!!!SERAFIM!!! Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 BRATE MANJA SAMO PRAVI KOLEKCIJU! Quote
Goatik Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 bem li ga koj si mi ti..?!?!?!? Sinoc smuvah 27-mu zenu i tolko mi je bila nekako slatka i inspirativna da sam napisao hevy tekst...God bless girls!!!!!!!!!! icon_smile.gif ej, grom te spalio da te ne spali... sta se DALJE desava u porodici.....? meni treba sve crno na belo..... Quote
soya Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Riperu imas neke tajne obozavateljke ovde. obozavateljka nikako, drugarica da Quote
soya Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Sto ne obozavateljka?? zato sto mi je on D-R-U-G. u ostalom ko si ti uopste?! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 ON TI JE DROGA?!!!JBG nisam znao da si ovisna od reapera|?? Izvini molim te,sto sam pitao! P.S.DECA danas nalaze nova stimulativna sredstva ali za ovo 1. put cujem???? Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Onaj sto te smara za pusenje!! Ma bre od petka 100% mozes da pretpostavis!! Quote
Zli Meda Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 ON TI JE DROGA?!!!JBG nisam znao da si ovisna od reapera|?? Izvini molim te,sto sam pitao! P.S.DECA danas nalaze nova stimulativna sredstva ali za ovo 1. put cujem???? Nije mislila DRUG-stimulativno sredstvo,nego DRUG kao prijatelj,ortak,poznanik s kojim se povremeno vidja... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 MEDO zezam je!! da li si ti stvarno zkucan ili sta?? Quote
Zli Meda Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Evo sad dadoh zadnji ispit iz teorije muzike,sad idem da odgovaram istoriju,engleski i srpski...pa onda da vezbam za sutrasnji ispit iz gitare...i jos samo italijanski i idem da RASPUSTUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Zli Meda Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 A VI MOZETE DA POGADJATE KO SAM JAAAA??????? Mozda Ana Nikolic, ako je tako zvizni poruku na pp. ili dodji do mene na gajbu Quote
soya Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Mozda Ana Nikolic, ako je tako zvizni poruku na pp. ili dodji do mene na gajbu c c c...ana nikolic? to od tebe nisam ocekivala.... Quote
Vucko Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Nemojte Medu da maltretirate, ja sam napisao to za Anu, al' posto ocigledno niko nije ta, nemojte da cimate na pp Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 pa lepo!Kaze mi keva da sam i ja trebao da se zovem Ana da sam bio zensko!!! Quote
soya Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 pa lepo!Kaze mi keva da sam i ja trebao da se zovem Ana da sam bio zensko!!! a kako se zoves posto si musko? Quote
Recommended Posts