Leshina Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 sir,,, ne mogu da mi zabrane sir,sir je zivotni uzdah!!!!!! Quote
Vucko Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Znaci u nedelju Nesha dolazi na probu, da konacno resimo pitanje uskladjivanja zvuka... Respect za Neshu i hvala na podrsci!!!! Quote
Osmi Putnik Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Ma dobro,sve je to ok,samo...kada je proba i ovaj...jbg lepo je to sve sa zvukovima,ali moraju se izvuci maximumi iz procova nashih koji su realno gledano sranje!!! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaa sinak! cuvaj se!!! skinuce ti warn, samo prekini da propovedas SIR!!! ceri, mora da te razocaram.. nisi jedini filolog u familiji.... i tetka ti je filolog...! ma kakvo razocarenje....sto vise to bolje! ne mogu da mi zabrane sir,sir je zivotni uzdah!!!!!! bori se burazeru! ne daj se! nikad nemoj prestati da verujes u svoje ideale sir,,, Quote
Goatik Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 ok, izgleda da nam je srednje ime SIR,,, Quote
Osmi Putnik Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Stimpy Sirko,sir,krem jebeni namaz itd...brate,daj to ti je isto kao kad bih ja krenuo............da da da da Mire ovde,jeste da,da,da,dodji Neso posle ovih pacijenata,aaaaaa da ti si 19-tog,jeste da,da,da,da,nema problema,da,samo ga ti dobro ispeglaj kod kuce,jeste,da,nisi dobro uvatio ovaj c6,jeste da dada da da,alo,slusaju li te Radetici,jeste,da,da,da,da,pozdravi majka Miru,jeste,da,da,da,da,alo,alo,Mire ovde,mire gitarista... Stimpy...tebe traze Quote
Osmi Putnik Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Zna on na shta ja mislim he he he he he,ma nije bitno,ovo je toliko sve shashavo da nemoze da ispadne loshe... Quote
Osmi Putnik Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Shta je familijo,bagro moja,bendu moj...Shto mi radite kada niste ovde,auuuuu...shta je ovo,svetska chuda nastaju o5 kada nikog od vas nema vamo... Quote
Kali Agna Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 ovaj bend se takoreci preporodio otkad je marko dosao ja vam zelim sve najbolje, i nemojte nikad vise da glumite izbedacene blackere! pozz Quote
Osmi Putnik Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 @Kali Yuga Pa znas kako,ja bi to malo drugachije rekao,bend se preporodio,otkad je raspushtena black ekipa i koja je zamenjena,vishe nekom Heavy ekipom(ne obracajte paznju na moj avatar ),jer bend nije ni Marko,ni ja ni bilo ko,MI SMO BEND KAO CELINA,tako da...ono,jbg hvala na lepim zeljama Cheers and c-ya on the gig E da...NE bi bilo loshe da ubacimo Welcome Home u repertoar,za neupucene,King Diamond album Them 1988 C-ya...all the best Quote
Prinzessin Tinea Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 (edited) Jedna devojka (da kazemo rokerka) me pitala: "Kako se zove ona pesma od Whitesnake-a koju svira onaj bend Stormageddon?" ja: "Here I Go Again" devojka: "A je l' hoce oni da sviraju jos nesto od Whitesnake-a?" ja: "Ma otkud znam, to bi trebala da pitas njih a ne mene!! Btw, koju bi ti pesmu inace htela?" devojka: "Pa neeee znam, neku lepu, zbgdljv, heeeh, pa nee znaaamm." Covece, ja se samo pitam gde ide ovaj svet... Edited April 30, 2006 by Tinea Quote
Osmi Putnik Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Jedna devojka (da kazemo rokerka) me pitala: "Kako se zove ona pesma od Whitesnake-a koju svira onaj bend Stormageddon?" ja: "Here I Go Again" devojka: "A je l' hoce oni da sviraju jos nesto od Whitesnake-a?" ja: "Ma otkud znam, to bi trebala da pitas njih a ne mene!! Btw, koju bi ti pesmu inace htela?" devojka: "Pa neeee znam, neku lepu, zbgdljv, heeeh, pa nee znaaamm." Covece, ja se samo pitam gde ide ovaj svet... bzvzbzvzbzvzbzvzbzvzbzvzbzvzbz pogreshi covek...hahahaha... E jbt mogla si da joj kazes ono kao u fazonu ima mnogo zagorelih chlanova u Stormageddonu pa ono kao ako valja chemu da joj ja malo odsviram Eh boze...ma koji WS ona to kao fol pitala,znas ono kao videla da imamo sexomanskog gitaristu,pa kao ajd da se priblizi malo bendu...mada jbt Tinea shta i ochekujesh od benda chiji chlan ima Sinana Sakica na avataru Seljak sam,pa shta Quote
Osmi Putnik Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 inache ovo za sexomanskog gitaristu se odnosi na Medu,poshto ono kao,ja sam Sinan u dushi i telu Quote
Kali Agna Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 E da...NE bi bilo loshe da ubacimo Welcome Home u repertoar,za neupucene,King Diamond album Them 1988 apsolutno podrzavam! Quote
Vucko Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 ovaj bend se takoreci preporodio otkad je marko dosao ja vam zelim sve najbolje, i nemojte nikad vise da glumite izbedacene blackere! pozz Thnxs... Nema vise blekeraja, bez brige (mada mi smo bili veseli blekeri ) Sada cemo se drzati hard/heavy/power pravaca... Za sledecu svirkicu spremamo The moring after od Kamelota, neke stvari od Mejdena, Osvajaca a bogami ce se cuti i tri nove autorske!!! Quote
Vucko Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Jedna devojka (da kazemo rokerka) me pitala: "Kako se zove ona pesma od Whitesnake-a koju svira onaj bend Stormageddon?" ja: "Here I Go Again" devojka: "A je l' hoce oni da sviraju jos nesto od Whitesnake-a?" ja: "Ma otkud znam, to bi trebala da pitas njih a ne mene!! Btw, koju bi ti pesmu inace htela?" devojka: "Pa neeee znam, neku lepu, zbgdljv, heeeh, pa nee znaaamm." Covece, ja se samo pitam gde ide ovaj svet... Pa dobro bolje da je okrenemo ovom zvuku dok je jos zbunjena, nego da zavrsi na nekom splavu... Ako je ona otisla kuci posle svirke i slusala White Snake zato sto je cula kako smo mi svirali, onda sam stvarno ponosan na bendic!! Quote
Zli Meda Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Sinoc u kuglasu je bilo do jaja!!!!!!!!!!!!!!1 Jedino je bedak sto je bilo podosta dobrih riba i sve su imale decka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Jedino je bedak sto je bilo podosta dobrih riba i sve su imale decka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jadan ti stvarno........pa koliko si ih startovao? stvarno je bilo ekstra sinoc familijo sir,,, zanimljivo je sto su svakog od nas posebno privukle one sipke (posebno vucka )......sipke sa slagom! jadan bata stimpi, unistise ga onom tortom.... ( ) Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 Sada cemo se drzati hard/heavy/power pravaca... Za sledecu svirkicu spremamo The moring after od Kamelota, neke stvari od Mejdena, Osvajaca a bogami ce se cuti i tri nove autorske!!! samo napreeeeed!!! Quote
Goatik Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 haha, shipke rulez!!!! ..i sipka ima nos.... sinoc je stvarno bilo do sir,,,a, ali to je za flushovu temu!!! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted May 1, 2006 Report Posted May 1, 2006 ..i sipka ima nos.... ne znam sta mi bi....i to ne samo jedan nos koje ludilo....do sir,,,a majke mi.... Quote
Recommended Posts