Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ajde, ajde...

Mir-mir-mir-niko-nije-kriv-ava-ava-ava-sudija-je-krava...

Evo, čak sam rekla za sebe da sam krava. Nemojte rasipati energiju na ovakve stvari, pišite pesme, vežbajte nove obrade, umesto da se ovde "ciganišete"... laugh.gif

Biće svirki, biće Demo Mastersa, a ja sam se overdozirala kolačićima s cimetom i ovde sad pridikujem kao neka komšinica... icon_rolleyes.gif

Do sledeće svirke... pivopije.gif

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Cyber Mage
Posted
Cyber mage iskuliraj ovde nije stvar u tebi niti o bilo kom drugom kriticaru jer ste ovde da bi kritikovali i to postujem.Samo ponekad umem da dokazem da niste u pravu i onda se ucutite sto je takodje u redu.

Bez ljutnje molim. pivopije.gif

Ja nisam kriticar... niti se ljutim.

Guest Cyber Mage
Posted
Niko tebe nije prozivao ja ne znam sto se ti nerviras.

A da ti mozda ne nalazis sebe u toj recenici?

Ne brini se ja se ne nerviram pivopije.gif

Guest Cyber Mage
Posted
Jebote, prekini da smaraš više s tim... icon_mrtav.gif

"Nenene ja se ne nerviram, ali ipak si ti budala nja-nja-nja"...

Pa dokle više čoveče...

Sta kenjas ti?

Guest Cyber Mage
Posted

@ArsMoriendi

Ja ne vidim sta ti nalazis uvredljivo u mojim recenicama, ja nikoga nisam nazivao budalom niti vredao, tako da ono iskuliraj popi pivo.

Posted (edited)

Znaš ti dobro na šta sam mislila. Ali nema veze. Neću da izigravam ovde drvenog advokata Stormagedoncima. Ništa im ne dođem, a oni su dovoljno veliki da se sami brinu o sebi. Samo se trulo ponašaš. Ali eto. To nije moj problem.

@ArsMoriendi

Ja ne vidim sta ti nalazis uvredljivo u mojim recenicama, ja nikoga nisam nazivao budalom niti vredao, tako da ono iskuliraj popi pivo.

Sta kenjas ti?

A ovo je bio vrhunski iskaz džentlmentstva... Ajde dosta više. Smorio si.

Edited by ArsMoriendi
Guest Cyber Mage
Posted
Znaš ti dobro na šta sam mislila. Ali nema veze. Neću da izigravam ovde drvenog advokata Stormagedoncima. Ništa im ne dođem, a oni su dovoljno veliki da se sami brinu o sebi. Samo se trulo ponašaš. Ali eto. To nije moj problem.

Ti stvarno nista ne razumes hmmm? Pa da naravno kada si sa nekima od njih drugarica ili tako nesto, citaj malo sta oni kuckaju pa posle meni mozes da solis pamet o ponasanju, prozivanju i ostalim stvarima koje nisu "dzentlmenske".

Posted

Vracamo se vezbanju..... u pravu ste familijo.... nema leba od napusavanja....

mada je interesantno s vremena na vreme... razbije se monotonija.... :

@All

pivopije: pivopije.gifpivopije.gif

Posted

Zamolio bih gosodu Cber Mage i Zlog Medu da svoje robleme resavaju na drugi nachin,A NE OVDE,Upozoravam,da posle ne bi bilo nesporazuma,nemoj da banovi lete ili da se zatvori tema zbog lichnih uvredi i pozivki,Smirite se malo i prestanite da se ponasate kao konji...Iskulirajte,popijte vops!!!Opustite se,jedan je zivot i suvise kratak da biste se vas dvojica bavili jedan drugim,tako da...Iskulirajte i izbegavajte temu za prozivke,najljubaznije molim

@Cyber Mage&Zli Meda

Nemoj da se ljutite,jer ko se ljuti,uvalim mu...rachun za telefon icon_rockdevil.gifpivopije.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ajde momci sve najbolje i iskulirajte...

Posted
nemoj da banovi lete ili da se zatvori tema zbog lichnih uvredi i prozivki

icon_da.gif makar zbog toga. pivopije.gif

Nemoj da se ljutite,jer ko se ljuti,uvalim mu...rachun za telefon

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif necace keva si....

e, sad. tetka je zainteresovana kad imate probu kada cete svirati te nove autorske

malo bi ih preslusala! icon_mrgreen.gif

(e, a posle nedelje uvece se malo pribojavam da gubim sluh.... icon_sad.gif jel moze sluh da se izgubi????) (matijo, ti si me cuo, reci mi....)

Posted
Matija ako mislis da si nesto mnogo bolji covek od mene to je ok,ja nemislim da sam ja neki dobrica koji ispravlja tudje greske tako da je sve cool,

ALI NEMOJ DA MI JAVNO KENJAS I PRAVIS SE DA SI KAO NEKI MORALNI TIP KAD TI UMES NESVESNO DA ISPADNES MNOGO VECA PICKA OD MENE!!!!!!!!!!!!!

kako ti kazes...

Posted
Stvarno bre, sta si se ti promudio toliko, ako ti nesto smeta reci coveku, a ne ovako da napusavas sopstveni bend.... Stvarno nije fora...

rekao sam mu vise puta to uzivo vucko...

ali nema veze,poslao sam mu pp i nadam se da ce se ovo sranje zavrsiti!!!!

pivopije.gifpivopije.gif

Posted (edited)

Po prvi put s slažem s Riđim. icon_mrgreen.gif Ajde više neka samostalna svirka, nemojte i vi da ste kvariše kao ovi ovde Retlhed, Ispodsmrt i ATP. Dajte svirku što pre... Vi ste nam zadnja nada... wub.gif

@Meda: A pre nisam bila u pravu? icon_confused.gif

Edited by ArsMoriendi
Posted
rekao sam mu vise puta to uzivo vucko...

ali nema veze,poslao sam mu pp i nadam se da ce se ovo sranje zavrsiti!!!!

pivopije.gifpivopije.gif

Ma bree!!! Nema sranja i sve je do jajceta... Danas je bila mnogo gotivna proba i ja stvarno nisam video neke probleme... Ajd uzdravlje pivopije.gifpivopije.gif