Zli Meda Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Pre nego sto smo poceli da sviramo zaskocila me i bivsa i sadasnja i potencijalna....nemoz covek da zivi od tinejdzerki. Quote
ArsMoriendi Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Baš mi te je žao... A što jes' jes'. Baš smo ja i Milena komentarisale kako si "živahan" bio na svirci. Htela je da ode da te blamira pred obožavateljkama, ali se predomislila. Quote
Zli Meda Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Baš mi te je žao... A što jes' jes'. Baš smo ja i Milena komentarisale kako si "živahan" bio na svirci. Htela je da ode da te blamira pred obožavateljkama, ali se predomislila. Sta da ode i da kaze Meda peder... Pa da im unisti sve fantazije!!!! Quote
Шöне Мики Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 jos drugara sa klackalice?!! nemam pojma o kome se radi, ali hvala na pomoci u svakom slucaju.... sta da se radi kad ja+stimpi+nasi kreveti+patike+mobilni+sve sto nam je po dzepovima....nemamo ni 80kg zato se valja da dodjemo mi malo "jaci" ( ) da vam nabijamo komplekse nema na cemu Quote
ArsMoriendi Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Sta da ode i da kaze Meda peder... Pa da im unisti sve fantazije!!!! PEDA MEDER!!! Ma ne to... Pa nije ona tako prosta. To bi više priličilo onoj zagoreloj jadnici koja te je špijunirala kad si mokrio uz zid... Ne znam, nismo raspravljale o tome, ali mislim da bi to bilo nešto u fazonu: "Hej bato, pita te tetka da li ideš sutra kod baka-Ljubislave na ručak? Spremiće nam šnenokle." ili bi tvojoj večernjoj ženki pokazala neke slike iz vremena kad si bio mali i debeo i sav umusavljen kašicom od zelja... Ah, što ja nemam burazera da ga ovako blamiram... Quote
~MaX~ Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Znachi ljudovi sviramo zajedno u petak........ veselje...... Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 zato se valja da dodjemo mi malo "jaci" ( ) da vam nabijamo komplekse nema na cemu eeeee....braco svirkate u petak a? ne znam da li cu uspeti, ali u svakom slucaju cu probati da dodzem.... ljub! Quote
Vucko Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Bogami bice dobro u petak, sad sam saznao da sviramo, video sam i ostale bendove... Bice looooodnica... Pogotovu sa onim nesretnim HIM tributom... Jedva cekam da vidim kako ce reagovati publika (Respect, stvarno hrabar potez)! Quote
Leshina Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 zbog tahvih likova vredi zavoleti him!!! samo prosli put su ONE DRKADZIJSKE SELJACINE hteli da ih peglaju!!!! brate kolki degen covek treba da bude.... brate ja sad u 5-ak sviram sa oba benda!!! B.E.D.A.K. sir,,, Quote
Zli Meda Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 I ja sam hteo dca ih peglam al nisam stigo na tu svirku. Quote
~MaX~ Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 brate,meni to uopshte nije jasno........zashto da peglate likove koji hotje da sviraju HIM?Shta fali tome?Ne svidja ti se....izadjesh napolje........ja ne volim pank ali netju da idem da bijem KPS-ovce zbog toga...... Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 ja iskreno jedva cekam da cujem taj him tribjut, ne znam, bas me zanima kako zvuci....nisam ih cula do sad...i nije mi jasno zasto bi ih neko tukao...dajte ljudi malo tolerancije... @meda- c, c, c.... @buraz- sam protiv sebe, a? i jedva cekam i vas opet da cujem medo, 'oces opet skupljati karte? mene mrzi da glasam Quote
blacksmith Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 ja ne volim pank ali netju da idem da bijem KPS-ovce zbog toga...... no.gif no.gif onda si ti brate picka... Quote
Goatik Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 kps i nije pank, vise je pank-rokic... medo, BLJAKERU stari, ti tako sinku mome, a??? moreee... joj., svirkate u petak!!!!! spremite mi prvu pomoc! Quote
Zli Meda Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 (edited) Edited April 19, 2006 by Zli Meda Quote
~MaX~ Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 kps i nije pank, vise je pank-rokic... nebitno.......nije to poenta,oni su mi prvi pali na pamet...... @Blacksmith- Quote
Zli Meda Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Ma zajebavam se...jebe mi se da se peglam... Ja sam vise za ono vodite ljubav a ne rat, ili ono nadji nesto da kreses da bi izbacio agresiju! Quote
Goatik Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 zasto me to uopste ne cudi........ ?! ce biti stogod novog?? Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 Ja sam vise za ono vodite ljubav a ne rat, ili ono nadji nesto da kreses da bi izbacio agresiju! it's soooooo......you Quote
Vucko Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 zasto me to uopste ne cudi........ ?! ce biti stogod novog?? Bice jedna nova obradica ako nesto ne podje naopako!! Quote
Leshina Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 a pocice bogme!!!! salim se!!! sir,,, Quote
Goatik Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 ijaoo... jedva cekam! a samo da dodjem..... Quote
Shores Of Antartica Posted April 20, 2006 Author Report Posted April 20, 2006 zbog tahvih likova vredi zavoleti him!!! samo prosli put su ONE DRKADZIJSKE SELJACINE hteli da ih peglaju!!!! brate kolki degen covek treba da bude.... brate ja sad u 5-ak sviram sa oba benda!!! B.E.D.A.K. sir,,, Ne diraj Alena Mozda jeste drkadzija ali nije seljacina Quote
Шöне Мики Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 In Deaths Embrace kvlt!!!!!!!!!!!!! (heh,ja sam toliki car da sam tako nazvao bend koji ce mozda imati svetlu buducnost kod nas,dakle,nema veceg cara od mene Quote
~MaX~ Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Ljudi....lake of dying tears... !!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts