Leshina Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 nismo svirali na trgu!!!! nismo imali bubnjeve!!!! Quote
Goatik Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 au jeee.... leshino, zovni kad stignes!! Quote
Zli Meda Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 izvini ali oni su svakako bilo bolji nego sto smo mi bili sa black ekipom!!!!! pa smo dosli do super finala i popusili jednog VEEEEEEEEEEEEElikog kobascevica!!!!! Pa normalno kad si ti zasro gitaru u Diabolical i pevanje u Lake-u!! Quote
Zli Meda Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Koje si ti godiste ? 92' ? A kakve to ima veze sa zivotom??? A koje si ti 93!! Quote
Zli Meda Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Da ovo je prijateljski savet znaci bez napusavanja i slicno. Molim bez dizanja muda mnogo u vis. HVALA........... Quote
Zli Meda Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Da i za ovo prolazenje..... Bubnjar i celavi pevac iz KPS su carevi i gotivni ortaci, al ja samo kazem istinu da je mnogo bendova mnogo bolje zvucalo od njih!!! Imam pravo da komentarisem jer su ljudi pre za nas iste komentare slali sa mnogo gorim predrasudama. Ovo je cista objektivnost i realno sagledavanje stvari. Quote
Шöне Мики Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 @Meda Napusavanje je tr00,nemoj bezati od toga nije kvalitet samo u zvuku,vec i u energiji koju bend salje sa bine,vi biste to terbali najbolje da znate,secate se kako je gotivno bilo na prvoj svirci Stormageddona? Mozda niste bili bas najpozitivniji na bini,cak i pored dobrog zvuka? (nisam bio pa nagadjam) Ali,nema veze,niste prosli,undergrovnd je ionako bolji,nije smak sveta Quote
Guest Cyber Mage Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Da i za ovo prolazenje..... Bubnjar i celavi pevac iz KPS su carevi i gotivni ortaci, al ja samo kazem istinu da je mnogo bendova mnogo bolje zvucalo od njih!!! Imam pravo da komentarisem jer su ljudi pre za nas iste komentare slali sa mnogo gorim predrasudama. Ovo je cista objektivnost i realno sagledavanje stvari. Tj. drugim recim da po tvom misljenju ste trebali vi da prodete, jer ti mislis da si bolji od tih ostalih momaka. Zar ne? Quote
Goatik Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 e, stvarno, smorili ste!!! i ti medo sto stvarno svasta postujes i sto se lozis na sve sto procitas, a i svi vi koji mu dolivate ulje na vatru!!!! GRRAAARGH!!! dosta bre.. to je ionako samo 202!!! zar sa sigurnoscu moze da se kaze da bas svaki put pobede najkvalitetniji??? ok, u superfinalu i da, ali dok se dodje do superfinala otpadne gomila kvalitetnih bendova (iz stvarno razlicitih razloga) zato, molim vas (narocito tebe medo! ) opusteno!!!! bre! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 reci im kevo!!! ne stvarno, sta se stresirate oko gluposti....sledeci put cemo bolje poraditi na skupljanju, nasilnom oduzimanju i kradji karata za glasanje i ima da prodjete 100000% ej bre! super se bili i opustite se.... Quote
MetalThrone Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Ok ste bili juce. Stvarno ne znam sto niste prosli, mada je mogo i Fuel da prodje. Quote
Goatik Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 reci im kevo!!! ne stvarno, sta se stresirate oko gluposti....sledeci put cemo bolje poraditi na skupljanju, nasilnom oduzimanju i kradji karata za glasanje i ima da prodjete 100000% ej bre! super se bili i opustite se.... e, jel tako!! i recimo da ste pobedili jos prosli put... mislis li stvarno da biste imali iste sanse za napredak?! odlazite vrhunac slave dok ste zajedno sto duze mozete! zato sto posle vrhunca staza uvek ide nanize..... aj, pa se vidimo sutra!!! Quote
~MaX~ Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 Tj. drugim recim da po tvom misljenju ste trebali vi da prodete, jer ti mislis da si bolji od tih ostalih momaka. Zar ne? koja sprdachina..... Quote
ArsMoriendi Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Ajaoj... A ja sam se toliko grizla što nisam uspela da vas vidim na trgu... Quote
Leshina Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 nismo ni svirali!!!! a hteli smo da se popnemo tamo i da pocnemo da ih prozivamo!!!! budaletine!! UPDATE DESAVANJA SA BENDOM: posto nismo prosli na demo mastersu,bend je odlucio da se razidje jer smo shvatili da nemozemo vise da se posvetimo lepo tom bendu. SALIM SE!!!! ovako: sada cemo da se bacimo na autorski rad!!!bice tu par fazon obradica.a moguce i da cemo skinuti od kamelota-the morning after,cisto onako,da svirkimo!!!bicete obavesteni kada budemo snimili nesto!!!!! i o svirkama naravno!!! POZ I VELIKO HVALA SVIMA KOJI STE NAS HVALILI,BODRILI,KRITIKOVALI I PLJUVALI!!!! SVE TE STVARI POSPESUJU NAPREDAK BENDA!!!! HRISTOS VOSKRESE!!! sir,,, Quote
ArsMoriendi Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 UPDATE DESAVANJA SA BENDOM: posto nismo prosli na demo mastersu,bend je odlucio da se razidje jer smo shvatili da nemozemo vise da se posvetimo lepo tom bendu. Jebote Stimpi muflonu jedan kako si me presekao, pa to nije zdravo!!! E da. Vaistinu Voskrese. Quote
Leshina Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Jebote Stimpi muflonu jedan kako si me presekao, pa to nije zdravo!!! E da. Vaistinu Voskrese. Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 e, i mene je preseklo na momenat, majke mi pa hristos voskrese familijo! ustvari, vaistinu voskrese stimpi Quote
Leshina Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Jao covece sad sam slucajno iskopao temu sa moje najprvije svirke!!! kolko su me ljudi mrzeli!!! jebote!!! bend mi se zvao hegemonija i svirali smo purple!!! evo jednog od komentara: "deep purple - poceli smo da slusamo, pa ne znam da li mi je bilo strasnije slusati pevaca ili gledati kakve grimase pravi! ali sve je to ok, ...pogresi covek... , otisli smo nakon dve pesme..." ja sam bio pevac i klavijaturista!!!! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 ajao! srce malo... traume sa pocetka karijere....jadan.... sto bi rekla zena- MALA MACA! opusteno....kako kazu, poraz je samo usputna stanica na putu ka uspehu.... (malo se prosrah, al' 'ajde ) Quote
Leshina Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 ma podnecu ja to,veliki sam decko!!! samo bio je sok za mene kad sam video kolko je taj bend(prvenstveno koliko sam ja)bio napljuvan na toj temi!!! ali ono life is a bitch........AND THEN YOU DIE!!! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 ali ono life is a bitch........AND THEN YOU DIE!!! so true.... Quote
Brynhildr Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 ma podnecu ja to,veliki sam decko!!! samo bio je sok za mene kad sam video kolko je taj bend(prvenstveno koliko sam ja)bio napljuvan na toj temi!!! ali ono life is a bitch........AND THEN YOU DIE!!! ma of course you will. uostalom ti bas dobro pevas....pogotovo hate me (p.s.ovo nije bio sarkazam!) Quote
Recommended Posts