ArsMoriendi Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 fala na povalama!!! sto je najveca fora,naso sam ga napolju kako prica sa ribom!!! e a tko si ti ako se sme znati i nemoj molim te sa onim:"to je tajna" & that stuff!!!! pozadaravalac!!!!!! Jooooj što ja mrzim ta sranja tipa "tvoja tajna obožavateljka" ili "zini da ti kažem" Ovako... Sećaš se one probe na kojoj vam je gostovao Bane iz Crnog Oblaka? Na kojoj su bile Medina sestra i njena ultra-super-turbo-mega-ful-indžekt-kukuriku fensi drugarica? E pa... ja sam ta drugarica. Viđamo se sporadično na svirkama, i uvek se pozdravimo, i jednom sam ti se nasmešila u znak pozdrava i ti si me prostrelio pogledom u stilu "koji ti je, da li si normalna?" Da li sad znaš ko sam ja, ili moram dalje da nabrajam? Quote
Vucko Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Jes dobro bilo, konacno smo se podesili kako treba!! Stvarno sam ponosan na to pogotovu sto onaj prostor toliko zveci da je to strasno. Jos kad nema publike.... Sve u svemu bilo je super celo vece, jedino mi je zao sto su ljudi otisli pre BC-a, a ovi smaraci su ih bukvalno pocistili sa scene!!! Quote
Zli Meda Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Hvala svima na pohvalama, i bogami vidimo se ponovo u petak u 3.coj gimnaziji svirace gomila bendova.... Quote
Leshina Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 taman ljudi pomislise da ce se odmoriti od nas kad ono... hehe opet sad u petak treca gimnaziya Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 zna li se ko jos svira u petak? Quote
Leshina Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 (edited) ja ne znam!!!imas plakate negde u gradu pa vidi,,, ARS MORIJENDI izvini nisam te izvalio a ne secam se da sam te onako pogledao.IZVINI,MOJ MOZAK ME JAKO MRZI!!!! mislim da znam ko si javi mi se na svirci,ali ne ono kao e de si matija,nego dodjes,uneses mi se u facu i iz sve snage viknes:HEJ,JA SAM ARS MORIJENDI SA YUM-A!!!! tako cu da te izvalim!!!! unapred,hvala!!! Edited April 11, 2006 by Leshina Quote
ArsMoriendi Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 zna li se ko jos svira u petak? Barok, Pjaf, Broken Strings i The Lates. Mislim da je to sve. Ja sam od ovih samo za Broken Strings čula. Reče mi neko da su Barok i Pjaf neki tamo šlj lokalni bendovi. Pod "lokalni", mislim iz treće. Pffft. Videćemo. Meni je samo bitno da Stormagedon svira. @Stimpi: Ne brini, izvalićeš ko sam sigurno... Quote
Zli Meda Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Poceo sam da busima pragove po gitari!!!! Jebe kevu kako je dobra fora!!!!!!!!!!!! Quote
Guest MAB Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 ma samo vi raspalite svirku sad u pejtak i sve će biti LEEEEpo! Zaista,ponosna sam šta ste napravili u petak(prošli) Stimpy,na pokretima bi ti i Seka Aleksić zavidela.Samo tako nastavi!!!!!! Quote
Vucko Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Bice super u petak... Samo se nadam da ce biti vise ljudi.... I ne znam kakvi su ti skolski bendovi, sta sviraju.... Quote
Vucko Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 ne sviraju stringsi!!!!!!!!!!!! Otkud to? Bas bedak, nikad ih nisam slusao uzivo!! Quote
~MaX~ Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 rekli su na svojoj temi da ne mogu da stignu......ne brini chutjesh ih.......sviraju oni dosta.... Quote
ArsMoriendi Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 I sad ispade da osim Stormagedona neće biti nijedan kršten bend... D: Ostaje samo da se nadam(o) da će ovi "domaći" valjati nešto. Da li ih je neko nekad slušao? :? Quote
Vucko Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Ne znam, a bogami ni ovi ostali nemaju pojma... Po SKC-u nisu svirali, a bogami ni u kugli... ne znam sta ostaje... Quote
Goatik Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 nemojte ni vi, nego lepo idemo u seherezadu na nargilu! Quote
ArsMoriendi Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Ne znam, a bogami ni ovi ostali nemaju pojma... Po SKC-u nisu svirali, a bogami ni u kugli... ne znam sta ostaje... Pa to je štos. Nisu nigde svirali, osim na svirkama u trećoj, koje su dobili jer su oni ili njihovi drugari iz razreda bili u komisiji... Ma boli me uvo, samo vas ću da odslušam, pa posle idem u Plastik da se unterhaltujem... ~unc-unc-unc-unc-~ Quote
Vucko Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Pa dobro ne mora da znaci da su losi, prosli put sam na audiciji cuo dosta bendova koji su fino zvucali!!! (ali ne ynam da li su to bili skolski)! Quote
Vucko Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (edited) U svakom slucaju, vidimo se sutra u 3. Edited April 13, 2006 by Vucko Quote
Leshina Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 ma samo vi raspalite svirku sad u pejtak i sve će biti LEEEEpo! Zaista,ponosna sam šta ste napravili u petak(prošli) Stimpy,na pokretima bi ti i Seka Aleksić zavidela.Samo tako nastavi!!!!!! a ko si sad pa ti? jos jedna nasa obozavateljka!!!! eh medo medo.... Quote
Leshina Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 E BEDAK nece svirati stringsi!!!!! barok je do jaja!!!! ja mislim da im basadzija ima 12 godina!!!!! ili tako nesto.... Quote
Goatik Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 U JE?! pa to hoda...?! haha, e videla sam poster za u svirku na skoli!!!! ljubicanstveno, za prave d00mere.... tako sam ponosna na vas!!! a ja verovatno ne dolazim....... podmornica mi je na popravci.... Quote
Leshina Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 a ja verovatno ne dolazim....... podmornica mi je na popravci.... HEJ!!!!! mojne es jebavasza as votomzi!!!!! Quote
Recommended Posts