Leshina Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 uostalom ti bas dobro pevas....pogotovo hate me (p.s.ovo nije bio sarkazam!) jao! fala lutko moja bodomerska!!! Quote
ArsMoriendi Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 (edited) Jao covece sad sam slucajno iskopao temu sa moje najprvije svirke!!! kolko su me ljudi mrzeli!!! jebote!!! bend mi se zvao hegemonija i svirali smo purple!!! evo jednog od komentara: "deep purple - poceli smo da slusamo, pa ne znam da li mi je bilo strasnije slusati pevaca ili gledati kakve grimase pravi! ali sve je to ok, ...pogresi covek... , otisli smo nakon dve pesme..." ja sam bio pevac i klavijaturista!!!! Pa važno je da si se sad popravio. Sem toga, oni su kritikovali stvari koje možeš da popraviš. Get a load of this: <%sharkey> i startovale su me ArsMoriendi i Tenebriona <%sharkey> kako su jebeno odvratne obe I da. Pričala sam s ajkulićem i on se pravdao da je mislio samo na fizičku ružnoću, a ne na karakternu osobinu. Tako da... Sad shvatam zašto si me onako pogledao... ~spam spam lalalala~ Edited April 23, 2006 by ArsMoriendi Quote
ArsMoriendi Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Stimpi, usred silnog samosažaljenja zaboravih da ti se izvinim što Alisa i ja nismo ostale na Kiseloj Kiši. Nismo uspele da čujemo Dijamante, šmrc... Quote
Leshina Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 I da. Pričala sam s ajkulićem i on se pravdao da je mislio samo na fizičku ružnoću, a ne na karakternu osobinu. Tako da... Sad shvatam zašto si me onako pogledao... ~spam spam lalalala~ DAJ BRE NISI TI RUZNA... ...tolko... SALIM SE BRE!!!! TI SI JEDNA VEOMA LEPA DEVOJKA!!! KAO I BODOM BANSHEE!!! Quote
Zli Meda Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 KOJE SU OVO MUVACINE NA TEMI!!!!!!! For the love of satan!! Quote
Zli Meda Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Tj. drugim recim da po tvom misljenju ste trebali vi da prodete, jer ti mislis da si bolji od tih ostalih momaka. Zar ne? Ja ne mislim da sam bolji od ostalih momaka i ko si ti da sudis. Ali mislim da je moj bend bolje zvucao nego njihov. Istina je da svako moze da prodje na tu foru, Ali zasto sad niko ne kenja njima KO STO STE NAMA KENJALI A???? Quote
Guest Cyber Mage Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Ja ne mislim da sam bolji od ostalih momaka i ko si ti da sudis. Ali mislim da je moj bend bolje zvucao nego njihov. Istina je da svako moze da prodje na tu foru, Ali zasto sad niko ne kenja njima KO STO STE NAMA KENJALI A???? Ti stvarno mislis da neko prica kako stormagedon lose zvuci?? Pa decko ti si u zabludi niko ne kritikuje bend... Quote
GEORGE_SOAD Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Jao covece sad sam slucajno iskopao temu sa moje najprvije svirke!!! kolko su me ljudi mrzeli!!! jebote!!! bend mi se zvao hegemonija i svirali smo purple!!! evo jednog od komentara: "deep purple - poceli smo da slusamo, pa ne znam da li mi je bilo strasnije slusati pevaca ili gledati kakve grimase pravi! ali sve je to ok, ...pogresi covek... , otisli smo nakon dve pesme..." ja sam bio pevac i klavijaturista!!!! pa leshino zar stvarno mislis da ti umes da pevas?! i da sviras? Quote
Vucko Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Molio bih bez bespotrebnog napusavanja.... Mislim da smo na ovoj svirci zvucali najbolje do sada i konacno nam se ustalila ekipa.... Prosli smo decije bolesti benda i sada se bacamo na ozbiljan rad... kako autorskih tako i obrada... Sto se tice Demo Mastersa... Vazno je da se svira, a ako bend poseduje kvalitet i originalnost progurace se ovako ili onako.... Ne zavisi bas sve od 202-ojke.... Posebno mi je drago da je zavrsena fama oko "kradje" karata.... To vise niko ne pominje, a dok smo mi to radili neki su nas pljuvali na sav glas, a sada je kradje OK. To samo dokazuje da su ti ljudi imali licne probleme sa clanovima naseg benda, a nisu imali petlju da kazu u lice, nego su odlucili da napuse ceo bend preko foruma, stvarno jadno.... Quote
Brynhildr Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 (edited) gde mi nestade post od izuzetne vaznosti... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa samo jednu stvar moram! @leshina thanx za sve! (pohvale) Edited April 23, 2006 by Bodom_Banshee Quote
Goatik Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Prosli smo decije bolesti benda i sada se bacamo na ozbiljan rad... ajoooj! p.s. pozz za snajkuuuuu!!!!! Quote
Guest Cyber Mage Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Posebno mi je drago da je zavrsena fama oko "kradje" karata.... To vise niko ne pominje, a dok smo mi to radili neki su nas pljuvali na sav glas, a sada je kradje OK. To samo dokazuje da su ti ljudi imali licne probleme sa clanovima naseg benda, a nisu imali petlju da kazu u lice, nego su odlucili da napuse ceo bend preko foruma, stvarno jadno.... Sto volim to kada neko kaze "nema petlje da mu kaze u lice" (bas zvuci opasno hmmm) ali nema veze, naravno da niko nista nece da ti kaze u lice kada se neki pojedinci samo kurce preko foruma nemaju "petlju" da se kurce ovako, tako da to ostaje samo jos jedna forum tema hmmm? Quote
Leshina Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 (edited) Ja ne mislim da sam bolji od ostalih momaka i ko si ti da sudis. Ali mislim da je moj bend bolje zvucao nego njihov. Istina je da svako moze da prodje na tu foru, Ali zasto sad niko ne kenja njima KO STO STE NAMA KENJALI A???? CUTI JEBEM TE U USTA RETARDIRANA!!!!! SAMO CUTI!!! JEBOTE KOLKO SI GLUP!!!!! Edited April 24, 2006 by Leshina Quote
Leshina Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 pa leshino zar stvarno mislis da ti umes da pevas?! i da sviras? JAO!!! cuti ti!!! zidaru jedan!!!! Quote
Leshina Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Sto volim to kada neko kaze "nema petlje da mu kaze u lice" (bas zvuci opasno hmmm) ali nema veze, naravno da niko nista nece da ti kaze u lice kada se neki pojedinci samo kurce preko foruma nemaju "petlju" da se kurce ovako, tako da to ostaje samo jos jedna forum tema hmmm? i ovde se zavrsava!!!! JEL TI JASNO MEDO!!!!!????? Quote
Osmi Putnik Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Aha divno opet pocinje sranje I kako posle da ne kazem da meda nije dete u odnosu na mene...Nemojte se ciganisati ili ako to bas ocete izvolite imate pp ili se nadjite u gradu pa se pljujte...ne mora svako to da gleda...Bar ne na ovoj temi,a ja mislim da je bilo dosta napusavanja i da treba da guramo dalje...Sve najbolje svima HERE IS THE END Quote
Zli Meda Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 i ovde se zavrsava!!!! JEL TI JASNO MEDO!!!!!????? Jel ti imas neki problem sa mnom??? Ja nisam napisao ovaj post. To znaci da me ti reflexno zjebavas i pravis se nesto pametan... Quote
Zli Meda Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Cyber mage iskuliraj ovde nije stvar u tebi niti o bilo kom drugom kriticaru jer ste ovde da bi kritikovali i to postujem.Samo ponekad umem da dokazem da niste u pravu i onda se ucutite sto je takodje u redu. Bez ljutnje molim. Quote
Zli Meda Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Matija ako mislis da si nesto mnogo bolji covek od mene to je ok,ja nemislim da sam ja neki dobrica koji ispravlja tudje greske tako da je sve cool, ALI NEMOJ DA MI JAVNO KENJAS I PRAVIS SE DA SI KAO NEKI MORALNI TIP KAD TI UMES NESVESNO DA ISPADNES MNOGO VECA PICKA OD MENE!!!!!!!!!!!!! Quote
Zli Meda Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Sto volim to kada neko kaze "nema petlje da mu kaze u lice" (bas zvuci opasno hmmm) ali nema veze, naravno da niko nista nece da ti kaze u lice kada se neki pojedinci samo kurce preko foruma nemaju "petlju" da se kurce ovako, tako da to ostaje samo jos jedna forum tema hmmm? Niko tebe nije prozivao ja ne znam sto se ti nerviras. Quote
Vucko Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 i ovde se zavrsava!!!! JEL TI JASNO MEDO!!!!!????? Stvarno bre, sta si se ti promudio toliko, ako ti nesto smeta reci coveku, a ne ovako da napusavas sopstveni bend.... Stvarno nije fora... Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 auuuu braco....nemojte se svadjati ovde, ne spustajte se na taj nivo molim vas...bas je trulo, majke mi... Nemojte se ciganisati a i ostale molim da probleme licne prirode resavaju izmedju sebe, a za to postoji pp ako vec "nemaju petlje da kazu u lice", ili sta vec.... ...a tu su uvek i pesnice, stolice i ostala pomagala... 'ajde bre! cheer up! Quote
Goatik Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 ajde, pa da bude neko porodicno okupljanje..... Quote
Recommended Posts