Goatik Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 rekoh VEROVATNO!!!! mozda uspem da nabavim neki gliser... Quote
Guest MAB Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 a ko si sad pa ti? jos jedna nasa obozavateljka!!!! eh medo medo.... a pa meda će morati da mi oprosti,ali ja sam jedna od onih 0,0002% koja se ne prima na njegov šarm. Quote
Guest MAB Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 izvinjavam se na svom lošem citiranju,ali citiram:moj mozak me mrzi! p.s:u koliko počinje svirka večeras? Quote
ArsMoriendi Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Ajaoj, pa znam za Barok. U njemu svira onaj mališa od 12-13 leta... Gotivni su bili. Mislim, šta reći za vas. Bili ste užasni. I RUŽNI. Naravno, šalim se, razvalili ste kao i uvek. E da, uspela sam da savatam Stimpija i da se konačno (regularno) upoznam s njim. Samo još Marko preostaje. Ovi ostali bendovi nisu bili nešto. Ali pazi kad znam Matka iz D Lejtsa. Ovo je veoma mali svet. Sve u svemu, svirka je bila odlična, i ne žalim činjenicu da sledećeg petka ne mogu da izađem. Naime, mom ćaletu nije baš pravo što sam zakasnila pola sata. Nije ga uverio moj izgovor da su mi Meda i Stimpi objašnjavali kako se pravi burek... Quote
PlanetHell Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 imate li vi neki noviji demo nisam u toku Quote
Vucko Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Zavrsili smo dve nove pesme, ali nismo ih jos snimili... Jedna je u nekom power/prog fazonu, a druga je rok balada (tekst je na srpskom) Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 eee!!! familijoooo!!! vidim, razvalili ste sinoc, a ja nisam mogla da dodjem...jbg... zop! Quote
Goatik Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 razvalili, nego sta!!! a da si videla devojcice.... stormagedonove svirke dodju kao hodocasce klinkama koje bi da ih nas meda obescasti!! MEDA BLITZKRIEG!!!! salim se, stavrno su super, svaki put sve bolji, majke mi. Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 stormagedonove svirke dodju kao hodocasce klinkama koje bi da ih nas meda obescasti!! MEDA BLITZKRIEG!!!! svaka cast! ponosna seka stormagedona Quote
Leshina Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 (tekst je na srpskom) ...PESMA JE NA SRPSKOM!!!! TMINE VLADARI,PAKLA STRAZARI!!!!! RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!! TAS!!!TASTASTASTASTASASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTAS!!!! Quote
Goatik Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 ljubi ga majka, vidi kako je naucio! @sweetpoison: ceri, ima na sta i da budes ponosna!! Quote
aronoel Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 ...PESMA JE NA SRPSKOM!!!! TMINE VLADARI,PAKLA STRAZARI!!!!! RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!! TAS!!!TASTASTASTASTASASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTAS!!!! ........Jebote koji tripovi......extra. .... pohval za tripove..........a sto jel se ti kao bunis sto je pesma na srpskom?.... Quote
Goatik Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 ne, nego on svira bubnjeve, a u prvom planu gitara TAAA TARARA TAAAA TA TA TAAAAA TN TA T RU TAAA!!!! 'odite piti jata moja crrrna..... Quote
Leshina Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 (edited) ZEDJ JE VASA NEMIR MOJ DIVLJI!!!! KRIIILIMA SPRAAAAAV'TE OBLAKE TAMNE GRRRRLIMA SVOJIM RIKU I OLUJU!!!! TASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTAS!!!!! EDIT: veceraske zvanicno upoznado' sweet poison gerlu!!! i wicked witch!!! otkacene djevojke!!!! poz i jub za nji'!!! Edited April 15, 2006 by Leshina Quote
Osmi Putnik Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 A... Danas proba...heh...Video sam nekog cigana sa zlatnim zubom koji je pushio cigar na nasoj svirci i gubio se ko mentol...ako ga moja bagra nije videla,onda niste troo:) Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 EDIT: veceraske zvanicno upoznado' sweet poison gerlu!!! i wicked witch!!! otkacene djevojke!!!! poz i jub za nji'!!! najzad se upoznadosmo! poz i ljub i za tebe i da se klackamo jos 8537454 godina! @sweetpoison: ceri, ima na sta i da budes ponosna!! nego sta! Quote
Шöне Мики Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 da se klackamo jos 8537454 godina! dzabe...da mi nismo odrzavali ravnotezu ne biste se vi klackali kako valja Kandzama sivim plesite gladno Jer srce bledo zedno je krvi Pogledom tmurnim strel'te hladno Bes vas nek' zemljom ovlada prvi! raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 dzabe...da mi nismo odrzavali ravnotezu ne biste se vi klackali kako valja jos drugara sa klackalice?!! nemam pojma o kome se radi, ali hvala na pomoci u svakom slucaju.... sta da se radi kad ja+stimpi+nasi kreveti+patike+mobilni+sve sto nam je po dzepovima....nemamo ni 80kg Quote
Goatik Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 u jeee.... pa lepos te se zabavljali....... tmine vladari pakla strazari.... sta da se radi kad ja+stimpi+nasi kreveti+patike+mobilni+sve sto nam je po dzepovima....nemamo ni 80kg uh, onda kad budem projektovala porodicnu kucu necu imati problema sa pokretnim opterecenjem kad ste vi jedan zanemarljiv problem od 0.8kN ( ne obracajte paznju...) Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 sto se nas tice, kuca moze da bude i od papira... kako smo ti leprsavi...plavusice male... nas dvoje nismo mogli sami protiv baneta, pa je uskocilo u pomoc na klackalicu jos par drugara... ...a ja sam prolupala skroz.... Quote
Zli Meda Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 a ko si sad pa ti? jos jedna nasa obozavateljka!!!! eh medo medo.... Samo se kote. Quote
Zli Meda Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 ZEDJ JE VASA NEMIR MOJ DIVLJI!!!! KRIIILIMA SPRAAAAAV'TE OBLAKE TAMNE GRRRRLIMA SVOJIM RIKU I OLUJU!!!! TASTASTASTASTASTASTASTASTASTASTAS!!!!! E bljakeru jedan! Quote
Zli Meda Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 E na svirci smo jebali kevuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo sto gomila publike vise voli da slusa narodnjake a dolazi na ovakvu svirku!!!!!!!!!!! Da i svi su se poprzili kad su svirali cecu a meni se povracalo Quote
Recommended Posts