Zli Meda Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 (edited) UGRADIO SAM AKTIVNU ELEKTRONIKU U GITARU ILI POT koji zovu OVERBURNER!!!!!!!!!!!!! ZAKON!!!!!!!!GItara VRISTI!!!!!!!!!TON TRAJE BESKONACNO!!!!!!!!Znaci na cleanu dobijem overdrive, ne overdrive-u dobijem dist, a na distu dobijem gain i compresor(sustainer)!!!!!!!!!!!!!!!! Najbolja stvar koju sam uradio u zadnje vreme... Eh sad novi pragovi i civije.... Eljudi ponovo farbam djitru i necu vise znaci finisiram sa 100 slojeva laka!!!!!!! Samo me muci u koju boju da ofarbam sad??? Mislio sam metalic srebrno ili plavo ili pak zlatno? Edited June 20, 2006 by Zli Meda Quote
Zli Meda Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 E Olga 202 rekla ladno na radiju da se stormageddon raspao???? Quote
_NeSa_ Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 UGRADIO SAM AKTIVNU ELEKTRONIKU U GITARU ILI POT koji zovu OVERBURNER!!!!!!!!!!!!! ZAKON!!!!!!!!GItara VRISTI!!!!!!!!!TON TRAJE BESKONACNO!!!!!!!!Znaci na cleanu dobijem overdrive, ne overdrive-u dobijem dist, a na distu dobijem gain i compresor(sustainer)!!!!!!!!!!!!!!!! Najbolja stvar koju sam uradio u zadnje vreme... Eh sad novi pragovi i civije.... Eljudi ponovo farbam djitru i necu vise znaci finisiram sa 100 slojeva laka!!!!!!! Samo me muci u koju boju da ofarbam sad??? Mislio sam metalic srebrno ili plavo ili pak zlatno? Ti si budala Quote
Vucko Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 E Olga 202 rekla ladno na radiju da se stormageddon raspao???? Ma to je zbog popularnosti... To svi bendovi rade... Iduci put neki home video... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 ZOVEM SE ALEXA!! MEDO tebi zajebancije nikad dosta!! A sta je tu cudno maltene ste se raspali,fali vam vokal,gitaristi vam se prozivaju i slicne stvari!! Quote
Tower... Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 fali vam vokal E, za ovo nisam znao... Quote
soya Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 ZOVEM SE ALEXA!! e ne mogu da verujem! tebalo je da se ja zovem tako da sam musko Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 ne seri!!!??? Ja tebe nisam zezao! Quote
soya Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 ne seri!!!??? Ja tebe nisam zezao! ni ja tebe! najozbiljnije ti kazem! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 he he srodne duse!!! kako je to slatko!!! Quote
soya Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 he he srodne duse!!! kako je to slatko!!! Quote
_NeSa_ Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Sad si isprobao sve smajlije...jesi se izigrao? Quote
Goatik Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 spamujte negde drugde. @vucko: pa dobro, i kad ce home video....??? Quote
Vucko Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Ide uskoro, cim zavrsimo rad na novom materijalu, pre same promocije... Glavni glumac ce se pojaviti na svim televizijama, sltko ce se isplakati i pricati kako je to bila ljubav i kako je razocaran sto mu novinari ugrozavaju privatan zivot... Provereni recept Quote
ArsMoriendi Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 fali vam vokal Zaista i ja sad prvi put to čujem. Ponovo ste negde zaturili Marka? Quote
Goatik Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 aaa, necace, iskusno, iskusno..... @ArsMoriendi: , kako ti je fenomenalan avatar!!!!! Quote
ArsMoriendi Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Da... Šteta što nije istinit. E, ja bi kao tebi ono trebalo da vratim hemijsku kojom mi se onaj akrep iz Apokaliptike potpisao na kartu, ali sam se ja bolan mnogo sentimentalno vezala. Koliko tražiš za nj? Quote
Zli Meda Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 POVRATAK STORMAGEDONA SAMO U VASIM BIOSKOPIMA!!!!!!!!!!! Quote
Goatik Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 guess who's back in da house!! da niggaz.... fuck yeah... @pasa: ma nista, ionako sam kupila novu... to je potrosna roba!! znaci, uspela si da dodjes do njega..? Quote
ArsMoriendi Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Guess who's back... back again... pa-na-na... ne znam dalje... tell a friend... @goatik: zavisi na koga misliš... onaj mali je izašao negde na sporedni izlaz, a onaj ćoravi... hm... nije bio spreman za saradnju... -SPAMSPAMLALALALA- Quote
Zli Meda Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Primetio sam da nasi ''VERNI'' clanovi benda vise posvecuju sve ostale teme samo ne ovu takodje sam napravio mini test da li ce se neko osim mene,Manje ili Milana setiti da organizujemo probu ili nesto i recimo da su ovo ponoovo dokazi mojih NADRKAVANJA sa pojedinim clanovima tako da necu posle da bude:''JAO MEDO TI SAMO IZBACUJES CLANOVE BEZ RAZLOGA''... ISkreno mi se od ove situacije Quote
Recommended Posts