Zli Meda Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Ljudi....lake of dying tears... !!!!!!!!!!!! VELIKA HVALA!!!!!! Quote
Zli Meda Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 SVIRACEMO SUTRA NA TRGU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TU CE BITI I RAMBO AMADEUS,PRLJAVI INSPEKTOR BLAZA... MOJI SNOVI SU USLISENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RECI CU RAMBU DA JE BOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Osmi Putnik Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Au majku mu...dugo nisam bio ovde,mogu samo reci da jedva chekam veceras,mislim,lepo je to,jer je stos u tome da...sviramo sa Acid Rainom i Sharkey(Him tribute,MOTOR MRMOT)...so... C-ya Quote
Zli Meda Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 De si Riperu jel si procitao vest!!!!!!!!!! Jedini shit je sto cemo doci i odsvirati 1-2 pesme maximum! Quote
Vucko Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Videcemo sa Kozicem koliko cemo pesmica svirati, pitanje je koliko ce grupa svirati.... Najuricemo ga u toku dana, pa cemo se sve dogovoriti!!!! Jedva cekam sutra..... Bice mnogo dobar trip svirati na trgu Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 na trgu?!?! jeeeeej!!! brzo pricajte: kad? sta? kako?!!! Quote
Goatik Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 joj, necaci..... postajete p(k)opularni!!!! ja nazalost ne dolazim veceras, moji me zakljucavaju u sobi zbog velikog petka.... (salim se, ne bas ZAKLJUCAVAJU, ali... ono, ne pustaju me..... sir.) Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 neeeee.... ne dolazis....jbg.... al' su mi strogi baba i deda Quote
Goatik Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 a ne, baba ti je SaraH, a ne moja "prava" mama!!!!! jbg, videcemo sed rugi put! pozz sve!!!! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 auuu..ko bi rekao da nam je yum familija tako razgranata... moracu jednom da krenem u potragu za svojim korenima... Quote
Leshina Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 nismo prosli,,, jebiga!!! ali zato sutra u pola deset UJUTRU na trgu,,, sir,,, Quote
PlanetHell Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 na kak'om trgu super izbor pesama super svirka svaka chas' Quote
Шöне Мики Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 e,jebat ga,nisam bi tu da vidim...sad se summonovah Quote
Goatik Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 au, bre, bedak!!!!! jebaga, bice valjda..... @sweetpoison: ali ja mislim da ti koreni prestaju odmah posle SarE! bar sa moje strane... e, da, a queen of the damned ti je tetka!! Quote
Brynhildr Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 e,da ste svirali angels don't kill... trebali ste... Quote
Zli Meda Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 odoste u komercijalne vode Davno smo mi otisli u komercijalne vode! Quote
Zli Meda Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Nemogu da verujem da nismo prosli u super finale!!!!!!!!!! Jebote HIM tribute je proso!!!!!!!!! Kps su se raspadali kozmajevi i prosli su! Acid Rain je prosao!!!!! :respect: Quote
Zli Meda Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Ali sinoc smo najbolje zvucali uzivotu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
METAL Man Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Ljudi bili ste odlicni, mnogo bolji nego kad ste prosli put svirali. Steta sto niste prosli. POZZ Quote
~MaX~ Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 iskreno......bio sam krajnje iznenadjen shto niste proshli...... Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 @sweetpoison: ali ja mislim da ti koreni prestaju odmah posle SarE! bar sa moje strane... e, da, a queen of the damned ti je tetka!! e braco....izem im sve! ne mogu da verujem da niste prosli! super ste bili....i zvuk i repertoar...i sve! nepravda..... a na trgu ste svirali...u 10 ujutru?!?! e jbg sad vala bas! Quote
Goatik Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 kako sam lepo kao i svaka brizna majka/tetka to lepo prespavala.... sir,,, Quote
Leshina Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Nemogu da verujem da nismo prosli u super finale!!!!!!!!!! Jebote HIM tribute je proso!!!!!!!!! Kps su se raspadali kozmajevi i prosli su! Acid Rain je prosao!!!!! :respect: izvini ali oni su svakako bilo bolji nego sto smo mi bili sa black ekipom!!!!! pa smo dosli do super finala i popusili jednog VEEEEEEEEEEEEElikog kobascevica!!!!! him tribjut je bio jebeno do jaja!!!!!!! Quote
ba+a. Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Nemogu da verujem da nismo prosli u super finale!!!!!!!!!! Jebote HIM tribute je proso!!!!!!!!! Kps su se raspadali kozmajevi i prosli su! Koje si ti godiste ? 92' ? Quote
Recommended Posts