u trećoj, koje su dobili jer su oni ili njihovi drugari iz razreda bili u komisiji... pukeface.gif

Ma boli me uvo, samo vas ću da odslušam, pa posle idem u Plastik da se unterhaltujem... orangelistening.giflaugh.gif~unc-unc-unc-unc-~

Posted
ma samo vi raspalite svirku sad u pejtak i sve će biti LEEEEpo! icon_rockdevil.gif

Zaista,ponosna sam šta ste napravili u petak(prošli)

Stimpy,na pokretima bi ti i Seka Aleksić zavidela.Samo tako nastavi!!!!!! biggrin.gif

a ko si sad pa ti?

jos jedna nasa obozavateljka!!!!

eh medo medo....

Posted

U JE?! pa to hoda...?! icon_smile.gif

haha, e videla sam poster za u svirku na skoli!!!! icon_smile.gificon_smile.gif ljubicanstveno, za prave d00mere.... tako sam ponosna na vas!!! icon_smile.gif

a ja verovatno ne dolazim....... podmornica mi je na popravci....