Jump to content

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
aaaaaaaaaaaaaaaaa sinak! icon_cry.gif cuvaj se!!! skinuce ti warn, samo prekini da propovedas SIR!!!

ceri, mora da te razocaram.. nisi jedini filolog u familiji.... i tetka ti je filolog...! icon_wink.gif

ma kakvo razocarenje....sto vise to bolje! icon_da.gificon_mrgreen.gif

ne mogu da mi zabrane sir,sir je zivotni uzdah!!!!!!

bori se burazeru! ne daj se! nikad nemoj prestati da verujes u svoje ideale icon_smile.gif

sir,,, icon_smile.gificon_smile.gifpivopije.gif

Posted

Stimpy Sirko,sir,krem jebeni namaz itd...brate,daj to ti je isto kao kad bih ja krenuo............da da da da Mire ovde,jeste da,da,da,dodji Neso posle ovih pacijenata,aaaaaa da ti si 19-tog,jeste da,da,da,da,nema problema,da,samo ga ti dobro ispeglaj kod kuce,jeste,da,nisi dobro uvatio ovaj c6,jeste da dada da da,alo,slusaju li te Radetici,jeste,da,da,da,da,pozdravi majka Miru,jeste,da,da,da,da,alo,alo,Mire ovde,mire gitarista...

Stimpy...tebe traze no.gif

Posted

@Kali Yuga

Pa znas kako,ja bi to malo drugachije rekao,bend se preporodio,otkad je raspushtena black ekipa i koja je zamenjena,vishe nekom Heavy ekipom(ne obracajte paznju na moj avatar icon_smile.gif ),jer bend nije ni Marko,ni ja ni bilo ko,MI SMO BEND KAO CELINA,tako da...ono,jbg hvala na lepim zeljama

Cheers and c-ya on the gig

E da...NE bi bilo loshe da ubacimo Welcome Home u repertoar,za neupucene,King Diamond album Them 1988

C-ya...all the best pivopije.gif

Posted (edited)

Jedna devojka (da kazemo rokerka) me pitala: "Kako se zove ona pesma od Whitesnake-a koju svira onaj bend Stormageddon?"

ja: "Here I Go Again"

devojka: "A je l' hoce oni da sviraju jos nesto od Whitesnake-a?"

ja: "Ma otkud znam, to bi trebala da pitas njih a ne mene!! Btw, koju bi ti pesmu inace htela?"

devojka: "Pa neeee znam, neku lepu, zbgdljv, heeeh, pa nee znaaamm."

Covece, ja se samo pitam gde ide ovaj svet... icon_smile.gificon_smile.gif

Edited by Tinea
Posted
Jedna devojka (da kazemo rokerka) me pitala: "Kako se zove ona pesma od Whitesnake-a koju svira onaj bend Stormageddon?"

ja: "Ma otkud znam, to bi trebala da pitas njih a ne mene!! Btw, koju bi ti pesmu inace htela?"

bzvzbzvzbzvzbzvzbzvzbzvzbzvzbz pogreshi covek...hahahaha...

E jbt mogla si da joj kazes ono kao u fazonu ima mnogo zagorelih chlanova u Stormageddonu pa ono kao ako valja chemu da joj ja malo odsviram icon_razz.gificon_wink.gificon_biggrin.gificon_mrgreen.gificon_wink.gificon_wink.gif

Eh boze...ma koji WS ona to kao fol pitala,znas ono kao videla da imamo sexomanskog gitaristu,pa kao ajd da se priblizi malo bendu...mada jbt Tinea shta i ochekujesh od benda chiji chlan ima Sinana Sakica na avataru icon_razz.gificon_mrgreen.gif

Seljak sam,pa shta pivopije.gif

Posted
ovaj bend se takoreci preporodio otkad je marko dosao icon_da.gif

ja vam zelim sve najbolje, i nemojte nikad vise da glumite izbedacene blackere! icon_smile.gif

pozz pivopije.gif

Thnxs... Nema vise blekeraja, bez brige (mada mi smo bili veseli blekeri ) icon_smile.gif

Sada cemo se drzati hard/heavy/power pravaca... Za sledecu svirkicu spremamo The moring after od Kamelota, neke stvari od Mejdena, Osvajaca a bogami ce se cuti i tri nove autorske!!! pivopije.gifpivopije.gif

Posted

Pa dobro bolje da je okrenemo ovom zvuku dok je jos zbunjena, nego da zavrsi na nekom splavu...

Ako je ona otisla kuci posle svirke i slusala White Snake zato sto je cula kako smo mi svirali, onda sam stvarno ponosan na bendic!! pivopije.gif

Posted

Sinoc u kuglasu je bilo do jaja!!!!!!!!!!!!!!1

Jedino je bedak sto je bilo podosta dobrih riba i sve su imale decka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wallbash.gifwallbash.gif

Posted
Jedino je bedak sto je bilo podosta dobrih riba i sve su imale decka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wallbash.gifwallbash.gif

icon_smile.gificon_smile.gif jadan ti stvarno........pa koliko si ih startovao? icon_wink.gif

stvarno je bilo ekstra sinoc familijo sir,,, icon_smile.gificon_smile.gif zanimljivo je sto su svakog od nas posebno privukle one sipke (posebno vucka icon_smile.gif )......sipke sa slagom! icon_rockdevil.gif

jadan bata stimpi, unistise ga onom tortom.... icon_sad.gif ( mhihi.gif )

Posted

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif haha, shipke rulez!!!! icon_rockdevil.gif ..i sipka ima nos.... icon_razz.gif

sinoc je stvarno bilo do sir,,,a, ali to je za flushovu temu!!! icon_wink.gif